Нефритено яйце

Нефритени яйца за раждали жени

Промените след раждане и как помагат упражненията с нефритени яйца

Упражненията с нефритени яйца са подходящи за всички жени. Конкретно в тази статия ще разгледаме ползите от тях при раждали жени.

Преимуществата от практиките с нефритено яйца са осезателни при жени с тежка бременност и с вагинални раждания. Майките, които са раждали, ще почувстват разлика, защото с упражненията те ще възвърнат еластичността на перинеума. Упражненията с нефритено яйце са лесен и ефективен начин за тонизиране на вагиналните мускули, водят до повишена сексуална чувствителност, както и до холистично (цялостно) здраве.

След бременност повечето жени усещат по-широко влагалището си, дори и да са родили с операция. Това води до намаляване на тяхната сексуална чувствителност, а партньорът им усеща понижена стимулация и намалено сексуално удовлетворение. Използването на нефритено яйце за няколко минути на ден ще тонизира перинеума. По този начин възстановяването ще бъде много по-лесно и по-бързо, и ще се повиши насладата от секса.

Упражненията с нефритено яйце „лекуват“ вагиналните мускули и възстановяват здравословната им функция, заради естествения им дизайн и произход. Правилното трениране увеличава притока на кръв в малкия таз и дава възможност за регенерирането и възстановяването на вагиналната чувствителност.

При употребата на нефритено яйце се засилва естественото възпроизвеждане на хормони, а това е предпоставка за хубава кожа и интимно здраве на жената.

Статистиката показва, че след бременност 35% от жените страдат от временно или постоянно изпускане на урина (инконтиненция). Износването на плода разтяга перинеума и действително причинява промени в женския организъм. В повечето случаи процесът е обратим чрез тренировки с нефритени яйца. Болшинството от жените изпитват подобрение дори само ако носят яйцето в продължение на десетина минути всеки ден, в продължение на месец.

Древните китайски знания от миналото ще заличат последствията след тежка бременност и раждане, ще увеличат удоволствието от секса и ще направят кожата Ви красива и сияйна!

Научете повече за нефритените яйца и ползите от тях, а ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни ги зададете през контактната форма на сайта ни, да ни ззвъннете на 0893 00 28 48 или погледнете менюто FAQ.

 

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.