Как да подобрим отношенията между мъж и жена

10 неща, които е добре мъжът да знае за йони яйцата…

И защо подарък Йони яйце е по-добър подарък за жената от… ютия

Знае ли мъжът до вас какво е йони яйце?

Знае ли какво добро носи за него то индиректно?

Често ли сте интимни?

Или нехайно помахва ръка и използва „любимата“ ни фраза – „Това са си женски неща!“

Ако припознавате себе си в тези думи или пък мъжа до вас – хубаво е да продължите да четете.

Ще разберете как йони яйцата могат да подобрят отношенията мъж-жена леко и естествено.  

Една лична история за секс и още нещо…

„Подадох йони яйцето от розов кварц на мъжа си. И го попитах какво мисли за него.  Знаеше, че вече имам две от тях – нефритено голям размер и средно от розов кварц. Не го взе.

Никога не ме е питал дали и как ги използвам. Нито каква е ползата от практиките ми с тях.

„Като мъж за мен това е просто красив камък. Бих си го сложил за украса в стаята. Иначе ми прилича на тампон с тази връзка. Не знам каква е ползата от яйцето.“

Да, моят мъж никога нямаше да разбере каква е ползата от йони яйцето. Разделени сме от 2 години. Наред с други неотработени проблеми, спряхме да бъдем интимни.

Не ме беше докосвал 2 години.

Не беше виждал жената в мен от 730 дни.

Отношението му към йони яйцето беше като секса ни – теория, без докосвания.“

Може ли йони яйцето да повлияе на отношенията мъж-жена?

Безспорно. Но не гледайте на него като на магически предмет. Магия винаги има и е добре да я пазим. Тя е в изречените думи, в жеста, в грижата и в любовта. Йони яйцето може да бъде малкият красив катализатор. Бижуто, с което в много приказки принцът стига до сърцето на своята принцеса, а на нея ѝ помага да се отвори за него.

Как се случва?

Йони яйцето се поставя в храма на женствеността – символ на центъра, сърцевината, утробата. Най-силното място, от което тръгва нов живот. Там се зараждат и най-силните сексуални усещания.

Във всяка една връзка присъства страхът от края, най-малкото единият от двамата ще си тръгне от този свят. За да се получи връзка без страх и да се насладим и потопим в Любовта, е нужно да се отворим докрай и Йони яйцата помагат тук, защото, когато мъжът научава повече за това място, жената си позволява повече и да се открива пред него. Така връзката помежду им се засилва, става по-хармонична и здрава.

Защо е важно мъжът да знае повече за женските усещания?

 •         Жените са емоционални същества.

Всяка проява на искрен интерес към техния свят ги кара да сияят. Независимо дали става дума за комплимент, интимна връзка, или топъл разговор.

 •         Жените са енергия.

На Изток се казва, че женската енергия е вода, а мъжката Огън. И  тази наша вода може да я кипне прекрасно мъж. Прави го с отношение, с грижа, с разбиране, с докосване…

И така мили Жени, 10 неща, които мъжът до вас е добре да знае за йони яйцата

 1. Йони яйцето регулира и подсилва сексуалната енергия на жената. Ще се усети и от двамата. Йони яйцата не са секс играчки . Въпреки че с въображение и желание може да ги използвате, ако това ще ви донесе удоволствие. Може да ги използвате и за йони масаж – самостоятелно или заедно с партньора.
 2. Йони яйцата помагат на жената да запази интимното си здраве, защото по естествен начин стягат перинеума и така предотвратяват и подобряват състояния като изпускане на урина и пролапс /смъкване/. Те са по-добрата алтернатива на Кегел упражненията, с тях жената усеща по-добре мускулите си и по-лесно ги тренира.
 3. Използването на йони яйце повлиява липсата на оргазъм, както и на овлажняване в интимната зона. Ако имате тези проблеми – прочетете повече в блога ни.
 4. Йони яйцето помага за по-бързо възстановяване на жената след раждане. Гинеколозите във Франция повече от 40 години препоръчват на родилките да възстановят мускулите в малкия таз именно с такива практики, за наше щастие и българските им колеги все по-често започнаха да ги препоръчват. (Ако вашият гинеколог не е чувал за тях, най-вероятно е спрял да се развива по специалността си, в момента, в който е взел държавния си изпит). 
 5. Йони яйцата са и красиви бижута. Изработени са от нефрит, розов кварц, аметист, авантюрин, планински кристал, яспис и др. Всеки камък носи своя положителна вибрация, която лекува и засилва жизнените вибрации. Силата на минералите е позната от хилядолетия на човечеството и е още един ресурс, който може да използваме, за да се чувстваме още по-добре.

  Йони яйце от яспис

  Йони яйце от яспис

 6. Усещали ли сте жената до себе си изнервена, притеснена, смутена? Упражненията с йони яйца от естествени минерали помагат за освобождаване от блокажи, включително и от негативните емоции от предишни партньори. Защото във влагалището има точки, които отговарят за тях и чрез нежното им масажиране те се лекуват нежно и естествено.
 7. Когато мъж подарява йони яйце на жената до себе си, той всъщност ѝ показва загриженост за нея самата и ѝ подарява най-малко три неща в едно: здраве, удоволствие и любов.
 8. Йони яйцето пристига в мека торбичка и дискретно опаковано, задължително след потвърждаване по телефона, за да сме сигурни, че най-вярното яйце ще дойде при вас. Ако желаеш да поръчаш, влез във виртуалния ни магазин за Йони (нефритени) яйца.
 9. Изборът на размер зависи от това дали жената е раждала, дали има здравословни проблеми в интимната зона, дали е дребничка, дали тренира и какво. Ако се колебаеш – пиши ни за кратка консултация.
 10. С йони яйце не можете да изгладите риза. Но ще имате повече Любов, Удоволствие и  Здраве в живота си… и имате шанс да изгладите отношенията си.

Бъдете обичани и споделени.

Понякога е нужна само малко смелост за първата крачка.

Над статията работи: Роси

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.