Александра разказва своя опит с нефритено яйце

Александра: Това е нашият женски смисъл – удоволствие, доверие и приемане

Александра: Това е нашият женски смисъл – удоволствие, доверие и приемане

 

Здравейте, аз съм Александра. На 27 години съм, студент по психология. След естественото раждане на дъщеря ми през 2015 г., от чисто женска суета (а и голяма нужда от подобрение на сексуалната ми чувствителност) си поръчах нефритено яйце от сайта Jadeeggs.eu.

 

Когато обаче духовната мотивация за растеж е още в зрееща фаза, човек живее сигурен в теорията, но практиката му куца. Това се случи и с мен, в рамките на две години използвах яйцето изключително рядко и сякаш насила, без да чувствам удовлетворение в практикуването на упражненията с него.

 

В началото на тази година обаче попаднах на уебинара на Силвия Матеева “Ярка сексуалност и оргазми с нефритени яйца”, който смело мога да кажа, че положи началото на моята трайна трансформация. Започнах енергийни практики, компилирани с упражнения с нефритеното яйце всеки ден, без почивка!

 

Позволявах си най-много ден почивка, след който винаги идваше ден за работа. Усещанията, които мощно се пробуждаха в мен, ме движеха напред, забелязвах всеки нов детайл, всяко ново усещане, придружено с нова, светла мисъл по повод моята сексуалност генерално.

Още за удоволствието при жената - ТУК
Йони яйца за вагинални тренировки

Йони яйца от нефрит

 

Истината за женската природа – еднаква за всички

 

Усещах как чрез упражненията чистя блокажи в различните зони от вагината, най-силно загнездените блокажи се оказаха в третата мускулна група (най-дълбоката част на вагината, която отговаря за пълното доверие). Един ден, “тренирайки” тази част, аз усетих позиви за повръщане, което за мен категорично беше знак, че чистя токсична енергия, натрупана в тази зона от много години (плод на различни любовни разочарования), която спъва пътя на удоволствието в женския ми център.

 

След този ден чудесата започнаха да се материализират. Смело мога да кажа, че качеството на секса, който правя, е в пъти по-добро. Партньорът ми винаги усеща моите енергийни състояния и поразително ги отразява.

 

Заживях щастливо с истината, че няма “дефектни” жени или такива, които просто нямат ярка сексуалност, а има наранени жени, които за разлика от други, просто трябва да поработят, за да стигнат до ИСТИНАТА за женската природа, която е еднаква за всички.

 

Защото, мили момичета, вярвайте, това е нашият женски смисъл – удоволствието, здравословното доверие към любимия мъж и приемането в любов – на себе си, на него, на света. Тогава се чувстваме изпълняващи мисията си на земята – сияйни, носещи и раздаващи щастие, тогава се чувстваме и изглеждаме млади, без никакво значение на каква възраст всъщност сме.

 

И реших да напиша своята история, защото единственото нещо, което дели много жени от постигането на пълноценната им женска същност, е вярата. Вярата, че това може да се случи и на тях, че не е мит, нито пък предопределеност на определен тип жени (не че няма и такива, които получават всичко по природа), но няма нищо по-сладко от това да извоюваш своето щастие и удоволствие чрез волята и системните си усилия.

 

тренировки с вагинално яйце

женско здраве

 

Учудва ме колко много жени влагат волята си във фитнеси, отдавайки огромна част от женската си енергия, само за да моделират телата си, а фитнесът с нефритено яйце е с не по-малко реални резултати, но той моделира и душата, и съзнанието ви по съвършено нов начин, там се формира изцяло нов светоглед и това остава завинаги.

 

Та, ако трябва да ви напиша моята рецепта за личния ми успех, тя е следната:

  • Упражнения с нефритено яйце 10, 15  минути на ден, минимум 4 пъти седмично, може и 7 (даже най-добре, без дните на цикъл, разбира се).
  • Дишане през яйчниците (практика, описана в сайта на Силвия Матеева) всеки ден до деня на овулацията.
  • ТЕС (техника за емоционална свобода) утвърждения в направлението, в което се работи всеки ден.
  • Преди да започна описаните горе практики, правих два месеца чистене на маточното пространство – практики отново от Djavarava.com (сайта на Силвия Матеева).

 

Любовта към себе си носи независимост

Ние се осланяме безрезервно на гинеколози и фитнес треньори като на авторитети, а в много случаи техните рецепти никак не помагат, защото всеки проблем е строго индивидуален, касаещ конкретна наша психосоматика.

Повече за психосоматиката вижте ТУК

При тези авторитети ние отиваме изпълнени с надеждата, че ще ни окажат външно влияние и ще сложат край на проблемите ни, но често самото надяване не е достатъчно. Хранейки надежди, ние сме по-скоро пасивни, а в крайна сметка за повечето неща от живота се иска нашата абсолютна бодрост, а не пасивност.

 

На жените, които нямат мотивация за работа, бих казала да потърсят любовта към себе си, която ще ги измъкне от този капан. Защото липсата на мотивация са всъщност нашите вътрешни самосаботажи, привързаност към страдание, самосъжаление, оправдания и т.н.

 

Понякога блокажите са толкова дълбоко вкоренени, било то от детство, от предишни животи дори, че се иска много силен начален тласък. Но пък изстрелят ли се, връщане назад няма и чудесата са безброй.

 

отделете си време само за себе си

упражнения с йони яйца – време за себе си

 

Упражненията също така трябва да са ритуал, а не поредното женско задължение (ние така или иначе си имаме много – работа, деца, съпрузи). Това трябва да е нашият момент от деня – да си пуснем музика, да запалим свещи, да си кажем някаква молитва спрямо личната ни вяра, и тогава и упражненията с яйцето имат много по-силно проявление на енергийно ниво, което от своя страна ни кара да търсим този момент в деня си, а не да си казваме: “Ох, сега трябва и това да правя” – това не работи. Тогава можем да го правим седмица, две и после рязко да изоставим всичко напълно, а истината е в постоянството, но от сърце, а не насила.

 

Смятам, че при безрезервната вяра се ражда динамиката, активността, мотивацията да случваме, с нашите безрезервни усилия. Ще завърша своя разказ с леко изменен поздрав на Мастър Йода: И нека Вярата бъде с вас :) Защото точно тя ни движи напред и ни кара да копаем, докато стигнем заровения диамант и нито метър по-малко!

 

С много любов, Александра.

 

С благодарност публикуваме прекрасния разказ на Александра и й подаряваме йони яйце по избор. На нея – както и на вас, дами, които също сте избрали да се доверите на практиките с йони яйца – пожелаваме още по-добри и силни усещания!

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.