Йони яйца от нефрит, розов кварц, опал, обсидиан, ахат

Комбинации на успеха

Комбинации на успеха

Тази статия е за всички прекрасни дами, които знаят за силата на скъпоценните камъни и биха искали да я използват в ежедневието си!  
Всички вие сте запознати с влиянието, което оказват отделните камъни на енергийното ни тяло, но запитвали ли сте се дали тази енергия може да бъде засилена? Канализирана? Използвана всеки ден в наша полза?

Дори и да не сте, днес ще научите как всичко това може да се случи по най-добрия за вас начин! В следващите няколко точки ще разгледаме 3 основни направления в живота, които всяка от нас би искала да развие в положителна посока и как поставянето на няколко скъпоценни камъка с яйцевидна форма на едно място, може да ни даде чудесен заряд.

 

Любовта

По темата за любовта всички сме на мнение, че тя трябва да бъде истинска, откровена, страстна и всеотдайна. Добрата връзка изисква много чисто намерение от страна на жената и достатъчно енергия, за да я поведе в желаната посока. Отделянето на специално място във вашата спалня и поставянето там на яйце от розов кварц, нефрит и планински кристал ще спомогне за създаване на балансирана енергийна среда. Камъните ще създадат предпоставка за по-голяма близост и интимност. Освен това наличието на Планинския кристал ще прочиства всяка натрупала се енергия, за да циркулират потоците на любовта. Ако искате да си създадете повече „тръпка“ и да засилите въображението на себе си и Вашия партньор в посока интимно разнообразие, тогава заменете нефрита с Авантюрин.

В работата и учението 

Безспорен помощник в засилване на ума това е Аметист. Поставете яйцевиден камък от Аметист на видно място в работната стая на дома си или на работното място, комбинирайте го с Обсидиан.  Това е възможно най-силната комбинация, за да постигнете успех в професионален план и да настроите енергиите си в посока на материална реализация.   

Защита

С каквото и да се занимавате или искате да постигнете в живота си, не забравяйте за така нужната защита от отрицателни енергии. Изберете място в основната стая на дома си и поставете яйце от Ахат. Добавете към него планински кристал и бъдете уверени в енергийната защита на Вашия дом. Както знаете от предишни статии, Ахат е камък познат от дълбока древност и използван точно за защита от всякакви негативни влияния.  
Ако искате да създадете своя уникална комбинация, прочетете в предишните ни статии за силата на всеки скъпоценен камък и не се колебайте да опитате. Внимавайте само да не комбинирате камъни с противоположни енергийни влияния!

Запознайте се с ползите от упражненията с нефритени яйца или разгледайте предлаганите от нас йони яйца.

 

Автор: Моника Господинова

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.