мнение йони яйце

Лили с личен разказ за нейното йони яйце

“Мотивът да искам да имам яйце е, че беше наложително да възстановя еластичността и контрола на вагиналните си мускули след раждането дъщеря ми. Случи се така, че на 33 години в съня си, се напиках. Не беше невинно изпускане, а невъзможност да спра вече тръгналия процес на инконтиненция. Беше шокиращо изживяване и ужасно срамно, такова нещо е трудно да признаеш пред самия себе си, камо ли да изречеш на глас пред друг. Възпитавана съм в срам и съм нещо като специалист в изпитването на срам, но такъв срам не съм изпитвала в живота си.

Започнах да се ровя из интернет и да търся начин да си помогна. Знаех за съществуването на нефритените яйца, но не се бях задълбочавала и определено не знаех, че могат да са ми полезни за проблема, който имах. Дълго разглеждах яйцата в сайта на Жаделия, търсех и в други сайтове, понеже разбрах, че има и вагинални топчета, които биха свършили същата работа, но са от други материали. В крайна сметка, реших, че искам яйце, толкова са красиви, а аз имам потребност от красота!

Случи се Юлия да организира събитие, на което да представи яйцата, да поговорим за ползите от тренировките с яйца, притесненията, които ние жените имаме, как да изберем точното яйце за себе си. Отидох на срещата твърдо решена, мотивирана, убедена и с ясна обосновка да си закупя яйце от розов кварц – много красиво, нежно, камък, а имаш усещането, че ще се счупи като го гледаш на снимката, и явно съм имала нужда от любов.

Яйцата бяха наредени на една масичка и след беседата побързах да потърся розовия кварц. Отвъд всякаква логика, той не ме привлече. Между всички яйца, толкова различни едно от друго, всички красиви, едно светлозелено нефритено яйце ми дърпаше погледа постояно. Юлия ме покани да взема в ръце яйцето в ръце и така да пробвам с различни, докато не усетя кое е ТО, моето. Естествено първо посегнах към розовия кварц – красиво беше безспорно, но останах безразлична. После взех тъмнозелен нефрит, исках да си докажа, че разумът ще надделее, но и неговата енергия не усетих или по-скоро не се свърза с моята енергия.

Комплект Йони яйца от голям нефрит и междинен розов кварц

Йони яйца от нефрит и розов кварц

Предадох се най-накрая и в ръце онова нахално светлозелено нефритено яйце, среден размер, което през цялото време теглеше погледа ми към себе си. Така разбрах, че това е моето яйце и всъщност ТО избра мен, а не аз него. Беше си флирт и то ме плени. Започнах редовно да правя упражненията на Кегел с помощта на яйцето, първоначално в легнало положение, а после се опитвах да го задържа докато се разхождах вкъщи. Беше ми много трудно в началото, но се получи. Вече спокойна подскачах по концерти и се смеех силно, защото отново контролирах вагиналните си мускули.

Използвам яйцето от 5 години като за около година го бях забутала в шкафчето за бельо, а това беше мрачен период от живота ми – позволявах да ме потискат, да газят главоломно самочувствието ми, да черпят от женската ми енергия, без да я възобновявам.

Премествайки се в ново жилище, извадих яйцето от кесийката, в която го пазя и го държах в ръцете си много дълго време, просто не можех да го пусна и имах нужда от енергията му. Така всяка вечер по държа в ръцете си и заспивам с него. Много често го поставям на челото си докато съм легнала – мястото където се събират очите и започва носа, харесва ми да усещам хладината, която после се трансформира в топлина, харесвам тежестта му. Редовно го поставям на слънчевия сплит, затварям очи и вдишвам дълбоко. Усещам лекота. Понякога го използвам да масажирам врата си, прокарвам го по раменете си, поставям го върху стомаха, ниско, където са яйчниците.

Истината е, че все по-рядко го поставям вагинално, но когато имам нужда, успявам да постигна оргазъм дори без стимулация на kлиторa. Ползите за мен от нефритеното ми яйце са далеч отвъд физическото здраве – вече не изпитвам срам, не позволявам да ми вменяват вина. Заявявам се все по-ясно, отстоявам личните си граници, постигам желаното от мен.

Чувствам се жена, усещам се жена, щастлива съм и съм благодарна, че съм жена!”

Лили

Скъпи жени, ако още нямате свое йони яйце и имате въпроси, не се притеснявайте да ни се обадите на 0888883595 – нека си поговорим като жени и ви разкажа повече. А ако вече имате и във вас има желание да сте полезни и на други – изпратете ни своята история с вашето яйце! Ако я публикуваме, ще ви подарим с удоволствие продукт от нашия онлайн магазин за йони яйца!

Бъдете здрави, бъдете удоволствие, бъдете автентични!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.