Йони яйца от розов кварц

Любовта иде… с розов кварц

Любовта иде… с розов кварц

Да си го кажем честно – всички имаме нужда от любов, но не сме съвсем наясно как точно да я изразим, как да я приемем и задържим в живота си.

 

Любовта е тясно свързана с процеса на даване и получаване. Тя изпълва живота ни, когато успеем да уравновесим тези две действия. Хайде да си помогнем в този процес!

 

Предлагаме ти безплатна доставка на йони яйце от розов кварц!

Предложението важи за следващите 3 дни – от понеделник до сряда, 5.10 до 7.10 включително.

 

А какво е йони яйце?

Йони яйцата са известни още като “вагинални” и „нефритени яйца“. Те се използват за превенция на женски заболявания и помагат в лечението им. “Йони” от санскрит означава “утроба, вулва, божественият проход, свещеният храм”. Йони е символ на съзидателната, материализираща сила в природата. 

 

Повече за ползите от упражненията с йони яйца виж тук: https://bit.ly/3l6EF5T

 

Условия на промоцията:

Важи за поръчки на 1 или повече броя йони яйца от розов кварц. 

Изпращаме с безплатна доставка за клиента поръчки, направени в периода 5-7.10.2020 г. или до изчерпване на количествата в рамките на посочения период.

 

Поръчай 1 брой

Поръчай Комплект от 2

Поръчай Комплект от 3

 

Защо розов кварц?

Често се случва дамите, които са начинаещи в упражненията с йони яйце, да изберат розов кварц за първи минерал. И той наистина е един от най-подходящите за постигане на уравновесена и изявена женственост. Той може да подпомогне изграждане и оздравяване на всички видове партньорства – романтични, семейни, служебни, приятелски.

 

Розовият кварц е много красив кристал – нежен и прозрачен, с цвят, преливащ от тъмно през светло розово до бяло. В кристалната му структура искрят миниатюрни блестящи частички, които събуждат усещане едновременно за игрива детска чистота и женствена прелест. 

 

Енергията му е мека и нежна, създава чувство за уютна, приемаща, лечебна прегръдка. Успокоява и ти помага да се чувстваш в безопасност, да се чувстваш вкъщи. Помага да отвориш сърцето си към теб самата – да се приемеш и заобичаш такава, каквато си. 

 

Добре е да имаш предвид, че в основата на пълноценните взаимоотношения стои здравословното ти отношение към теб самата. Работейки с розов кварц, постепенно ще разбираш, че ти наистина си достатъчно добра, независимо от грешките, които допускаш. И независимо от начина, по който изглеждаш – всичко е позволено и ти си винаги чудесна. Винаги имаш право да бъдеш обичана, приета, желана. 

 

Розов кварц помага да запълниш липсата на любов в себе си, като те учи да се обичаш безусловно – каквото и да става. Помага ти да разбереш, че любовта отвън ще дойде при теб истинска и чиста, щом искрено заобичаш всички фрагменти от своята същност. 

 

Този нежен минерал ти помага да се освободиш от чувства на вина, себеотрицание, прекалена самокритика, самобичуване, ниско самочувствие, липса на увереност в себе си. Именно тези тежки чувства могат да причинят здравословни проблеми с репродуктивните органи и трудно общуване с важни за теб хора.

 

Поръчай 1 брой

Поръчай Комплект от 2

Поръчай Комплект от 3Как да избереш размер?

  • Избери голям, ако си раждала или си на възраст над 50 г. 
  • Избери среден, ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени. 
  • Междинен е за теб, ако си с много фина структура, ако мускулите ти в малкия таз са много стегнати или вече си използвала по-голям размер. 
  • Малкият размер е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство.

 

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за радостта в света.

 

Приеми любовта в дома си, в дните си, в живота си… приеми я в теб!

 

Поръчай 1 брой

Поръчай Комплект от 2

Поръчай Комплект от 3

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.