Унакит - магически камък, който събира 2 в 1

Магическият камък, който събира 2 в 1

Магическият камък, който събира 2 в 1

Той е открит за първи път в планината Унака, Северна Каролина. Нарича се унакит. Представлява смесица от 3 елемента – зелен кристал, розов или червен фелдшпат и кварц. Зеленият кристал се нарича епидот – epidosis, което от гръцки означава “сраствам се; раста заедно”.

 

Това име обозначава не само механичните характеристики на кристала епидот. Той помага на човек да обедини духовния и физическия свят, да създаде баланс помежду им и да твори живота си така, както желае

Унакит

Унакит

Ментално и емоционално влияние

Унакит може да съедини 2 части в 1 цяло – да събере две близки по природа души с цел творчество за висше благо или да върне нещо изгубено там, където му е мястото. Създава баланс в развитието на духовния, умствения и емоционалния ни свят, уравновесява ги помежду им. Усилва търпението и постоянството, спомага за постигане на успех. 

Унакит носи добро настроение, събира 2 в 1

Унакит носи добро настроение, събира 2 в 1

Както в миналото, така и сега се смята, че унакит е вълшебен минерал. Той може да премахне негативна енергия и да изчисти сърдечния център. Носи яснота, виждане за истината и може да разкрие измамни намерения. Може да избави човек от собствените му заблуждения.

Минералът унакит помага да видиш красотата около теб. Повдига духа. С негова помощ ще се научиш просто да си живееш живота тук и сега – в настоящето, без да губиш време и сили в съжаление за миналото и блянове за бъдещето. Ще ти съдейства също и за премахване на пречките, които спират развитието ти. Те могат да бъдат емоционални, психологически, подсъзнателни – причинени от минали знакови събития в живота ти. 

 

Унакит премахва пречките, които ни умъчняват

Унакит премахва пречките, които ни умъчняват

Съвсем вероятно е такива травми да са ти останали за отработване от предишни животи. За тяхното осъзнаване и изчистване може да ползваш унакит, като го поставиш в средата на челото – 6-та чакра или т. нар. “3-то око”. По този начин може да ти се разкрият важни проникновения и видения. Внимавай колко често го използваш с това намерение, за да не прекалиш с активацията на 6-та чакра. След медитация може да ти послужи с цел заземяване, след като го отстраниш от челото.

 

Унакит заземява след медитация

Унакит заземява след медитация

Вълшебният камък трансформира разрушителни чувства и емоции, като тъга, гняв, раздразнение – в любов, милосърдие, състрадание. Освобождава от отчаяние и самосъжаление. Дава сили да поемеш съзиданието на живота си в свои ръце, повишава самочувствието и смелостта. 

 

Повече самочувствие и смелост да бъдеш себе си

Повече самочувствие и смелост да бъдеш себе си

Физическо влияние

Емоционалните травми в по-голяма или по-малка степен – дори незабелязано – теглят от твоята жизнена енергия, докато не се справиш с тях. Физическите заболявания са причинени на първо място от дълбоко потиснати емоции. Унакит изчиства тези блокажи и помага на тялото да се излекува на клетъчно ниво. Достатъчно честата употреба може да предотврати заболявания преди те да се проявят осезаемо.

Този вълшебен камък има много интересно въздействие по отношение на физическите симптоми – стимулира откриването на първоначалните им причини и насърчава силите на организма да се справят с тях. По този начин активира самоизцелителните механизми на човек. Лесно и бързо упражнение за тази цел е да държиш унакит между дланите си и да ги масажираш с него, потривайки ги една срещу друга. 

Лечение за сърцето и сърдечната чакра

Лечение за сърцето и сърдечната чакра

Освен, че влияе добре на сърдечната чакра, унакит помага и за физическо изцеление на сърцето и цялата сърдечно-съдова система. Премахва умората, уравновесява дишането. Укрепва и стимулира защитните сили на организма. Много е подходящ при възстановяване след боледуване или хирургическо лечение. 

Също така подпомага стомашно-чревния тракт и стимулира обмяната на веществата. Помага за регулиране на теглото – за натрупване на телесна маса или освобождаване от нея, в зависимост от нуждите на организма. Стимулира регенерацията на кожата и растежа на косата.

Много полезно качество на унакита е също това, че той влияе благотворно на репродуктивната система, особено при жените. Препоръчва се за безопасно протичане на бременността и здравословен растеж на бебето, докато е в утробата на майката. Помага на новороденото дете да се адаптира по-леко към земните условия.

Здраве за мама и бебе с помощта на унакит

Здраве за мама и бебе с помощта на унакит

 

На какъв житейски етап си сега? Ако чувстваш, че нещо си изгубила или имаш нужда “да се събереш”, ако ти е трудно да уравновесиш връзката си с видимия и невидимия свят, ако физическите ти сили имат нужда от подкрепление – може да се довериш на унакит.

 

При желание да поръчаш йони стик от унакит – свържи се с нас, за да проверим наличностите.

0888883595

sales@jadeeggs.eu

Fb: https://www.facebook.com/nefriteni.qjca

 

Да бъдеш своето най-голямо вдъхновение... <3

Да бъдеш своето най-голямо вдъхновение

 

Живей в настоящето. Бъди си вдъхновение…

<3

 

Автор: Анна Бончева

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.