Йони Яйце от розов кварц

Йони яйца за раждали жени

Промените след раждане и как помагат упражненията с йони яйца

Упражненията с йони яйца са подходящи за всички жени. Конкретно в тази статия ще разгледаме ползите от тях при раждали жени.

Преимуществата от практиките с йони яйца са осезателни при жени с тежка бременност и с вагинални раждания. Майките, които са раждали, ще почувстват разлика, защото с упражненията те ще възвърнат еластичността на перинеума. Упражненията с йони яйца са лесен и ефективен начин за тонизиране на вагиналните мускули, водят до повишена сексуална чувствителност, както и до холистично (цялостно) здраве.

След бременност повечето жени усещат по-широко влагалището си, дори и да са родили с операция. Това води до намаляване на тяхната сексуална чувствителност, а партньорът им усеща понижена стимулация и намалено сексуално удовлетворение. Използването на йони яйце за няколко минути на ден ще тонизира перинеума. По този начин възстановяването ще бъде много по-лесно и по-бързо, и ще се повиши насладата от секса.

Упражненията с йони яйце „лекуват“ вагиналните мускули и възстановяват здравословната им функция, заради естествения им дизайн и произход. Правилното трениране увеличава притока на кръв в малкия таз и дава възможност за регенерирането и възстановяването на вагиналната чувствителност.

При употребата на йони яйце се засилва естественото възпроизвеждане на хормони, а това е предпоставка за хубава кожа и интимно здраве на жената.

Статистиката показва, че след бременност 35% от жените страдат от временно или постоянно изпускане на урина (инконтиненция). Износването на плода разтяга перинеума и действително причинява промени в женския организъм. В повечето случаи процесът е обратим чрез тренировки с йони яйца. Болшинството от жените изпитват подобрение дори само ако носят яйцето в продължение на десетина минути всеки ден, в продължение на месец. Но е най-хубаво да се отдели време и упраженията да се правят фокусирано, с мисъл за зоната и ползите.

Древните китайски знания от миналото ще заличат последствията след тежка бременност и раждане, ще увеличат удоволствието от секса и ще направят кожата Ви красива и сияйна!

Научете повече за йони яйцата и ползите от тях, а ако имате въпроси, не се притеснявайте да ни ги зададете през контактната форма на сайта ни, да ни звъннете на 0888883595 или погледнете менюто FAQ.

 

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.