Нефритено яйце

Нефритени яйца за раждали жени

 

Упражненията с нефритени яйца са подходящи за всички жени. Конкретно в тази статия ще разгледаме ползите от тях при раждали жени.

Преимуществата от практиките с нефритено яйца са осезателни при жени с тежка бременност и с вагинални раждания. Майките, които са раждали ще почувстват разлика, защото с упражненията те ще възвърнат еластичността на перинеума. Упражненията с нефритено яйце са лесен и ефективен начин за тонизиране на вагиналните мускули, водят до повишена сексуална чувствителност, както и до цялостно холистично здраве.

След бременност, повечето жени усещат по-широко влагалището си, дори и да са родили с операция. Това води до намаляване на тяхната сексуалната чувствителност, а партньора им усеща понижена стимулация и намаляло сексуално удовлетворяване. Използването на нефритено яйце за няколко минути на ден ще тонизира перинеума. По този начин възстановяването ще бъде много по-лесно и по-бързо и ще се повиши насладата от секса.

Упражненията с нефритено яйце „лекуват“ вагиналните мускули и възстановяват здравословната им функция, заради естествения им дизайн и произход. Правилното трениране увеличава притока на кръв в малкия таз и дава възможност за регенерирането и възстановяването на вагиналната чувствителност.

При употребата на нефритено яйце се засилва естественото възпроизвеждане на хормони, а това е предпоставка за хубава кожа и интимно здраве на жената.

Статистиката показва, че след бременност 35% от жените страдат от временно или постоянно изпускане на урина (инконтиненция). Износването на плода разтяга перинеума и действително причинява промени в женския организъм. В повечето случаи процесът е обратим чрез тренировки с нефритени яйца. Болшинството от жените изпитват подобрение, дори само ако носят яйцето в продължение на десетина минути, всеки ден, в продължение на месец.

Древните китайски знания от миналото ще заличат последствията след тежка бременност и раждане, ще увеличат удоволствието от секса и ще направят кожата Ви красива и сияйна!

Научете повече за нефритените яйца и ползите от тях, а ако имате въпроси не се притеснявайте да ни ги зададете през контактната форма на сайта ни или погледнете менюто FAQ.

 

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.