Промени ли се сексът за Вас или за Вашия партньор след раждането?

Страдате ли понякога от изпускане на урина?

Правите редовно Кегел упражнения, но без осезаем ефект?

Страдате ли от вагинална сухота?

Никога не Ви се е случвало да изпитате вагинален или мултиоргазъм?

Знаете ли къде е Г точката ви?

нефритени яйца

Ако отговорът дори само на един въпрос е ДА,

то задължително продължете да четете!

Лично за мен след раждането на първото ми дете, сексът се промени. Усещах, че нещо не е така вълнуващо и силно, както преди, но според гинекологa ми всичко си беше нормално. Исках по-добър интимен живот за мен и партньорa ми и вътрешно усещах, че природата няма просто така да намали удоволствието след раждането, затова започнах усилено да търся информация. Какво научих?

Гениталните мускули (перинеум или СО мускул) се използват при уриниране, дефекация и полов акт. При бременност, нормално раждане, наднормено тегло, запек, честа кашлица и вдигане на тежести, те отслабват. Тези рискови фактори са основа за поява на проблеми в бъдеще, като изпускане на урина и затруднения при секс, лошо смазване, болка, липса на оргазъм. Гениталните мускули са изключително важни през бременността и при самото раждане – ако са добре тренирани, изгонването на плода протича лесно и без разкъсването им. А според проф. Бевърли Уипъл, съавторка на „Точката G“ – „Колкото по-силен е перинеумът, толкова по-силна е оргазмената реакция при жената“.

За да са здрави и за да увеличат удоволствието от половият акт, древните китайци са създали упражнения с йони яйца. Тяхното практикуване води до увеличаване на притока на кръв, събужда невронни пътища и поражда непознати фини усещания. Упражненията с йони яйца осигуряват и еластичност на перинеума. С използването им се осигурява по-добър секс за партньорите, по-здрави женски органи, по-добро самочувствие и увереност!

Мултиоргазмите, които се научих да получавам след тренировките с яйцата, ме мотивираха да споделя моята история с Вас. Според мен всяка жена заслужава да изпита многократно удоволствие от секса, а според Дао (философията, събрала в себе си мъдростта и хармонията на природата), нашата сексуална енергия е основата на съществуването ни и е от решаващо значение за това да бъдем истински живи!

Без значение дали желаете да подобрите трайно сексуалния си живот, да увеличите своята женственост, или да намалите и стопирате неприятните последици от бременност и менопауза (изпускане на урина, пролапс, вагинална сухота), йони яйцата гарантирано ще повишат качеството ви на живот!

Проверете лесно и бързо състоянието на перинеума си или продължете да четете интересна информация за яйцата в нашия блог!

Заяви сега своето йони яйце – лесно, без регистрация