Женственост и йони яйца

Знаеш ли, че има начин да си повече в своята женска енергия?

Това означава да се доверяваш, че животът ще се грижи по най-добрия начин за теб, да си по-жизнена, уверена и по-щастлива.

Тогава и ти се чувстваш добре, и партньорът ти е щастлив, и детето е спокойно, а приятелите винаги търсят усмивката и компанията ти.

Знаеш ли, че интимното здраве играе много голяма роля за това?

След секс жената става по-здрава физически, емоционално и психически.  Енергията от тези моменти се запазва във всяка клетка на тялото ни, отлага се в сърцето. Жените, които се радват на това удоволствие, са по-усмихнати, привлекателни, магнетични, като същевременно излъчват спокойствие и увереност.

Както за мен, така и за много други жени, йони яйцата бяха отговорът.

Само 10-ина минути на ден упражнения с яйцата бяха достатъчни след 1-2 месеца да оставя в миналото неприятното напишкване след първото ми раждане и честите интимни инфекции от които страдах. Като неочакван бонус усетих повишено либидо. След това започнах да изпитвам и мултиоргазми. Това са последователни удоволствия, като всяко следващо е с по-голяма сила и продължителност. Сега се радвам на по-здрава женска полова система, изпитвам повече удоволствие от интимния си живот и от живота си като цяло.

Йони яйца от нефрит, розов кварц, обсидиан, ахат

Йони яйца от нефрит

АКО КОПНЕЕШ ДА ИЗПИТВАШ ПОВЕЧЕ УДОВОЛСТВИЕ, ЖЕНСТВЕНОСТ И ЗДРАВЕ В ЖИВОТА СИ

то вероятно йони яйцата са точно за теб

Какво е йони яйце?

Думата „йони” идва от санскрит и се използва за вагина, утроба, свещения храм, който символизира женското начало, съзидателната сила на майката природа.

Йони яйцето е минерал, обработен и полиран в яйцевидна форма, който се поставя във влагалището и с него жената прави упражнения – стягания и отпускания за около десетина минути на ден, 3-4 пъти седмично. Яйцата са продупчени, а през отвора минава връвчица за по-лесно изваждане.

Откриватели на йони яйцата са древните китайци. Още преди 5 хиляди години те са знаели важността на интимното здраве и са създали упражненията с йони яйца. С тях са поддържали телата си в добро състояние и оттам своето емоционално, ментално и духовно здраве. Отначало яйцата са били дървени, а след това са били изработвали от Китайското злато – нефрит – минерал, който има силно благотворно действие върху женската полова система. В днешно време се правят и от други минерали – розов кварц, ахат, обсидиан, авантюрин, яспис, хаулит, карнеол, унакит, планински кристал и аметист.

Йони яйце от розов кварц

Йони яйце от розов кварц

За какво помагат йони яйцата? 

Упражненията с йони яйцата засилват женската енергия –  жената живее повече в доверие, лекота, доброта, мекота, нежност, през сърцето, има силна връзка със своето тяло. 

Жените, които използват йони яйца, по-добре управляват своята сексуална енергия. Определено имат по-силно либидо, по-качествен сексуален живот, по-силна оргазмена реакция и с лекота се научават да изпитват множествени оргазми. 

Женската полова система става по-устойчива на бактериални и гъбични инфекции. Предотвратяват се и се подобряват състояния като изпускане на урина, пролапс и вагинална сухота.

Жените, които правят упражнения с йони яйца, забременяват и раждат по-лесно, както и преминават по-леко през менопаузата и достигат до нея по-късно. Емоционално и душевно са по-балансирани. 

Днес йони яйцата освен от нефрит се изработват и от други полускъпоценни камъни (розов кварц, авантюрин, яспис, хаулит, карнеол, унакит, планински кристал и аметист), чието благотворно действие добавя още стойност към ползите им.

Повече за видовете минерали и тяхното действие

Как се използват йони яйцата 

Йони яйцата се използват основно за упражнения. Могат да се употребяват и като талисмани. 

Упражненията с йони яйца са лесни за изпълнение, отнемат малко време – десетина минути на ден или няколко пъти в седмицата. Жената поставя яйцето във влагалището си и прави стискания и отпускания на перинеума си, като се води от своето дишане и от усещанията в тялото си.

Тъй като йони яйцето е изработено от полускъпоценни камъни, неговата благотворна енергия може да се използва и да носи съответните ползи на притежателката си, като се носи близо до тялото, в дамска чанта, на нощно шкафче и т.н.

Защо йони яйцата помагат?

В женското тяло има мускул, който се нарича перинеум (тазово дъно). Той държи органите на жената в малкия таз, отговаря за уринирането и дефекацията и участва при секс и раждане. Ако той е в добро състояние, тонизиран и трениран, жената е здрава, а нейната интимна полова система е устойчива на инфекции. През 70-те години на миналия век д-р Бевърли Уипъл (откривателката на G точката) доказва, че колкото по-трениран е перинеумът на жената, толкова по-силна е нейната оргазмена реакция.

Упражненията с йони яйце се доближават много до стандартните Кегел упражнения, но последните не дават очакваните резултати, т.к. на повечето жени им е трудно да локализират перинеума си или ги изпълняват неправилно. Силиконовите и металните топчета също имат близко действие, но тяхната енергия е съвсем различна (изкуствена) и липсват допълнителните ползи от полускъпоценни камъни. 

Друга причина, поради която упражненията с йони яйца имат силно благотворно въздействие върху жената, е, че масажират точки във влагалището, които отговарят за емоционалното състояние и така лекуват стари травми, някои от които дори не са наши, а на жените в нашия род преди нас. Днешната жена е научена, че за да е успешна, трябва да мисли. Но нашите тела знаят по-добре. Когато жената е в тялото си и отчита какво се случва с него, тя е повече в женската си енергия и всичко в живота ѝ се случва с лекота.

Защо никога досега не съм чувала за йони яйцата?

Какво печеля, ако правя упражнения с йони яйца?

Правя редовно Кегел упражнения, имам ли нужда от йони яйце?

Кога ще усетя промяна от използването на яйцата?

Защо яйцето има дупка?

Кои са показанията, при които не е хубаво да се използват йони яйца?

Какви размери йони яйца има?

Какво да правя, ако яйцето остане в мен?

Трябва ли да казвам на партньора си за упражненията?

Каква е разликата между йони и нефритено яйце?

Може ли да върна йони яйцето?

Мога ли да се консултирам с вас кое яйце е най-подходящо за мен?

Как да разбера дали съм готова за по-малък размер?

Защо да избера да закупя йони яйце от Вас?

Не намерих отговор на въпроса, който ме интересува?

Избери своето йони яйце

 

Какво другите споделят за йони яйцата и за нас