Възуализация за любов с йони яйце

Обичам те в мислите и делата си

Обичам те в мислите и делата си

Любовта е едно от най-истинските чувства на този свят! Не е нужно да имате конкретен повод или да се самоубеждавате, не ви трябват доказателства… вие просто обичате. Това е чувство без натиск, което идва и се вкопчва в сърцето ви.

Влюбвайки се, вие откривате в себе си изключителен заряд и енергиен запас, който сте готови да раздадете към обекта на вашата любов, но често пъти силният прилив е на емоции. При нас жените това е голяма сила, с която умеем да влияем.

Много от вас не знаят как да влияете на връзката си с партньора. Ето как!

Мили жени, силната емоционалност, прелята в изразена сексуалност, е това, което омагьосва мъжете и ги кара да искат да бъдат с вас всеки ден и по всяко време. В зависимост до каква степен сте способни да освободите и канализирате огромния си заряд, вие можете да повлиявате посоката, в която да се развива връзката ви.

Страстта е най-бурна в първите месеци, но вие рядко искате връзката да бъде временна. В природата ви е заложен стремежът да създадете семейство и връзка, основаваща се на безрезервно уповаване един на друг. От своя страна мъжете са тези, които могат да бъдат много непостоянни и – колкото и да го отричат – имат нужда да бъдат водени.

Важно е да отбележа, че „водени“ не е позиция, в която жената е доминантна, а мъжът подчинен – напротив. Важно е мъжът да бъде лидер и да се усеща като такъв, но емоционалната нагласа при жената е тази, която може да определи хода на събитията.

 

Практика с йони яйце за подобряване на взаимоотношенията

Женска практика за по-добра връзка с партньора

Женска практика за по-добра връзка с партньора

Ето защо е толкова важно, когато искате да изградите истинска връзка с мъж, да се освободите от негативните си убеждения, чувства, и да насочите мислите си в желаната посока.
Това е една женска практика с йони яйце, която всяка от вас може да опита съвсем сама, а после – ако реши – може да сподели и резултата:
Изберете своето йони яйце в подходящ полу-скъпоценен камък за реализация на ваши конкретни желания. Важно е да използвате това яйце само и единствено когато активирате енергиите си в посока реализиране на определени желания. Затова е хубаво то да бъде различно от основното, с което правите ежедневните си тренировки!

Преди да започнете упражнения с яйцето за желания, се концентрирайте и помислете, какво бихте искали да се промени в настоящите ви партньорски взаимоотношения. Опитайте се да визуализирате всичко така, сякаш вече се случва. Изживейте го, почувствайте го наистина от вашата лична гледна точка, а не сякаш наблюдавате картината отстрани!

Поставете своето йони яйце в интимната си зона и започнете своите упражнения, като продължите да си представяте това, което искате да се промени още около минута. Важно е да се отпуснете. Погледнете навътре в себе си – към сърцето си – и си представете малко пламъче светлинка, което грее във вас.

Усетете топлинката му и си представете как цялата ви облива със светлина. Сега си представете образа на вашия партньор, който стои пред Вас. Изпратете му от своето пламъче, така че и в неговото сърце да се разгори същата топлина. Отново си представете това, което искате да се случи между Вас.
Много важно е самата визуализация да бъде естествена, без насилие. Дори да задържите вниманието си за съвсем кратко, не се притеснявайте – на мисълта и трябва съвсем малко да се активира, щом има подходящата емоционална настройка.

Може би ще попитате дали тази визуализация не би била успешна и без практика с Йони яйце… истината е, че когато се активира сексуалната енергия на жената, тя има много по-голям потенциал да се материализира!
Вие сте на ход!

 

Автор: Моника Господинова

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.