Възуализация за любов с йони яйце

Обичам те в мислите и делата си

Любовта е едно от най-истинските чувства на този свят! Не е нужно да имаме конкретен повод или да се самоубеждаваме, не ни трябват доказателства… ние просто обичаме. Това е чувство без натиск, което идва и се вкопчва в сърцето ни. Влюбвайки се ние откриваме в себе си изключителен заряд и енергиен запас, който сме готови да раздадем към обекта на нашата любов, но често пъти силният прилив е на емоции. При нас жените това е голяма сила, с която умеем да влияем. Силната емоционалност прелята в изразена сексуалност е това, което омагьосва мъжете и ги кара да искат да бъдат с нас всеки ден и по всяко време. В зависимост до каква степен сме способни да освободим и канализираме огромният си заряд, ние можем да повлияваме на посоката, в която да се развива връзката ни. Страстта е най-бурна в първите месеци, но ние рядко искаме връзката да бъде временна. В природата ни е заложен стремежа да създадем семейство и връзка основаваща се на безрезервно уповаване един на друг. От своя страна мъжете са тези, които могат да бъдат много непостоянни и колкото и да го отричат, имат нужда от това да бъдат водени. Важно е да отбележа, че „водени“ не е позиция, в която жената е доминантна, а те подчинени – напротив. Важно е мъжът да бъде лидер и да се усеща като такъв, но емоционалната нагласа при жената е тази, която може да определи хода на събитията.
Ето защо е толкова важно, когато искаме да изградим истинска връзка с мъж, ние да се освободим от негативните си убеждения, чувства и да насочим мислите си в желаната развръзка.
Това е една женска практика с йони яйце, който всяка от вас може да опита съвсем сама, а после ако реши може да сподели и резултата:
Изберете своето Йони яйце в подходящ скъпоценен камък за реализация на желания. Важно това яйце да бъде само и единствено използвано, когато активирате енергиите си в посока реализиране на желания, затова е хубаво то да бъде различно от основното, с което правите ежедневните си тренировки! Преди да започнете упражнения с яйцето за желания, се концентрирайте и помислете, какво бихте искали да се промени в настоящите Ви партньорски взаимоотношения. Опитайте се да визуализирате всичко така сякаш вече се случва. Поставете своето Йони яйце в интимната си зона и започнете своите упражнения, като продължите да си представяте това, което искате да се промени още около минута. Важно е да се отпуснете. Погледнете навътре в себе си – към сърцето си и си представете малко пламъче светлинка, което грее във вас. Усетете топлинката му и си представете как цялата ви облива със светлина. Сега си представете образа на вашият партньор, който стои пред Вас. Изпратете му от своето пламъче така, че и в неговото сърце да се разгори същата топлина. Отново си представете това, което искате да се случи между Вас.
Много важно е самата визуализация да бъде естествена, без насилие. Дори да задържите вниманието си за кратко, не се притеснявайте, на мисълта и трябва съвсем малко да се активира щом има подходящата емоционална настройка. Може би ще попитате дали тази визуализация не би била успешна и без практика с Йони яйце… истината е, че когато се активира сексуалната енергия на жената, тя има много по-голям потенциал да се материализира!
Вие сте на ход!

Автор: Моника Господинова

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.