woman-1369253_960_720

Опал – енергия на позитивизма

Вече сте запознати със спецификите и ползите от йони яйцата като форма и приложение, затова ще продължим да надникваме по-дълбоко в значението на материала за изработката им.  
Прекрасният скъпоценен камък Опал е изключителна вихрушка от положителна енергия. Това е един от малкото природни скъпоценности, които са с голямо съдържание на вода в себе си. Точно този факт го превръща в истинска вихрушка, която стимулира позитивните чувства в притежателя си. В много вярвания се твърди, че Опала е камък на скръбта, защото в древността се е носел точно в такива случаи. Истината е, че той има прочистваща и трансформираща енергия, която помага бързото възстановяване след преживяна загуба или скръбно събитие. Той укрепва волята и стимулира желанието за живот, като засилва чувството на любов (както розовия кварц). Според някои твърдения, в миналото се е смятало, че Опал привлича богатство и изобилие, а по този повод е било проява на висока почит една дама да има бижу с него.
Стъпки към щастието.
Умението да изпитваме щастие е едно от най-важните неща, които трябва да развием в себе си. Често в детството ние сме учени да бъдем сдържани, внимателни, да се грижим за другите и да прикриваме скръбта си. Родителите ни почти никога не ни учат как да изпитваме щастие или как да му се радваме. Точно този факт създава в нас трудност да признаваме, когато сме щастливи или пък изобщо да си позволим такива чувства. Истината е, че за да имаме пълноценен живот, здраво тяло и истинска носеща удоволствие връзка, ние трябва да се научим да бъдем щастливи. Допускайки тази възможност, ние се освобождаваме от множество задръжки и самообвинения, като започваме да приемаме себе си така, както природата ни е създала – готови за истинска любов. Тема табу остава за много жени факта да признаят своите нужди и желания пред своя партньор, що се отнася за тяхното лично удоволствие. Изпитването на оргазъм е нещо, което по-скоро бихме „прежалили“ отколкото да заговорим за желанията си, защото в нас дълбоко е залегнало чувството, че удоволствието е за другите. Точно тук е момента да направим първата крачка – избирайки йони яйце от опал.
Този кристал прави много силна връзка с женската енергия, като стимулира всички зони на щастие. Неусетно ще установите как във Вас се пробуждат мисли и фантазии, за неща, които може би никога не сте си мислили, че ще поискате или неща, които сте забравили. Макар да работите само в интимната област със своето яйце, Вие ще усетите прилив на енергия и желание за живот. Изключително полезен е Огненият опал или тези в синята гама. Те са с изключително силна енергетика, която ще активира всичките Ви чакри и ще подготви тялото и душата Ви за нов ритъм.  
Ако интуитивно изберете зелен или бледо розов опал, не се колебайте, защото въпреки меките тонове, те са с много силна трансформираща и защитна енергия

 

Автор: Моника Господинова

 

Вижте другите статии за яйца от нефрит и розов кварц.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.