Отвори сърцето си с розов кварц

Отвори сърцето си за любовта

Отвори сърцето си за любовта

 

Мечтаеш за любов?

Искаш още повече да обичаш себе си?

Сама си и копнееш за нова любов и споделеност с партньор?

Или искаш да събудиш любовта между теб и партньора ти?

 

Добър спътник в сбъдване на мечтите е йони яйце от розов кварц. Това е минералът на любовта. Той има силата да събуди и увеличи вибрациите на любовта в живота на своя притежател.

 

Знаем, че за теб 2021 г. започва с копнежи и мечти. Искаме да ти помогнем да сбъднеш своите копнежи, като ти предлагаме отстъпка от редовната цена на йони яйце от розов кварц – 49 лева вместо 59 лева!

 

А за нас започва 7-мата година, в която споделяме Любов, Здраве, Удоволствие! Ние сме пионерите в България – първият легален вносител и разпространител на йони яйца, йони стикове и масажори за лице от естествени минерали. През годините сме открили висококачествени продукти, на които гарантирано можеш да се довериш. Имаме хиляди доволни клиенти, с които сме изградили и продължаваме да градим уважение, доверие, споделеност. Щастливи сме, гордеем се с това, което правим и си пожелаваме процесът да става все по-лек и пълноценен!

 

Стани част от нашата подкрепяща, красива общност и до края на месец януари поръчай 1 или повече броя йони яйца от розов кварц на промоционална цена!

 

За 1 брой – 49 лева

За комплект от 2 броя от различни размери – 79 лева

За комплект от 3 броя от различни размери – 109 лева

 

Поръчай

 

Условия на промоцията

 

Йони яйце от розов кварц на цена 49 лв. за 1 брой, 79 лв. за 2 броя и 109 лв. за 3 броя от различни размери. 

Срок: за поръчки, направени до 31 януари 2021 г.

Доставката е с куриерска фирма Еконт. Разходите по доставката се поемат от клиента.

 

Какво е йони яйце?

 

Йони яйцата са известни още като „нефритени яйца“. Те се използват за превенция на голям спектър от женски заболявания и помагат в лечението им. „Йони“ от санскрит означава „вагина, извор“. Буквално на български може да се използва и словосъчетанието „вагинално яйце“. 

 

Йони яйцата се изработват от различни видове естествени полу-скъпоценни минерали. Най-разпространените йони яйца са направени от минерала нефрит, затова и другото по-известно наименование е „нефритено яйце“.

 

Те са в няколко размера, в зависимост от това дали жената е раждала, дали води полов живот или никога не е, дали е напреднала в практиките или е начинаеща. Понякога размерът зависи от възрастта и здравословното състояние на жената.

 

Предназначението на вагиналните яйца е да помагат на жените да се справят или да предотвратят заболявания, свързани с половата система и детеродните функции. Също така регулират, подсилват сексуалната енергия и помагат на жената да я усети по-ясно и в пълнота.

 

Повече за йони яйцата виж тук: https://bit.ly/3s6b0y1 

 

Защо точно розов кварц?

 

Розовият кварц е любовен камък. Той ще ти помогне да се отвориш за нежност и споделеност към собствената си същност. Тогава ще усетиш как изобилието на любовта постепенно изпълва живота ти. Ще започнеш да получаваш подаръци и приятни изненади от съдбата.

 

Усещанията за изобилие от любов и липсата на любов зависят главно от твоето вътрешно състояние. Липсата поражда липса. Изобилието дава още повече изобилие. Ако искаш да получиш любов, хубаво е да се научиш сама да си я даваш. Да се чувстваш добре в собствената си компания е прекрасно! Така позволяваш свободно да потече потока на приемане и отдаване на любов.

Поръчай

 

Как да избереш размер?

 

Избери голям, ако си раждала или си на възраст над 50 г. 

Избери среден, ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени. 

Междинен е за теб, ако си с много фина структура, ако мускулите ти в малкия таз са много стегнати или вече си използвала по-голям размер. 

Малкият размер е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство.

 

 

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за любовта в света.

 

Приеми любовта в дома си, в дните си, в живота си… 

 

Бъди любов!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.