Промоция - Безплатна доставка за два дни

Само днес и утре

Само днес и утре

Мила приятелко,

Съвсем скоро ще изпратим една особено интересна година. В нейния край Витлеемската звезда изгря отново за всички нас – да приветстваме времето на любовта! Наистина да се научим на любов към тялото и душата, да се научим на свързване с истинската си същност, на свързване помежду си през сърцето и да се грижим един за друг. Защото всички сме Едно.

 

На прага на този нов етап нашият подарък към теб е безплатна доставка за поръчки, направени в следващите 2 дни – 22 и 23 декември 2020 г. 

С този жест искаме да дадем заряд за всяка от нас да влезе в потока на даване и получаване, да се погрижим взаимно една за друга и всяка за себе си. Искаме малко преди Рождество Христово по наш си начин да внесем усещане за споделеност, заедност, грижа. Защото е време тези чувства да обхванат всички аспекти на взаимоотношенията в живота ни, а не само семейните. 

 

Условия

 Безплатна доставка до офис на Еконт на всички видове йони яйца, масажори и стикове – единични бройки и комплекти от тях.

 

Срок: за поръчки, направени от 12 ч. (обяд) на 22.12 до 12 ч. (обяд) на 23 декември 2020 г. 

 

Промоцията е валидна за поръчки, направени през онлайн магазина на jadeeggs.eu, по телефона или през messenger на нашата фейсбук страница.

 

Поръчай 1 брой йони яйце

Поръчай Комплект от 2

Поръчай Комплект от 3

Поръчай йони стик

Поръчай масажор за лице

 

Може би ще ти бъде полезно преди да поръчаш, да прочетеш…

 

Предлагаме следните видове йони яйца:

 розов кварц – помага при липса на любов, подпомага личното осъзнаване, увеличава плодовитостта, забавя стареенето (налични размери: голям, среден, междинен и малък)

 

авантюрин – носи късмет, укрепва самочувствието, успокоява емоциите, балансьор (налични размери: среден, междинен и малък) 

 

обсидиан – премахва лоши навици, негативизъм, намалява апетита (налични размери: голям, среден, междинен)

 

аметист – духовен камък, носи промяна и харизматичност, балансира всички чакри (налични размери: среден, междинен и малък) 

 

ахат – успокоява психиката, смекчава характера, заземява, защитник, лечител, балансьор (налични размери: среден, междинен и малък) 

 

нефрит – балансира, засилва женската енергия, камък за любов (налични размери: голям, среден, междинен)

 

планински кристал – подсилва имунната система, довежда енергията до най-доброто ѝ състояние (налични размери: среден, междинен и малък)

 

хаулит – успокоява, осигурява спокоен сън, улеснява процеса на медитация (налични размери: среден и малък)

 

Как да направиш онлайн поръчка?

Когато правиш онлайн поръчка, първо попълни своите имена, адрес или предпочитан офис на Еконт. След това, при последната стъпка от формата за поръчка, въведи избрания от теб вид на йони яйцата. Ако имаш колебания относно тях, може да оставиш полето празно. Когато ти се обадим да потвърдим поръчката, ще уточним заедно какво желаеш. Не изпращаме поръчки, без да сме ги потвърдили по телефон. Опаковката е непрозрачна, дискретна.

 

Как да избереш размер? 

Избери голям, ако си раждала или си на възраст над 50 г. Избери среден, ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени. Междинен е за теб, ако си с много фина структура или вече си използвала по-голям размер. Малкият размер е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство. 

Поръчай 1 брой йони яйце

Поръчай Комплект от 2

Поръчай Комплект от 3

Поръчай йони стик

Поръчай масажор за лице

 

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за радостта в света.

 

 Бъди Любов! :)

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.