Йони яйце от розов кварц

Сърбеж и възпаления в интимната зона

Интимният сърбеж и инфекциите в областта се срещат често в живота ни, досадни са и понякога много упорити, въпреки традиционното лечение с глобули.

Какво иска да ни каже нашето тяло и как да се справим с този неприятен проблем? Да използваме ли яйцата в такъв случай? Това са част от въпросите, които получих на електронната поща.

За да възникне една болест в нашето тяло най-често има причина в нашата психика, която да я провокира.
Когато говорим конкретно за инфекция става въпрос за някакъв конфликт в нашата психика. Органът, който боледува може да ни подскаже накъде да търсим. Дали няма сблъсък между нашите дълбоки и истински копнежи и нашето поведение, което е резултат от семейни модели, възпитанието ни, жизненият ни опит или обществено приетото поведение.

Може да лекуваме възпалението с антибиотици, но това само ще замаскира проблема и ще го подтисне. Иска се смелост да го погледнем в очите, това най-често не е уютно. Защото ще ни разкрие черта в нас, която няма да харесаме и нашето съзнание ще откаже да я приеме. Може да се ядосаме. Ключът е в приемането на тази “лоша” част от нас, приобщаването ѝ, интегрирането ѝ към нашето аз.

В случая с инфекциите на женските органи може да говорим за гняв към партньора, чувство за използване, страх от мъжете, неспособност за отдаване и други. Може също да разгледате вторичните ползи, които получавате, когато тялото ви боледува. Най-често болестта удобно ни дава нещо от което имаме нужда, но не признаваме дори пред себе си.

Помощници могат да бъдат:

– книгите на Лиз Бурбо, Луис Хей дават насоки как да тълкуваме знаците, които нашите тела ни дават

– книгата “Болестта като път” на д-р Рюдигер Далке и Торвалд Детлефсен

– традиционна хомеопатия, шуслерови соли, Австралийски цветни есенции / ще си позволя да препоръчам моята приятелка Дими Бояджиева https://www.facebook.com/bushfloweressence/

– вибрациите на минералите – използвайте интуицията си с кой камък да работите: розовия кварц ще ви отвори сърцето, нефрита ще ви даде женска енергия, ахата ще покаже скрити истини, но само вашата интуиция ще ви подскаже, кой е най-точният камък за вас в момента. Тук говоря за използването им като талисмани, а не за упражнения или практики и поставянето им в телата ни.

– някой път носим от нашите майки и баби неизразени и неизказани чувства и емоции, които тялото ни помни, въпреки че не са наши. В този случай семейните констелации много помагат.

– работа с телесен психотерапевт и други

 

А да използваме ли яйца, когато имаме инфекция?
Яйцата са направени от минерали, които имат положителни вибрации. Можем да си заредим яйцето с наше намерение и да го оставим да действа. Дали ще бъде да сме здрави, в хармонична любовна връзка или нещо друго – нашата интуиция ще ни подскаже.
Eдинственият верен отговор отново, винаги е в нашето тяло. Само то знае отговора тук и сега, в настоящия момент. Свържете се с него, като поставите една ръка на сърцето си, а другата върху корема ви, осъзнайте зоните, свържете ги и попитайте, поискайте разрешение. Ако тялото ви каже да, тогава използвайте яйцето. При мен лично, когато съм имала такива инфекции почти винаги отговорът е бил не. Зоната ми в момента е имала нужда от почивка – да се запази, съхрани, излекува в момента и яйцата не са били удачното решение в него момент.

В добавка искам да споделя още нещо: не използвайте в никой случай интимни душове – те ще отмият и малкото останала полезна микрофлора в зоната.

А за заключение искам да кажа, че нашите тела хилядолетия наред са били заклеймявайки като нещо мръсно, заради първичните ни нужди и се е налагало да се молим, за да ги очистим от греха. Моята истина в момента е, че тялото е дом на нашата душа и наша отговорност е да се грижим за него, да следим сигналите му и да му даваме това от което има нужда, да го обичаме, почитаме, уважаваме! Само така можем да бъдем в хармония и да живеем през Любовта.

Бъдете здрави,

Юлия

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.