Доставка на йони яйце, йони стик или масажор

Заявете сега своето йони яйце, йони стик или масажор от нашия електронен магазин и куриер ще го достави там, където предпочитате – на домашен или служебен адрес; в офис на Еконт Експрес. Ще получите своето дискретно опаковано яйце до 5 дни след потвърждение на заявката чрез e-mail или телефонно обаждане.
Доставката и плащането се извършват с фирма Еконт Експрес чрез наложен платеж – след като получите пратката, заплащате на куриера стойността на продукта плюс  куриерската услуга.

На описание на стоката изписваме “Изделие”, за да се чувствате комфортно, че никой няма да знае съдържанието на вашата пратка.

Може да поръчате през сайта или да ни пишете през контактната форма, както и да ни се обадите на телефон: 0888883595

Единствената необходима информация за поръчка, е следната:
Вашите имена
Телефон и e-mail за връзка
Точен адрес или офис на Еконт, на който да бъде изпратена поръчката

Цената за доставката е фиксирана:
– до офис на куриерската фирма Еконт Експрес – 5.00 лв.
– доставка до врата – 6.50 лв. (до всяка точка на страната).

Всички продукти се изпращат с опция “Преглед” и може да ги разгледате, преди да ги платите на куриера!

Цените, посочени на сайта www.jadeeggs.eu, са в български лева, за един брой, и НЕ включват такса за доставка.

Ако се окаже, че нашите продукти – йони яйца, йони стикове или масажори не отговарят на Вашите нужди и очаквания, в рамките на 14 дни след покупката, ние ще възстановим парите, без да ни дължите обяснения!

Връщането на сумите за продукт става по начина, по който е платено. Куриерските разходи са за сметка на клиента.
Закупен продукт се приема обратно, ако не е бил употребяван, ако е в оригиналната си опаковка, придружен със съответния не премахнат етикет.
Поради интимната природа на този продукт, няма да приемаме йони яйце или стик, които са били използвани, което се гарантира от запазването на целостта на етикета.

Моля, обърнете внимание на факта, че йони яйцата са изработени от естествени материали – розов кварц, ахат, обсидиан, авантюрин,  яспис, карнеол, планински кристал, хаулит и аметист и затова може да има леко разминаване в цвета и размера между снимката и продукта, който ще получите. Това е съвсем нормално. Обработката на минералите е машинна и на ръка, поради което е възможно разминаване от 1-2 mm.

Фирма Жадел ЕООД  Ви уверява, че личните Ви данни – име, адрес и телефонен номер, няма да бъдат употребявани от нас или от трета страна за друго, освен за обработка на доставката.

Ние знаем, че имате на разположение много начини да поддържате своето здраве и удоволствие, затова Ви благодарим, че избрахте нас!

Бъдете здрави! И в здравето си – бъдете любов и удоволствие!