Оставете ново мнение в книгата за гости

 
 
 
 
 
Полетата маркирани с * са задължителни.
Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.
Отзив във Фейсбук:
Унакит. Неговите свойства са свързани с премахване на вътрешните блокажи и убеждения, които ни пречат. Помага не само да освободим от натрупана болка или гняв, които дълго време сме подтискали, но и да ги трансформираме в градивни чувства и усещания като любов. 💃 Също така, минералът унакит спомага за откриване първопричинителите на дадено заболяване на физическото тяло (всички ние знаем, че обикновено болестта се заражда първо в психиката), като стимулира нова енергия, съответно и оздравителен процес. Помага да се освободим от блокажи.
А този разкош на снимката е йони пръчка от унакит, която спомага за локализирането на блокажите в нашата йони и тяхното изцеление. Все още нямам йони стик, но пък работя с йони/нефритени яйца. Дълго време лекувах и продължавам да лекувам травма с обсидиан, определено усетих колко силен заряд носи. ❤
Мирослава Найденова
Отзив във Фейсбук:
Унакит! Прекрасен камък, при мен определено действа на премахване на гняв, блокиране на енергия и разни натрупани негативни емоции. Относно трансформирането на енергия от отрицателна към положителна забелязвам разлика към по-добро. Оставям мнението на вас, който го е носил дълго време да разкаже повече за него. Аз го харесвам много…
Милена Миленита
Отзив във Фейсбук:
Благодаря, Юле, прекрасно и пространно обяснение на причините за вагиналния дискомфорт!
Димим Бояджиева
Отзив във Фейсбук:
Прекрасни дами, с огромно удоволствие и щастие искам да благодаря за подаръка. На всички искам да кажа, че това е нещо магическо, здраво и наистина всяка от нас заслужава да бъде жена, удоволствие и светлина. И когато е трудно, кристалните яйчица го правят истина за нас. Благодаря!
Мирена Петрова
Отзив във Фейсбук:
Здравейте, Юлия, преди време си поръчах нефритено яйце от сайта Ви. Отдавна исках да си взема, но все нещо ме отклоняваше и изведнъж попаднах на реклама на страничката Ви тук и се реших да си взема.

Получих го и му се зарадвах много, няколко дни просто го държах в ръце, слагах го върху матката си и просто се запознавах се него, докато се реша да го приема в себе си. След това се отпуснах и започнах да го слагам по-често, като задължително го държах преди това близо до себе си, а понякога просто в леглото ми.

В последните години желанието за интимност с мъжа ми беше силно намаляло, или непрекъснато въртях мисли в главата си и не бях там... Откакто почнах да ползвам яйцето, действително се чувствам повече в женската си енергия , по-сияйна и съм присъствена в моментите на интимност, което разтовари огромно напрежение от мен! Сърдечно благодаря! Със сигурност ще продължа и с други размери и кристали!
Прекрасен ден!
Ан
Имам яйце от 5 месеца и съм изключително доволна. Помогна ми не само да развия женствеността си и да възвърна самочувствието си, но и с него успях да преодолея множество притеснения и блокажи от миналото. За мое огромно изумление вече нямам силни болки преди менструация, а цикълът ми стана редовен. Вече се наслаждавам на по-удовлетворителен сексуален живот и това повлия на отношенията с приятеля ми. В заключение бих казала, че това е една чудесна инвестиция в здравето и женствеността!
Ивелина
Имам нефритено яйце среден размер от 2-3 месеца, чувствам се много добре от употребата му .Промяната при мен е най-вече в повишеното либидо, също така се усещам много по-спокойна и уравновесена.Скоро мисля да си взема от друг камък само обмислям размера.Мисля, че всяка жена заслужава да има поне едно йони яйчице.
Ваня
Имамм нефритено и яйце от розов кварц.Чувствам се добре след тяхното ползване и макар да нямам усещане за физическа промяна,хората около мен казва,че съм по-любвеобилна. Радвам се и на повече внимание,по- мило отношение ,както и на повече подкрепа. Обмислям покупката на още едно :)
Деница
Имам нефритено яйце среден размер от около два месеца. Откакто го ползвам усещам доста увеличено либидо, чувствам се по-разкрепостена и месечният ми цикъл е безболезнен. Препоръчвам го на всичките си приятелки.
Ива
Здравейте:) въпреки че го ползвам отскоро усещам така необходимите ми спокойствие и баланс! Благодаря ви!