Оставете ново мнение в книгата за гости

 
 
 
 
 
Полетата маркирани с * са задължителни.
Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.
Ан
Имам яйце от 5 месеца и съм изключително доволна. Помогна ми не само да развия женствеността си и да възвърна самочувствието си, но и с него успях да преодолея множество притеснения и блокажи от миналото. За мое огромно изумление вече нямам силни болки преди менструация, а цикълът ми стана редовен. Вече се наслаждавам на по-удовлетворителен сексуален живот и това повлия на отношенията с приятеля ми. В заключение бих казала, че това е една чудесна инвестиция в здравето и женствеността!
Ивелина
Имам нефритено яйце среден размер от 2-3 месеца, чувствам се много добре от употребата му .Промяната при мен е най-вече в повишеното либидо, също така се усещам много по-спокойна и уравновесена.Скоро мисля да си взема от друг камък само обмислям размера.Мисля, че всяка жена заслужава да има поне едно йони яйчице.
Ваня
Имамм нефритено и яйце от розов кварц.Чувствам се добре след тяхното ползване и макар да нямам усещане за физическа промяна,хората около мен казва,че съм по-любвеобилна. Радвам се и на повече внимание,по- мило отношение ,както и на повече подкрепа. Обмислям покупката на още едно :)
Деница
Имам нефритено яйце среден размер от около два месеца. Откакто го ползвам усещам доста увеличено либидо, чувствам се по-разкрепостена и месечният ми цикъл е безболезнен. Препоръчвам го на всичките си приятелки.
Ива
Здравейте:) въпреки че го ползвам отскоро усещам така необходимите ми спокойствие и баланс! Благодаря ви!
Катрина
Прекрасни дами,
Най - добрия подарък който можете да направите за себе си е да си подарите нефритено яйце
Kremena
Здравейте мили дами :)
Аз ползвам яйцето око месец вече и забелязах че либидото ми се увеличи, болката която изпитвах по време на секс преди изчезна, чувствам се щастлива и изпълнена със сексуална енергия ухууу :))
Нели
Дълго се колебах, докато поръчам. Мога да кажа, че повишиха самочувствието ми, направиха ме по-разкрепостена и секси.
Диди
Винаги, когато искам да направя впечатление и да спечеля позитивно отношение по време на лични и бизнес срещи, аз поставям яйцето в себе си и засявам. Наскоро се счупи една част от колата ми. Реших да отида при автомонтьор, за да погледне случая. Разбира се поставих яйцето и се отправих към авто сервиза. Там за моя радост всички служители ми обърнаха голямо внимание, бяха много усмихнати,
погрижиха се да опаковат частта от колата ми, която им занесох, за да "не се изцапам"и всичко това го направиха без да искат заплащане. Благодаря на яйцата и на Юлия, която ги предлага с много любов!
admin
Отзив получен във Фейсбук: "Много благодаря! Яйцето, по начина по който беше опаковано, изглежда като малко бижу!! Поздравления за невероятната работа, която вършите! Отново останах не просто супер доволна, а и безкрайно щастлива!!"