Оставете ново мнение в книгата за гости

 
 
 
 
 
Полетата маркирани с * са задължителни.
Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.
Катрина
Прекрасни дами,
Най - добрия подарък който можете да направите за себе си е да си подарите нефритено яйце
Kremena
Здравейте мили дами :)
Аз ползвам яйцето око месец вече и забелязах че либидото ми се увеличи, болката която изпитвах по време на секс преди изчезна, чувствам се щастлива и изпълнена със сексуална енергия ухууу :))
Нели
Дълго се колебах, докато поръчам. Мога да кажа, че повишиха самочувствието ми, направиха ме по-разкрепостена и секси.
Диди
Винаги, когато искам да направя впечатление и да спечеля позитивно отношение по време на лични и бизнес срещи, аз поставям яйцето в себе си и засявам. Наскоро се счупи една част от колата ми. Реших да отида при автомонтьор, за да погледне случая. Разбира се поставих яйцето и се отправих към авто сервиза. Там за моя радост всички служители ми обърнаха голямо внимание, бяха много усмихнати,
погрижиха се да опаковат частта от колата ми, която им занесох, за да "не се изцапам"и всичко това го направиха без да искат заплащане. Благодаря на яйцата и на Юлия, която ги предлага с много любов!
admin
Отзив получен във Фейсбук: "Много благодаря! Яйцето, по начина по който беше опаковано, изглежда като малко бижу!! Поздравления за невероятната работа, която вършите! Отново останах не просто супер доволна, а и безкрайно щастлива!!"
Галина
Отрази се много добре на съня ми! Благодаря!
Диди
Горещо ги препоръчвам ,защото облекчиха навлизането ми в менопаузата.
Ася
Здравейте! Имам вагинален силиконов тренажор, но четейки ваши постове съм вече убедена, че няма сравнение с излъчването на камъка, а и формата на яйцето.
Силвия
Имам няколко различни по размер и вид яйца и всяко ми носи различно усещане. Но със сигурност откакто ги ползвам настъпиха промени в моето усещане за жена, в сексуалните ми преживявания и усещания. Препоръчвам горещо!
Валентина
Считам, че е добра инвестиция за здравето.