Йони яйца и женственост

Промоция: Безплатна доставка на йони яйца

Промоция: Безплатна доставка на йони яйца

Знаеш ли, че има начин да си повече в своята женска енергия? Тогава се отпускаш и животът ти се подрежда с лекота!

Искаш ли вече да живееш живота си през позицията на жена: с доверие, а Вселената да се грижи за теб? Без значение дали си красива, или умна.. И без да правиш нещо специално, за да се харесаш повече, да си обичана!?

Всяка жена има изконно право да живее в своята истинска женственост, независимо дали е сама, с партньор, дали отглежда деца, или внуци… Женската същност винаги може да бъде свежа и здрава, независимо от времето и обстоятелствата.

Сигурно вече си чувала за магията на йони яйцата? Истината е, че освен за засилване на женската енергия, те имат и здравословен ефект върху твоето тяло, който е световно доказан. Гинеколозите от повечето развити страни са запознати с благотворния им ефект и все повече ги препоръчват на своите пациентки за стягане на тазовото дъно и подкрепа в лечението на женски неразположения.

Йони яйце от аметист

Йони яйце от аметист

Упражнения и практиките с йони яйца увеличават либидото и засилват най-върховното удоволствие. Коя жена и кой мъж не копнеят искрено за това?

При правилна употреба и редовни практики йони яйцата гарантирано повишават качеството на живот!

Самите упражнения са лесни и приятни. Времето за тях зависи изцяло от теб и от това как се чувстваш. Препоръчително е да се практикува средно по 10-15 минути 3-4 дни в седмицата. Би ли отделила това време за теб самата, за да си по-свързана със себе си, по-женствена, по-здрава, живееща повече в удоволствието?

Ако си готова да отделиш това време за своето удоволствие, здраве и женственост, ние ще те подкрепим с безплатна доставка на йони яйца до офис на Еконт от днес 24.06.2021 до 30.06.2021.

Към всяка поръчка, освен своето яйце, с конец и с етикет, който гарантира оригиналността на материала, ще получиш (в електронен формат, за да имаш лесен достъп до него), упътване как да се грижиш за яйцето си, какви упражнения да правиш и практика, с която ще излекуваш стари блокажи, ще събудиш чувствеността си и ще създадеш нови пътища към удоволствието.

Йони яйце от ахат

Йони яйце от ахат

Ще ти бъде полезно да прочетеш, че освен със своята яйцевидна форма, която носи съзидателна енергия, яйцата са благотворни и с това, че са изработени от полускъпоценни камъни, които засилват действието им.

Прочети кой камък за какво помага и избери своя, като усетиш кое описание ти резонира. Или пък погледни снимките на всеки продукт в нашия електронен магазин:

розов кварц – помага при липса на любов, подпомага личното осъзнаване, увеличава плодовитостта, забавя стареенето, носи баланс в емоциите, намалява чувството за вина и други негативни енергии, увеличава възприемчивостта към красотата.

авантюрин – носи късмет, укрепва самочувствието, успокоява емоциите, балансьор, камък на просперитета, активира творческата енергия, освобождава от всичко старо, преобръща негативните ситуации, укрепва лидерските качества и решимостта, предпазва сърдечната чакра.

обсидиан – премахва лоши навици, негативизъм, намалява апетита, изчиства, но с разбиране и вземане на поуки, изкарва наяве скрити заложби и таланти, работи бързо и с голяма сила. Подтиква към растеж и дава подкрепа, същевременно защитава от вредни енергии.

аметист – духовен камък, носи промяна и харизматичност, балансира всички чакри. Мощен и защитаващ камък, честотата му усилва висшите състояния, паметта и способността за свързване с другите, проводник на вселенската енергия, помага за фокусиране и при загуба.

Йони яйце от авантюрин

Йони яйце от авантюрин

ахат – успокоява психиката, смекчава характера, заземява, защитник, лечител, балансьор. Води до равновесие, чувство на сигурност и защитеност, обаяние. Изгражда самоувереност, помага за себеанализ. Подобрява концентрацията. Лекува гняв, насърчава любов и желание за ново начало.

нефрит – балансира, засилва женската енергия, камък за любов, мъдрост, милосърдие, честност и справедливост. При често използване води до подмладяване.

хаулит – успокоява, осигурява спокоен сън, улеснява процеса на медитация, умиротворява, помага материално и духовно да вървят ръка за ръка.

яспис – помага при стрес и създава чувство на цялост, камък на грижовността, осигурява защита и заземява енергиите и тялото. Носи кураж и решителност. Червеният яспис успокоява емоциите, пречиства и стабилизира аурата, засилва издръжливостта.

планински кристал – подсилва имунната система, довежда енергията до най-доброто ѝ състояние; неутрализира негативната енергия, засилва менталната концентрация, увеличава жизнената енергия, хармонизира емоциите, повдига духа.

унакит – балансира емоциите и духовността, осигурява заземяване, носи спокойствие, нежна енергия. Лекува травми от минали животи, показва истини, така че притежателят му да ги трансформира.

карнеол – заземява, стабилизира, помага да се стои в истината. Възстановява жизнеността, осигурява мотивация (например в бизнеса) и засилва креативността. Камък, който помага да вярвате в себе си, подобрява аналитичните способности.

Как да избереш размер? 

Избери голям (50-51 мм* 32-33 мм), ако си раждала или си на възраст над 50 г.. Вземи среден (45*30 mm), ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени, той е най-универсалният размер. Междинен (39*25 mm) е за теб, ако си с много фина структура или вече си използвала по-голям размер. Малкият размер (30*20 mm) е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство.

Комплект от 3 нефритени яйца

Комплект от 3 нефритени яйца

Ако имаш въпроси, не се притеснявай да ни потърсиш на 0888883595.
За нас е удоволствие вече 6 години да консултираме жените и да ги подкрепяме в желанието им да се чувстват по-добре.

От къде може да поръчаш йони яйце с безплатна доставка до офис на Еконт:

Поръчай 1 брой йони яйце

Поръчай Комплект от 2 бр.

Поръчай Комплект от 3 бр.

Промоцията е валидна за поръчки, направени през онлайн магазина ни, по телефона (0888883595) или през messenger на нашата фейсбук страница “Нефритени яйца” от 24.06.2021 до 30.06.2021

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за радостта в света.

Бъди здрава! И в здравето си – бъди любов и удоволствие!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.