Йони яйца и женственост

Промоция: Безплатна доставка на йони яйца

Промоция: Безплатна доставка на йони яйца

Знаеш ли, че има начин да си повече в своята женска енергия? Тогава се отпускаш и животът ти се подрежда с лекота!

Искаш ли вече да живееш живота си през позицията на жена: с доверие, а Вселената да се грижи за теб? Без значение дали си красива, или умна.. И без да правиш нещо специално, за да се харесаш повече, да си обичана!?

Всяка жена има изконно право да живее в своята истинска женственост, независимо дали е сама, с партньор, дали отглежда деца, или внуци… Женската същност винаги може да бъде свежа и здрава, независимо от времето и обстоятелствата.

Сигурно вече си чувала за магията на йони яйцата? Истината е, че освен за засилване на женската енергия, те имат и здравословен ефект върху твоето тяло, който е световно доказан. Гинеколозите от повечето развити страни са запознати с благотворния им ефект и все повече ги препоръчват на своите пациентки за стягане на тазовото дъно и подкрепа в лечението на женски неразположения.

Йони яйце от аметист

Йони яйце от аметист

Упражнения и практиките с йони яйца увеличават либидото и засилват най-върховното удоволствие. Коя жена и кой мъж не копнеят искрено за това?

При правилна употреба и редовни практики йони яйцата гарантирано повишават качеството на живот!

Самите упражнения са лесни и приятни. Времето за тях зависи изцяло от теб и от това как се чувстваш. Препоръчително е да се практикува средно по 10-15 минути 3-4 дни в седмицата. Би ли отделила това време за теб самата, за да си по-свързана със себе си, по-женствена, по-здрава, живееща повече в удоволствието?

Ако си готова да отделиш това време за своето удоволствие, здраве и женственост, ние ще те подкрепим с безплатна доставка на йони яйца до офис на Еконт от днес 24.06.2021 до 30.06.2021.

Към всяка поръчка, освен своето яйце, с конец и с етикет, който гарантира оригиналността на материала, ще получиш (в електронен формат, за да имаш лесен достъп до него), упътване как да се грижиш за яйцето си, какви упражнения да правиш и практика, с която ще излекуваш стари блокажи, ще събудиш чувствеността си и ще създадеш нови пътища към удоволствието.

Ще ти бъде полезно да прочетеш, че освен със своята яйцевидна форма, която носи съзидателна енергия, яйцата са благотворни и с това, че са изработени от полускъпоценни камъни, които засилват действието им.

Прочети кой камък за какво помага и избери своя, като усетиш кое описание ти резонира. Или пък погледни снимките на всеки продукт в нашия електронен магазин:

розов кварц – помага при липса на любов, подпомага личното осъзнаване, увеличава плодовитостта, забавя стареенето, носи баланс в емоциите, намалява чувството за вина и други негативни енергии, увеличава възприемчивостта към красотата.

авантюрин – носи късмет, укрепва самочувствието, успокоява емоциите, балансьор, камък на просперитета, активира творческата енергия, освобождава от всичко старо, преобръща негативните ситуации, укрепва лидерските качества и решимостта, предпазва сърдечната чакра.

обсидиан – премахва лоши навици, негативизъм, намалява апетита, изчиства, но с разбиране и вземане на поуки, изкарва наяве скрити заложби и таланти, работи бързо и с голяма сила. Подтиква към растеж и дава подкрепа, същевременно защитава от вредни енергии.

аметист – духовен камък, носи промяна и харизматичност, балансира всички чакри. Мощен и защитаващ камък, честотата му усилва висшите състояния, паметта и способността за свързване с другите, проводник на вселенската енергия, помага за фокусиране и при загуба.

Йони яйце от авантюрин

Йони яйце от авантюрин

нефрит – балансира, засилва женската енергия, камък за любов, мъдрост, милосърдие, честност и справедливост. При често използване води до подмладяване.

хаулит – успокоява, осигурява спокоен сън, улеснява процеса на медитация, умиротворява, помага материално и духовно да вървят ръка за ръка.

яспис – помага при стрес и създава чувство на цялост, камък на грижовността, осигурява защита и заземява енергиите и тялото. Носи кураж и решителност. Червеният яспис успокоява емоциите, пречиства и стабилизира аурата, засилва издръжливостта.

планински кристал – подсилва имунната система, довежда енергията до най-доброто ѝ състояние; неутрализира негативната енергия, засилва менталната концентрация, увеличава жизнената енергия, хармонизира емоциите, повдига духа.

унакит – балансира емоциите и духовността, осигурява заземяване, носи спокойствие, нежна енергия. Лекува травми от минали животи, показва истини, така че притежателят му да ги трансформира.

Как да избереш размер? 

Избери голям (50-51 мм* 32-33 мм), ако си раждала или си на възраст над 50 г.. Вземи среден (45*30 mm), ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени, той е най-универсалният размер. Междинен (39*25 mm) е за теб, ако си с много фина структура или вече си използвала по-голям размер. Малкият размер (30*20 mm) е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство.

Комплект от 3 нефритени яйца

Комплект от 3 нефритени яйца

Ако имаш въпроси, не се притеснявай да ни потърсиш на 0888883595.
За нас е удоволствие вече 6 години да консултираме жените и да ги подкрепяме в желанието им да се чувстват по-добре.

От къде може да поръчаш йони яйце с безплатна доставка до офис на Еконт:

Поръчай 1 брой йони яйце

Поръчай Комплект от 2 бр.

Поръчай Комплект от 3 бр.

Промоцията е валидна за поръчки, направени през онлайн магазина ни, по телефона (0888883595) или през messenger на нашата фейсбук страница “Нефритени яйца” от 24.06.2021 до 30.06.2021

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за радостта в света.

Бъди здрава! И в здравето си – бъди любов и удоволствие!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.