Женското удовлетворение

Промоция: Голямо намаление на йони яйца от Розов кварц

Промоция: Голямо намаление на йони яйца от Розов кварц

Сигурно вече си чувала за магията на йони яйцата? Истината е, че освен за засилване на женската и сексуалната енергия, те имат и здравословен ефект върху твоето тяло, който е световно доказан. Гинеколозите от повечето развити страни са запознати с благотворния им ефект и все повече ги препоръчват на своите пациентки за стягане на тазовото дъно и подкрепа в на лечението на женски неразположения.

Упражнения и практиките с йони яйца увеличават либидото и засилват най-върховното удоволствие. Коя жена и кой мъж не копнеят искрено за това?

При правилна употреба и редовни практики йони яйцата гарантирано повишават качеството на живот!

Чувала ли си за полезните свойства на Розовия кварц? Той помага при липса на любов, подпомага личното осъзнаване, увеличава плодовитостта, забавя стареенето, носи баланс в емоциите, намалява чувството за вина и други негативни енергии, увеличава възприемчивостта към красотата.

Йони яйца от розов кварц

Йони яйца от розов кварц

Самите упражнения са лесни и приятни. Времето за тях зависи изцяло от теб и от това как се чувстваш. Препоръчително е да се практикува средно по 10-15 минути 3-4 дни в седмицата. Би ли отделила това време за теб самата, за да си по-свързана със себе си, по-женствена, по-здрава, живееща повече в удоволствие и любов?

Ако си готова да отделиш това време за повече любов в живота си ние ще те подкрепим с намаление от 10 лева на йони яйца от Розов кварц от 10.02.2023 до 15.02.2023 и може да имаш повече любов в живота сега за 49 лева, вместо за 59 лева!

Вземи своето йони яйце от розов кварц на нова по-ниска цена: 49 лева (редовна цена: 59 лева) до 15.02.2023 включително ->поръчай тук

Яйцата от розов кварц имат мека и нежна енергия. Те даряват собственика си с безусловна любов и спокойствие. Той отваря сърцето ни и го изпълва с топлина.

Може да се използват при криза или в травма, т.к. успокояват и насърчават.

Освен за упражнения и практики с йони яйце от розов кварц, може да го използвате и за привличане на любов. За целта го поставете до леглото си или в югозападния ъгъл във вашия дом. Ако пък сте във връзка, той ще възстанови хармонията и доверието.

Ако пък желаете да се изпълните с любов, го хванете в ръка и изречете положителни твърдения. Така ще ги засилите, а камъкът ще ви ги напомня. Каквито и практики да правите, не забравяйте да пречистите преди това камъка под течаща вода или с намерение.

Розовият кварц учи да се обичаш себе си, използвайте го ако:

    Искате още повече любов в живота си

    Искате да се харесвате повече и да сте по-привлекателни 

    Ако сте изгубили наскоро любовта – той ще ви помогне да се утешите и да приемете загубата.

    Изпитвате омраза. Не се обвинявайте, приемете я и работете с розов кварц

Йони яйце от розов кварц среден размер

Йони яйце от розов кварц среден размер

Как да избереш размер на йони яйцето си? 

Вземи среден (45*30 mm), ако не си раждала. Средният е подходящ и за раждали жени, той е най-универсалният размер. Междинен (39*25 mm) е за теб, ако си с много фина структура или вече си използвала по-голям размер. Малкият размер (30*20 mm) е за жени, които са практикували известно време с междинен и са готови за ново предизвикателство. Избери яйце без дупка, среден размер, ако си сигурна, че може да го извадиш сама от себе си.

Размерът се указва на последната стъпка при поръчката. Ще я потвърдим по телефона, за да сме сигурни във вашите нужди.

Доставка: Използваме куриерска фирма Еконт, за последните 7 години с тях нямаме сгрешена пратка. Доставката до офис на Еконт е 5,50 лева, а ако изберете ваш домашен или служебен адрес: 7,50 лева. Ще получите яйцето на следващия работен ден, след нашето потвърждение по телефон. Може да прегледате пратката в офиса на Еконт или на спокойствие, където ви е удобно. На товарителницата пише „Изделие“. С гордост споделяме, че процентът на върнати пратки към нас е доста под 1%, защото се стараем да ви консултираме добре и всяка жена да получи най-вярното йони яйце за себе си.

Към всяка поръчка, освен своето яйце, с конец и с етикет, който гарантира оригиналността на материала, ще получиш (в електронен формат, за да имаш лесен достъп до него), упътване как да се грижиш за яйцето си, какви упражнения да правиш и практика, с която ще излекуваш стари блокажи, ще събудиш чувствеността си и ще създадеш нови пътища към удоволствието.

Покани Любовта в живота си и вземи 1 брой йони яйце от розов кварц и поръчай тук

Промоцията е валидна за поръчки, направени през онлайн магазина ни или по телефон (0888883595) от 10.02.2023 до 15.02.2023 или до изчерпване на количествата.

Ако имаш някакви колебания – просто сподели, попитай ни, потърси ни на 0888883595.

За нас е удоволствие вече над 8 години да консултираме жените и да ги подкрепяме в желанието им да се чувстват по-добре. Ние сме готови да съдействаме и ще те подкрепим, защото да бъдем жени означава да се грижим взаимно за радостта в света.

Бъди здрава! И в здравето си – бъди любов и удоволствие!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.