Ахат за йони яйца

Ахат – силен защитник, носи кураж и премахва страхове

Полускъпоценният минерал ахат е мощен и наситен, съдържа в себе си голяма енергия.

Той подсилва сърцето, а както знаем – в сърцето се съдържа любовта – любовта към Голямото Всичко, което се намира в нас и извън нас. Любовта е антипод на страха, така че логично ахатът ни носи кураж и ни освобождава от страхове. Избирайки йони яйце от ахат, ние избираме да бъдем по-уверени, да обичаме себе си и живота.

Ахатът засилва зрението и просветлява мисълта. При постоянна употреба може да изкара наяве скрита информация. Дава ни отговори, до които трудно бихме достигнали. Помага ни да се фокусираме върху истински важните цели и подтиква към решително действие. Дава смелост и сила да разберем обективната истина, както и съдбата си, и безрезервно да ги приемем такива, каквито са в действителност. От друга страна дава сила да се кажат истини.

Този мощен кристал указва положително влияние върху сексуалната и жизнената енергии, и ги засилва.

Така изгражда самоувереност, подпомага личностното развитие, а в духовен план води до растеж и вътрешна стабилност. Той хармонизира ин и ян – мъжкото и женското начало у всеки от нас, електричеството и магнетизма, даване и приемане. Също така облекчава и успокоява.

Полускъпоценният минерал ахат засилва менталната функция, подобрява концентрацията и паметта. Лекува негативизъм, горчивина, гняв, страх, като ги замества с любов и желание за ново начало – а както споменахме и по-горе – дава импулс за действие. Ако сте несигурни при поставяне на ново начало в живота си, ахатът ще Ви бъде верен спътник в процеса. Освен това той стабилизира аурата и преобразува негативни енергии.

Най-чувствителни към него са зодии овен, лъв и близнаци, но разбира се с еднаква сила влияе благотворно на всеки, който усети, че има нужда от него.

Йони яйце от ахат

Йони яйце от ахат

Още интересна информация от Моника Господинова за минерала ахат:


Този изключително красив и богат на цветове минерал е познат на човечеството от дълбока древност, като е бил избран амулет на жреците. С неговата сила те са вярвали в своята защита и в умението да предпазват и отсъждат правдиво.

 

Ахатът е камък със специфична структура, която позволява неговото образуване чрез наслагване и наслояване предимно в овални форми, а цветовете му отключват специфични вибрации с различна насоченост. Най-правилно би било да разглеждаме този камък съобразно спецификите, които носи всеки негов нюанс, но общото за него е способността му да защитава от беди. Точно това е и причината този природен материал да бъде използван за направата на Вашето Йони яйце.  


Тайнството на женската сексуалност и нейният верен щит

 

Женската енергийна активност е изключително фина и свързана с емоционалния ритъм. Преобладаващите чувства формират до голяма степен физическото състояние и предразположеност в жените, а това повлиява и на тяхната сексуална активност. При много жени се срещат болки при секс, вагинална сухота, неконтролируемо изпускане на урина, чиито емоционален предвестник са чувствата за страх и несигурност.  


Подобни усещания може да са провокирани от множество житейски фактори, но се отразяват винаги в най-чувствителната женска зона – половите органи.  Точно това предполага и използването на Ахата в направата на йони яйцата.  
Енергийната структура на този полускъпоценен камък хармонира отлично с човешките мисловни процеси, като предразполага към чувство на сигурност и защитеност. Неговите свойства балансират импулсите на напрегнатост и позволяват отваряне и проявление на голяма женска енергия, защото освен защитник, ахатът е камък и на обаянието.  

Йони яйце от ахат

Йони яйце от ахат

Значение на цветовете

За разлика от много други камъни, характерни в един цвят, при ахата се среща голямо предимство, защото неговите свойства се засилват от различните му цветове.

Белият и жълт ахат са характерни с успокояването на психиката и смекчаване на характера. Подходящ е за жени, които заемат ролята на доминираща фигура в партньорските отношения.  

Сивият и син ахат засилват творческите способности и спомагат за откриването на винаги верен път към другите.

Червеният ахат се свързва с доброто кръвооросяване и повдигане на сексуалното желание.

Черен ахат засилва способността за привличане на противоположния пол.

Какъвто и цвят да изберете, със сигурност с помощта на ахата ще получите желаното развитие.

Ако статията ви е харесала и смятате, че може да е полезна на други жени – моля споделете я. Благодарим ви!

Бъдете любов!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.