Ахат за йони яйца

Ахат – силен защитник

Вече сте запознати със спецификите и ползите от яйцата от нефрит, опал, розов кварц и авантюрин. В следващите редове, ще разгледаме свойствата характерни за един от най-древните и могъщи минерал – Ахат.  
Този изключително красив и богат на цветове камък е познат на човечеството от дълбока древност, като е бил избран амулет на жреците. С негова сила те са вярвали в своята защита и умение да предпазват и отсъждат правдиво. Ахата е камък със специфична структура, която позволява неговото образуване чрез наслагване и наслояване предимно в овални форми, а цветовете му отключват специфични вибрации с различна насоченост. Най-правилно би било да разглеждаме този камък съобразно спецификите, които носи всеки негов нюанс, но общото за него е способността му да защитава от беди. Точно това е и причината този природен материал да бъде използван за направата на Вашето Йони яйце.  
Тайнството на женската сексуалност и нейния верен щит.
Женската енергийна активност е изключително фина и свързана с емоционалния ритъм. Преобладаващите чувства формират до голяма степен физическото състояние и предразположеност в жените, а това повлиява и на тяхната сексуална активност. При много жени се срещат болки при секс, вагинална сухота, неконтролируемо изпускане на урина, чиито емоционален предвестник са чувствата за страх и несигурност.  
Подобни усещания може да са провокирани от множество житейски фактури, но се отразяват винаги в най-чувствителната женска зона – половите органи.  Точно това предполага и използването на Ахата в направата на нефритените яйца.  
Енергийната структура на този полускъпоценен камък хармонира отлично с човешките мисловни процеси, като предразполага към чувство на сигурност и защитеност. Неговите свойства балансират импулсите на напрегнатост и позволяват отваряне и проявление на голяма женска енергия, защото освен защитник Ахата е камък и на обаянието.  

 

Значение на цветовете
За разлика от много други камъни характерни в един цвят, при ахата се среща голямо предимство, защото неговите свойства се засилват от различните му цветове.  
Белият и жълт ахат са характерни с успокояването на психиката и смекчаване на характера. Подходящ е за жени, които заемат ролята на доминираща фигура в партньорските отношения.  
Сивия и син ахат засилват творческите способности и спомагат за откриването на винаги верен път към другите.
Червения ахат се свързва с доброто кръвооросяване и повдигане на сексуалното желание.
Черен ахат засилва способността за привличане на противоположния пол.
Избора на този камък трябва да бъде внимателно съобразен с неговия цвят и желаната посока, в която бихте искали да работите върху себе си. Несъмнено с помощта на ахата ще получите желаното развитие.

 

Автор: Моника Господинова

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

и се възползвай от безплатна доставка

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.