Аметист

Аметист

Слънцето и луната в едно

Съществуват много поверия свързани с този полускъпоценен камък като всяко от тях разкрива частица от неговите мистични свойства. Истината е, че той се свързва с легенди от дълбока древност и е един от най-ценните камъни в Египет. Според египетските обичаи Аметистът е проводник на вселенската енергия и по този повод са го поставяли на гърдите на своите покойници, а с този ритуал те са вярвали, че се отваря портал, който отвежда духа до райските порти. Истината обаче е, че този камък притежава изключителни свойства за свързване и прочистване.

Аметистът е камък на 7-ма (теменна) чакра и неговата сила се свързва с умението да прочиства енергията и създава системна връзка с енергийните центрове на тялото. Той балансира полярностите и създава хармонично творческо завихряне. Аметистът влияе на костната и мускулна система , като я прави здрава и устойчива. Това, което е малко известно за този камък обаче е неговата способност да усилва паметта и способността ни за свързване с другите.

Уча се – да обичам себе си и теб

Да, важно е да умеем да обичаме себе си, за да съумяваме да изграждаме истинска връзка с любимия. Понякога тялото ни губи способността си да откликва на тази любов по начина, който бихме искали и в тези случаи ние сме принудени да хванем нещата в свои ръце. Йони яйце от Аметист е чудесен помощник в тренирането на нашето тяло. Свойствата на този камък, помагат всяко упражнение да остави своя отпечатък в паметта на влагалищните мускули. Така всяка практика засилва своята ефективност и резултатите идват по-скоро.

Освен засилването на паметта, Аметистът е и прекрасно средство за свързване на енергии. Упражненията с този камък ще спомогнат за изграждане на силна връзка с Вашия партньор, защото той създава балансирана среда обединяваща сходните енергийни потоци. Основната тайна за наистина удовлетворяващ секс е вибрирането на една честота с любимия, а женското влагалище е това, което определя хода на половият акт. Макар и в природно пасивна роля жената е тази, която допуска и приема – тя определя. Истинската и най-значима мисия на този камък е да обединява, сближава, свързва и ако се чувствате самотни или дистанцирани от любимия, тогава изберете Йони яйце от Аметист.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

и се възползвай от безплатна доставка

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.