Аметист

Аметист

Аметист

 

Аметистът е известен като камък на душата и късмета.

Той успокоява мисълта и работата на мозъка. Използва се при стрес и безразличие към живота. Идеален помощник на човека в модерните забързани времена, когато едва успяваме да вместим в графика си всички ангажименти и почти не отделяме време за себе си.

 

Полускъпоценният минерал аметист подхранва любовта към Бог, защото има висока духовна вибрация.

Това е един от най-духовните камъни, укрепва любовта към Божественото, насърчава безкористието и духовната мъдрост. И тъй като любовта към Бог е свързана с любовта към самите себе си и Бог в нас, практиките с йони яйце от аметист ни помагат да обикнем собствената си същност такава, каквато е, безусловно.

 

Аметистът има силата да променя енергията на средата около него.

Много е подходящ за медитиране и улеснява визуализации. Това е много важно качество, тъй като визуализациите ни помагат по-бързо и ефективно да постигнем желаните резултати от медитативните практики. Също така този минерал облекчава мъка и тъга, добър утешител е при загуба на близко за нас същество. Поддържа здрав разум и това му качество може да се използва успешно при лечение на алкохолизъм.

За лечение на чисто физически проблеми е подходящ още при високо кръвно, напрежение, мигрена, ринит, алергии, кожни и очни заболявания. Засилва хормоните, укрепва имунната система.

Подходящ за всички зодии, а най-чувствителни към него са овен, стрелец, козирог, риби, водолей.

 

Поръчай йони яйца от аметист

Йони яйца от аметист

 

 

 

 

 

 

Споделяме с вас и статията на Моника Господинова за магнетичния минерал аметист:


Слънцето и луната в едно

Съществуват много поверия, свързани с този полускъпоценен камък, като всяко от тях разкрива частица от неговите мистични свойства. Истината е, че той се свързва с легенди от дълбока древност и е един от най-ценните камъни в Египет. Според египетските обичаи Аметистът е проводник на вселенската енергия и по този повод са го поставяли на гърдите на своите покойници, а с този ритуал те са вярвали, че се отваря портал, който отвежда духа до райските порти. Истината обаче е, че този камък притежава изключителни свойства за свързване и прочистване.

Аметистът е най-вече камък на 7-ма (теменна) чакра и неговата сила се свързва с умението да прочиства енергията и създава системна връзка с енергийните центрове на тялото. Той балансира полярностите и създава хармонично творческо завихряне. Аметистът влияе на костната и мускулна система , като я прави здрава и устойчива. Това, което е малко известно за този камък обаче е неговата способност да усилва паметта и способността ни за свързване с другите.

 

аметист

аметист

Уча се – да обичам себе си и теб

Да, важно е да умеем да обичаме себе си, за да съумяваме да изграждаме истинска връзка с любимия. Понякога тялото ни губи способността си да откликва на тази любов по начина, който бихме искали и в тези случаи ние сме принудени да хванем нещата в свои ръце. Йони яйце от Аметист е чудесен помощник в тренирането на нашето тяло. Свойствата на този камък помагат всяко упражнение да остави своя отпечатък в паметта на влагалищните мускули. Така всяка практика засилва своята ефективност и резултатите идват по-скоро.

Освен засилването на паметта, Аметистът е и прекрасно средство за свързване на енергии. Упражненията с този камък ще спомогнат за изграждане на силна връзка с Вашия партньор, защото той създава балансирана среда, обединяваща сходните енергийни потоци. Основната тайна за наистина удовлетворяващ секс е вибрирането на една честота с любимия, а женското влагалище е това, което определя хода на половият акт. Макар и в природно пасивна роля, жената е тази, която допуска и приема – тя определя. Истинската и най-значима мисия на този камък е да обединява, сближава, свързва и ако се чувствате самотни или дистанцирани от любимия, тогава изберете Йони яйце от Аметист.

Бъдете любов!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.