women-678849_960_720

Анджи: “Женската сила и женската енергия са много силно свързани с енергията на земята”

Анджи: “Женската сила и женската енергия са много силно свързани с енергията на земята”

Слънце мое …

Здравейте, настоящи и бъдещи почитателки на Нефритените яйца.

Тези дни се замислих, че е време да планирам Коледните чудеса. Замислих се какво мечтая да получа за Коледа и с какво мога да зарадвам любимия си мъж.

Ако и Вие като мен мечтаете да се събуждате всеки ден с усмивка, да се радвате ежедневно на повече и по-интензивни удоволствия, да виждате обожание в очите на любимия и да чувате по-често – „Слънце мое, обичам те!, желанията ни са лесно изпълними.

Защо съм толкова сигурна, че сбъдването на мечтите ни е гарантирано?

Защото знам, че имаме безценен помощник в мисията „СБЪДНАТИ ЧУДЕСА“.

Аз все още опознавам този вълшебен помощник. Все още уча нови неща за чудодейната му мощ. Със сигурност мога да споделя, че той е много малък, можем да го вземем навсякъде с нас, винаги е готов да помага и никога не се изтощава. Хмммммм, : -) не, не е лампата на Аладин, не е горска фея, и пак не, не е джудже на Дядо Коледа. Още по-хубаво е! По-хубаво е, защото не е измислен приказен герой, а е късче от живата Природа.

Моят помощник за щастливи любовни отношения и незабравими празници е малко камъче.

Навсякъде по света го наричат „йони-яйце“. За пръв път научих за съществуването му от книгите на Гранд Мастър Мантак Чиа. Тези книги ми дадоха разбирането колко полезни са практиките с йони-яйце, но дълго време не намирах време да си купя мое и да започна да експериментирам с наученото.

За първи път се замислих колко е кратък животът ни и как не можем да върнем пропиляното време, когато баба ми, майката на майка ми, се разболя от рак. Когато и леля ми, сестрата на майка ми, се разболя от рак, започнах да си давам сметка колко много работя, колко безсмислен товар поемам, и колко нездравословно живея. Когато и майка ми, след много притеснения, сподели с мен, че има дълго нелекуван гинекологичен проблем, взех окончателно решение –

аз няма да живея като жените от моето семейство.

Реших ежедневно да отделям ВРЕМЕ, за да се грижа ПЪРВО за мен самата и тогава за всички останали. Когато промених приоритетите си, някак естествено при мен започнаха да идват уникални възможности.  Моя колежка от Южна Корея ми помогна да си купя първото йони-яйце. За мен е важно, когато експериментирам с нови неща, да споделям преживяванията си и да се съветвам с по-опитен и по-мъдър човек.

Продължавам да уча нови неща за йони-яйцата, като Гледам в YouTube клипчета на английски и руски език. Днес милиони жени от всяко кътче на света – и от Америка, и от Европа, и от Русия, споделят своя опит с йони-яйца. От всяка една от тях уча ценни неща.

Научих, че традицията да се използват йони-яйца е на повече от 5 000 години.

Първоначално в това женско изкуство са били посвещавани съвсем ограничен брой избрани жени – съпругите на Китайския император и любимите му наложници. Първите йони-яйца са били дървени, но след дългогодишни експерименти се оказало, че ако яйцето е изработено от нефрит, ползите са многократно повече.

Защо точно нефрит?

В древността са считали, че нефритът е дар от Боговете и са го ценили повече от златото. Носили са нефрит близо до тялото за лечение и профилактика на всякакви болести и са го използвали като мощен талисман за енергийна защита.

Защо нефритът работи толкова бързо и с такава мощ премахва всякакви женски неразположения?

Оказва се, че женската сила и женската енергия са много силно свързани с енергията на земята. Когато жената не е изпълнена със земна енергия, тя не може да роди; не може да привлече подходящ партньор; сексуалността й е много ниска; тя изглежда бледа и безжизнена; бързо се изморява и не се радва на живота.

Когато въвеждаме нефрит в своето женско лоно, ние установяваме контакт с Майката Земя, защото нефритът е парченце от земята.

Поставяме йони-яйцето като тампон в тялото си. Яйцето ни сгрява отвътре, защитава ни като талисман и помага на енергията ни да тече по-добре и по-леко. Нефритът ни пречиства – поема като флашка енергията от негативните спомени, наслоена в тялото ни, и я извежда безопасно навън. Повишава свободната енергия в организма ни и я разпределя равномерно. От това ставаме по-привлекателни.

Искаме повече и нас повече ни искат.

Когато сме изпълнени с чиста енергия, привличаме към себе си повече и по-добри възможности; имаме силата и самочувствието да ги сграбчим и максимално да ги оползотворим; даваме повече любов и подкрепа на хората, които ценим.

Освен от нефрит, има йони яйца и от други полускъпоценни камъни.

Всеки камък има специфично благотворно въздействие и ни помага да се справим с различни житейски предизвикателства.

Ако трябва да обобщя всичко казано до тук в едно изречение – то ще е – ако искате и най-смелите ви мечти да се сбъдват с лекота, не се колебайте, използвайте чудодейни помощници. Ще разпознаете кои са вашите помощници по това как ви карат да се чувствате. Ако ви е приятно с тях, ако енергията и ентусиазмът ви нарастват – това е вашето тайно женско вълшебство!

Разказах ви за моя малък помощник, а знаете ли кои са вашите помощници??? 

Надявам се, че съм ви вдъхновила да планирате и осъществите вашите уникални Коледни чудеса. Ще се радвам, ако споделите какво сте сътворили, какво ви е помогнало и какви подаръци сте получили.

За мен, бъдете сигурни – с помощта на моето йони-яйце, все по-често ще чувам „Слънце мое, обичам те!“.

С обич, Анджи  

Нефритени яйца

Йони яйца от розов кварц и обсидиан

Приятелки, Анджи ме намери с желание да си купи нови нефритени яйца, но още с първите изречения усетих, че тя владее магията на думите и може да ни бъде полезна, като ни предаде знания за яйцата. С удоволствие и благодарност й изпращам розов кварц и обсидиан и й пожелавам много положителни емоции с тях!

А ако нейната история ви е докоснала, може да я споделите с вашата майка, роднина, приятелка или колежка.

Обичам ви,

Юлия

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.