йони-яйца-за-повече-удоволствие

Ден по ден с йони яйце

Мнение за употребата на Йони яйце от розов кварц: ден по ден


Новото и непознатото винаги вълнува. Когато правиш нещо за пръв път не знаеш какво да очакваш. Може да сме нетърпеливи, може да изпитаме наслада да навлезем в област, която е непозната за нас. Така е и когато хванем за пръв път йони яйце в ръцете си….

Какво ще усетим, когато поставим яйце в нас за първи път?

Ще се промени ли тялото ни и как?

Какво друго ще се промени, освен ние самите?

Може би тези или други подобни въпроси ни вълнуват?… Досега в блога ни сме публикували истории на жени, които са описвали повече промяна в емоционалното си състояние, но днес вижте разказа на жена, която забелязва промяна в тялото си. И така ден по ден с йони яйцето, разказ на Емилия, която е на 37 и е раждала един път:
Ден 1
Не усещам яйцето. Знам, че съм сложила нещо в себе си, но влагалището ми явно не е достатъчно чувствително, за да усетя кварца в утробата си. Правя посочените упражнения на сайта, но не съм сигурна, че се случва точно каквото трябва.

Ден 2
Стягам мускулите си, изтласквам нагоре, броя до 10 и спускам надолу. Да стягам мускулите си за толкова време ми е трудно. Оспускам се на 7-8. 

Ден 3
Интересно ми е дали правя всичко както трябва. Решавам да потърся клипчета в YouTube за йони яйцата. Попадам на интересни уроци от рускини, които ме смайват със силата и гъвкавостта на това, което правят. Първо се учудвам и възхищавам,  после обаче разумът в мен проговаря. Щом те могат, мога и аз. 

Ден 4
Усещам, че стягам мускули за доста по-дълго време и не ми изисква толкова усилия.  

Ден 5
Дърпам конеца на яйцето навън, като същевременно здраво стискам влагалищните мускули, за да не излезе. Чувствам се като барон Мюнхаузен, който сам се дръпнал за косата и се извадил от калта. Хубавото е, че яйцето не излиза.

Ден 6
Нагоре, надолу, в кръг… Не бих казала, че го усещам, но продължавам да въртя. За да съм сигурна, че все пак яйцето се свижи в мен, поставям пръст на края на кордата. Когато всмуквам яйцето навътре, кордата се скъсява и се отдалечава от пръста ми. Когато го спускам надолу, кордата става по-дълга и отново докосва пръста ми. Това е начин да проверя дали наистина успявам да местя яйцето с влагалищните си мускули, или само си мисля, че правя нещо.

Пет дена цикъл

12 ден
Забравям да сложа яйцето.

13 ден
Забравям да сложа яйцето, но съвестта в мен се обажда. „То си е за мен”, си казвам, за да се нахъсам сама.

14 ден
Нося яйцето с мен на работа и го слагам там. Правя упражнения, докато седя пред компютъра и работя.

15 ден
Забравих яйцето вкъщи, но реших да направя 100 упражнения на Кегел, за да се държа във форма. Правя ги отново в седнало положение, докато работя.

16 ден
Гледам Клипа на Албена Коралиева  в сайта на Нефритени яйца и решавам да пробвам упражението, което препоръчва. Вечерта, докато готвя, използвам времето да правя упражнения, като непрекъснато си повтарям, че трябва да е осъзнато. Пускам си подходяща музика и правя това, което е посъветвала Албена. Оставам с яйцето повече от 2 часа. Преди да заспя, правя още упражнения в леглото.

17 ден
Правя упражнения в леглото, след като съм приспала дъщеря си.

18 ден
Правя упражнения в леглото. Успявам да изкарам яйцето, без да ползвам връвчицата, докато съм в хоризонтално положение и си лежа. Коства ми усилия обаче.

19 ден
Отново упражнения в леглото. Спя с яйцето.

20 ден
Отново упражнения в леглото.

21 ден
Сдобивам се с навика, след като си взема душ, веднага да си сложа яйцето.

22 ден
Едно от любимите ми упражнения е движението на яйцето нагоре и надолу, съчетано с дишане. Опитвам се и да го въртя, но честно казано, не го усещам. По-скоро въртя таза си, отколкото да правя нещо с мускулите вътре.

23 ден
Слагам яйцето, след като се прибера от работа, и докато върша домашните си задължения, периодично правя някои упражнения.

24 ден
Забелязвам много приятна промяна в начина, по който изглежда вагината ми, и по-точно големите срамни устни. Някак всичко се е прибрало навътре. Имам едно естествено раждане и съм на 37 години. Преди време, докато бях по малка нужда, забелязах, че се наблюдава едно „изсипване”; сякаш тези полови органи се бяха уголемили, издължили, избутали, висящи навън. Определено не ми хареса. Сега забелязвам движение в обратната посока – прибраност, която ми харесва.

25 ден
Продължавам с упражненията и не спирам да се наблюдавам, с лек уплах да не съм се объркала. Не съм!

26 ден
Имам два много оргазма, много по-силни от тези, които съм имала досега.

27 ден
Обръщам внимание на промяната във вътрешността на кварцовото яйце. Станало е на бели черти. Разбирам, че трябва да заредя яйцето си на луна, море или някаква природна стихия. Както и че такава промяна в структурата му е нормална, тъй като яйцето поема от нашата енергия.

28 ден
Оставям яйцето цяла нощ на лунна светлина. Но със сигурност ще го взема със себе си и да го заредя край любимото ми море.

29 ден
Мога да изкарвам яйцето, докато съм права с голяма лекота. Едно стягане на мускулите ми е достатъчно.

30 ден
Има още какво да се желае, така че просто ще продължавам.

Ако все още нямате йони яйце и сте любопитни след разказа на Емилия, може да поръчате тук или да ни се обадите на телефон 0888883595.

Бъдете удоволствие!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.