care

Грижата за нашите йони яйца от полускъпоценен камък

Полускъпоценните камъни са изключителни земни творения. Тяхната структура е истински жива и това е научно доказано, като се проследява еволюцията им. При закупуване на Йони яйце от какъвто и да е полускъпоценен минерал или кристал е задължително да го приемете като свой вековен приятел идващ, за да ви помогне.

Грижите, които трябва да полагате при упражненията с Вашето тяло, трябва да бъдат полагани и към верният помощник, който сте избрали. Има няколко основни принципа в грижата да камъните:

Преди употреба:

В момента, в който получите своето яйце не бързайте да го използвате преди да го подготвите. Измийте го под хладка течаща вода, за да се прочисти от застоялата в него енергия. Не забравяйте, че преди да бъде оформен в йони яйце, този камък е бил в друга форма и среда и за вас е важно да го заредите със своята енергия. След като измиете камъка го дръжте близо до вас колкото може повече, за да може той да се преструктурира във ваша полза. Потъркайте го в ръце или го поставете в джоб на дрехата.

След употреба:

След упражнения отново измийте яйцето с хладка течаща вода като е добре да го оставите около 5 минути под течащата струя. След това внимателно го завийте в кадифен тъмен плат и го приберете на сигурно място. Не е препоръчително да държите камъка на видно място или на открито, защото така той ще поема от енергията на околните и ще се претовари.

Зареждане и прочистване:

Важно е периодично да прочиствате своите яйца от полускъпоценни камъни, както и да ги зареждате. Това е така, защото те поемат много от енергията ви и е възможно да се претоварят. Това води до изменяне на тяхната структура и цвят, а също и до създаване на усещане за напрежение във Вас. Добре е поне веднъж на месец да ги поставяте във изворна вода или вода с малко морска сол. Оставете ги така около 2-3 часа или за цяла нощ, а след това ги поставете на слънце. Слънчевите лъчи са изключително силни и променят кристализацията на камъните, затова не ги дръжте за повече от 2 часа.

Профилактика:

Както знаете от предишните статии с описание на свойствата на всеки камък, има начин да контролирате нивото на тяхната енергетика. Ако искате да засилите свойствата на своето Йони яйце, то поставете до него малък къс Аметист. Така освен, че ще засилите вибрациите, Вие ще създадете балансирана среда, която ще отнема от яйцето натрупалото се напрежение при упражнения. Ако Вашето желание е да прочиствате, тогава поставете по-голям къс планински кристал.

Важно е да не съхранявате едно до друго своите йони яйца – отделете ги в отделни кутийки, за да имат свое пространство.

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.