Женското удовлетворение

Как да да бъдем по-удовлетворени като жени?

“Когато мисля за него, си представям колко прекрасно е, когато се сливаме, когато го усещам в мен, чувствам се цяла. Чувствам се жива.

Но когато стигнем до този момент в действителност, всичко се променя.”

Случвало ли ти се е да искаш да се отпуснеш в обятията на мъжа, но нещо вътрешно да те спира? Харесваш го, искаш го, всичко е прекрасно, но физически сякаш нещо те дърпа назад?

Случвало ли ти се е да бъдеш с любимия човек и вместо да се насладиш и да го оставиш да те води, ти постоянно разсъждаваш как изглеждаш, дали косата ти е в добро състояние, как ли те възприема той на тази светлина? Дали твоите движения са правилни, дали не трябва да застанеш в друга поза?
Дали наистина те харесва, има ли неща, които не му допадат в теб? 

Минава ли ти през ум: “Май съм напълняла тези дни”?

Зад това усещане стои много логично обяснение…

 

Какво е клетъчна памет и защо ако имаме записани негативни спомени в нея, не може да се отпуснем като жени?

Всяка една клетка има клетъчна памет, която носи информация в себе си от 3 направления – ембрионална възраст, изживявания, недовършени истории.

1.Ембрионална възраст  – по време на бременност, ембрионът възприема усещанията и емоциите на майката, чрез пъпната връв.

2.Изживяванията – това включва всичко моменти от часа на раждането ни до днес.

3.Недовършени истории или отминали животи – това, за което се появяваме на този свят, уроците и мъдростите, до които трябва да стигнем.

Всички тези компоненти са част от нас, носим ги със себе си несъзнателно.

Как реагираме на стреса, как се справяме с предизвикателствата – емоционални и физически? Всичко това зависи от информацията, запазена в клетките и дълбоко складирана в тяхната памет. Всичко това влияе също и на отношенията ни с околните и с любимия човек.

В рамките на клетъчната памет има информация, която ни помага за това да се чувстваме щастливи, здрави, да постигаме нашите цели и пробуждаме нашия потенциал.

Тази информация може да ни помогне да се справяме с трудностите и дори да се лекуваме. 

Така че, ако в миналото сме се срамували, изпитвали вина, страхували, ако сме били жертва на насилие, нашето тяло ще помни…

Нещо, което се е случило с нас, когато сме били деца или на по-късен етап от живота ни или нещо, което са преживели нашите баби и прабаби – всичко това е закодирано в нас, има го в генома ни.

Но как да преодолеем това на пръв поглед трудно препятствие? Възможно ли е?
Необходимо е да излекуваме спомена и да го заменим с нова информация. Такава, която да ни отведе по нашия път, да ни дава възможност за нашите избори, да ни води към света на личното ни щастие.
Решението на това първо би било да го осъзнаем и съзнателно да изберем промяната. Да поискаме да оставим миналото в миналото.И да градим нашето  ТУК и СЕГА.

Прекрасен инструмент за това начинание може да бъде нашето йони-яйце.

 

Откъде да започнем?

В началото вземете йони яйцето в ръцете си и се помолете неговата сила да ви помогне да излекувате негативния спомен. Огледайте го, опитайте да се свържете с него, поговорете му, запознайте се с него отново, дайте му име. Погледнете повърхността, как се преливат цветовете, влезте навътре в него. Минералите имат вибрации, опитайте се да ги доловите. Поговорете си с него, помолете му се. Кажете му от какво имате нужда.

Опитайте се да почувствате какво е усещането, ако получите желаното нещо. Поискате нематериални неща – любов, изобилие, вяра, подкрепа, свързаност, щастие, осъзнаване, нежност, женственост, мъдрост и всичко друго от което имате нужда. Материалните неща не ни карат да се усещаме добре, това което ни кара е някакво чувство.. него търсете. Опитайте се да го запомните. След това го поставете в себе си, но преди това задължително поискате разрешение от тялото. Така ние записваме ново хубаво чувство в нашето тяло. Ако усетите нежелание да е във вас, го носете около себе си – в чанта, в дрехите, до нощното ви шкафче .

По този начин тялото записва нов положителен спомен и следващия път, когато сме интимни с мъж усещането ще бъде различно. Може да не се случи веднага и от първия път, защото за това е нужно пълно приемане и готовност. Наслаждавате се на процеса, в който сте.

Ако нямате йони яйце и усещате, че това е правилното решение за вас, оставете се на интуицията и разгледайте повече тук.

С времето все повече ще се отпускате и ще давате ход на женската енергия.

Ще случвате Отдаване, защото изначалната природа на жената е да се отдава.

Ще можете да се отпускате така, че да бъдете себе си и да изпитвате удоволствията, за които сте родени.

Бъдете удоволствие!
Юлия

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.