Как да се грижим за естествените минерали?

Как да се грижа за моите кристали?

Как да се грижа за моите кристали?

Вашите йони яйца и масажори за лице са направени от различни видове естествени минерали (кристали). Всеки вид минерал има неповторима кристална решетка, която излъчва от своята енергия и поема от тази на другите. Необработените късчета естествени минерали може да смесят енергиите си, което не е желателно, затова се съхраняват в отделни кутийки.

 

Обработените минерали – като вашите йони яйца и масажори например – имат достатъчно здрава повърхност. Тя е придобита в резултат на дълго и внимателно шлифоване. Здравината им позволява те да бъдат съхранявани в отделни торбички, но в една и съща кутия.

 

Кристалната решетка на минералите влияе на вашето енергийно тяло, като абсорбира и неутрализира негативни влияния. Тъй като тези влияния остават затворени в кристалната решетка на минерала, необходимо е той да бъде пречистван периодично.

 

Грижа за йони яйцата

Йони яйца – грижа

 

Енергийно пречистване на кристалите

Преди да използвате кристал за първи път, е необходимо да го пречистите веднага, щом сте го купили. Също така пречистване е желателно и след като сте го носили или сте го използвали в практика за лечение. Това се прави с цел да не се върнат или предадат върху вас абсорбираните от минерала негативни вибрации.

 

Прозрачен кварц и карнеол са кристали, които имат способността да пречистват други минерали, но и те самите се нуждаят от пречистване.

 

Своите йони яйца може да пречиствате, като ги държите под течаща вода или ги потопите в морето. Съветваме ви да правите това с намерение, т.е. да мислите и говорите как водата отмива всички вредни и нечисти влияния, а след това зарежда кристала със силна, чиста енергия. После тази енергия ще зареди самите вас.

 

Кристали - грижа

Грижа за минералите

 

Може енергийно да заредите кристал, като го оставите няколко часа на лунна или слънчева светлина. Ако решите да го заредите със слънце, необходимо е да знаете дали точно този кристал избледнява от директна слънчева светлина. Като цяло е добре минералите да не престояват на открито в най-горещото време на деня, така че подходящ момент е малко след изгрев или 1-2 часа преди залез.

 

Друг подходящ метод за пречистване е “прекадяване” – да минете с кристала през дима на тамян или други билки. Може и да го прекарате през светлината на свещ.

 

Визуализациите също вършат много добра работа. Може да си представите как силна светлина или огън обхваща целия минерал, пречиства го и го зарежда.

 

Когато не ползвате кристала, го увийте в кадифен, сатенен или копринен плат. Това го предпазва от надраскване и абсорбиране на чужди енергии.

 

“Човек трябва да се учи от минералите, от растенията, от животните, от хората. Кристалите, които са се образували в земята, и те имат своя интелигентност. Те разбират законите на светлината и са научили начина за възприемането й. Всеки един кристал е възприел точно тази светлина, която е необходима за неговото развитие.” – Учителя

 

Физическо почистване на кристала

Може да дезинфекцирате минерала с памуче и сребърна вода. След това може да го измиете с топла вода, интимен гел или друго измиващо средство, което не дразни кожата. Оставете го за 2-3 минути върху памук или чиста кърпа, за да изсъхне.

 

Споделен опит

Дали сте избрали някоя специална практика с вашите йони яйца или импровизирате и действате на усещане – те винаги ще ви донесат ползи. Вижте какво решиха да споделят с вас Карина и Ива, които имат йони яйца от нефрит и много внимателно се грижат за тях.

 

Карина: Възстанових се много по-лесно от второто си раждане

 

Имам нефритени яйца от около 3 години. Опознаването на яйцата е бавен процес, защото рядко ги използвам. Вдъхновена от сайта на Юлия, им направих специална кутия, покрита с кадифе, където ги съхранявам, като всяко яйце има собствено отделение, за да не си смесват енергиите.

 

Доволна съм от начина, по който ми се отразяват яйцата, въпреки че за момента не прилагам някоя специална практика с тях. Определено се чувствам по-тонизирана в областта на перинеума, както и се възстанових много по-лесно от второто си раждане.

 

Определено следя с интерес нещата, които се публикуват, особено за влиянието на различните минерали.

 

Ива: Имам по-силни усещания по време на секс

 

Спечелих моето яйце на 13 януари – на рождения ден на моя любим мъж. Бях много щастлива, исках много да имам, от нефрит е.

 

Практикувам с него сравнително често – много ми е хубаво, а дори когато ми е натоварен денят и нямам време за почивка, си го слагам в мен, докато си върша нещо, и по този начин си почивам.

 

Почиствам го след всяко ползване с натурален интимен гел, а от време на време с масло от чаено дърво. Зареждам го с много любов, с медитация, със сол и вода в чаша, на открито, на лунна светлина.

 

Чувствам се щастлива, заредена. Нося го и като ходя на женски практики – танц Мандала и САТ. Имам по-силни усещания по време на секс и много хубави оргазми.

 

Препоръчвам на всички дами!

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.