Man and woman

Мъж, който никога не е ядосал жена, е пропилял живота си

Един истински мъж трябва да обича, разбира, подкрепя и да се грижи за жена си. И не само това. Нещо много важно – да я кара да се чувства специална. Защото само когато е по-различна от всички останали, тя ще е негова. Оптимистично погледнато – завинаги!

Да бъдем реалисти обаче – отношенията между мъжа и жената не са постоянно хармонични, балансирани и перфектни.

В реалния живот двойките се карат, спорят, мълчат си сърдито, затръшват ядосано врати, крещят си или съвсем тихо и злобно си съскат. И това е съвсем нормално.

Животът не е само розов. Но не е и нито бял, нито пък черен.
Не е лепкав и сладък от мед, но и не горчи от сол.
Животът не е изпълнен само с ведър смях и любовни въздишки. Не е и само обиди на висок тон.

Ядосаната жена може да ти покаже другата страна не само на монетата, но и на цялата Земя. Да видиш залеза, когато слънцето изгрява; да ти се прииска цепнатината, в която е покълнало малко буренче, да е дупка, в която да хлътнеш! Ядосаната жена е буря – завихря, разрушава, помита. Тя е чиста енергия, която може да раздвижи застоялите пластове, да разбута рутината и със силен ритник да прати скуката в ъгъла.

Ето защо мъж, който никога не е ядосал жена, е пропилял живота си.

Пропуснал е да разбере колко лютива може да бъде чушката Хабанеро и колко по-вкусен е горещият шоколад, ако го поръсиш с щипка пикантен кайенски пипер. Просто любовните отношения имат нужда от своите емоционални подправки. От някои само щипка, от други – щедра поръска.

Рос от https://unicusbulgaria.blogspot.bg/

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.