Яйца от розов кварц, аметист, планински кристал

Работа с минерали при трудни ситуации

“Всяка криза е нови възможности.”
~Уинстън Чърчъл

Ситуацията с Корона вируса кара много хора да изпитват притеснения, страх, гняв, тъга, безсилие и други. Разгледайте точно какво ви притеснява в ситуацията? Какви чувства ви вълнуват в момента, какви емоции изпитвате? Помощници могат да ви бъдат положителните вибрации на минералите. И така, ако:

🖤Сте гневни. Гневът всъщност е реакция срещу нещо отвън. Той може да ни помогне да се справим в трудни моменти, но ако сме ядосани дълго време, това не е здравословно. Ако сте гневни на ситуацията в момента използвайте йони яйце от ахат. Той преодолява негативизъм и горчивина, насърчава любовта и желанието за ново начало. Насърчава тихия размисъл и осмислянето на житейския опит и води до духовен растеж и вътрешна стабилност. Издига съзнанието и го свързва с колективното.

💜Ако изпадате в истерии, паника и/или се страхувате – използвайте йони яйце от аметист. Той е един от най-мощните камъни, защитава, защото има висока духовна вибрация. Ще ви пази, ще ви даде спокойствие, ще има отрезвяващ ефект и така ще ви поддържа разума здрав, т.е. ще виждате ясно истината. По този начин ще вземате най-верните решения за вас.

💚Ако сте зациклили и не виждате изход – използвайте йони яйце от авантюрин. Той преобръща негативните ситуации, дава нови алтернативи и възможности.

💗Ако сте затворили сърцето си и не изпитвате Любов – използвайте йони яйце от розов кварц. Той ще отнеме ниските негативни енергии и ще ги трансформира в Любов. Ще ви научи да обичате себе си. Имаме налични йони яйца от розов кварц, който не са подходящи за вагинални упражнения, но могат да се използват като талисмани – помощници. Тяхната цена е 15 лева, може да ги поръчате тук или ни се обадете на 0888883595.

🖤Ако имате нужда от защита или да видите истината – използвайте йони яйце от обсидиан, защото той също е мощен защитник. Дава възможност да се види проблема – дефекти, слабости, блокажи, но освен това и заличава освободените от това енергии. Подтиква за растеж и дава силна подкрепа.

На китайски език понятието “криза” се изобразява с комбинация от йероглифи обозначаващи “опасност” и “възможност”. Използвайте момента, за да видите нови пътища – всяка такава на пръв поглед “лоша” ситуация идва да ни научи на нещо ново и ни дава шанс да израстем! Пожелавам ви го!

Бъдете удоволствие!
Юлия

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.