Масажорът за лице прави кожата здрава и красива

Защо да използвате масажор за лице?

Защо да използвате масажор за лице?

 

Искате ли да имате гладка и сияйна кожа?

Бихте ли се грижили за нея по нежен и естествен начин, без парабени и други опасни съставки?

 

Вашето собствено одобрение на образа в огледалото е също толкова важно, колкото одобрението на всеки друг, който стои насреща ви. За щастие или не, при среща с други хора е от съществена важност какво впечатление оставяте у тях.

 

Състоянието на кожата на вашето лице може да бъде решаващо за последващи събития в живота ви – затова е толкова важно да поддържате добрия вид на лицето си. Красивата кожа е тази, която има здравословен вид – мека, нежна, гладка, сияйна и с равен тен. Тя винаги прави добро впечатление на околните, а на вас носи по-добро самочувствие и повече самоуважение.

 

Погрижете се за лицето си по естествен начин

Красива кожа – добро самочувствие

 

Защо обикновените козметични продукти не са достатъчни за поддържане на красиво лице?

От една страна, обикновеното нанасяне на измиващи средства, лосиони, маски и кремове за лице не може да постигне този раздвижващ и тонизиращ ефект на масажа. Не може да дренира лимфните сокове, не може и да премахне изцяло най-горния слой мъртви клетки, които запушват порите.

 

Това е като да искате здраво и красиво тяло, а да разчитате само и единствено на здравословно хранене. Разбира се, че здравето започва от храната, но то е невъзможно без достатъчна физическа активност.

 

От друга страна – освен, че козметичните средства не са достатъчни, те могат и да ви навредят. С постепенното обръщане на човека към природата напоследък нашумяха парабените – синтетични вещества, съдържащи се в конвенционалната козметика. Функцията им е като на консервантите – удължават трайността на продукта. Но за сметка на това са силно токсични и могат да предизвикат алергични реакции.

 

За съжаление, парабените не са единствената синтетика в модерната козметика. Тя всъщност почти не съдържа естествени съставки, защото изкуствените са много по-евтини, а това е пагубно за здравето на потребителя. Редовното използване на такава козметика може да причини различни здравословни проблеми, като започнем от най-малките – запушване на порите, раздразнение на кожата и очите, обриви, акне… и стигнем до ракови заболявания.

 

В тази статия ще ви спестим дългия списък с възможни здравословни усложнения, а и те така или иначе все още не са напълно изследвани. Не е ли това обезпокоително? Съветваме ви да се замислите как се отнасяте към тялото си и да се обърнете към натуралните средства за поддържане на здраве и красота.

Вие сте жени – нежни творения на Майката природа, така че е съвсем в реда на нещата пак от нея да черпите здравословни блага и сили за живот.

 

Естествена грижа за кожата с масажор от минерали

Масажор от нефрит – естествена грижа за кожата

 

Какви ползи ви носи масажът с масажор от естествен минерал?Минералите се формират в природата чрез естествени процеси и още от незапомнени времена хората ги използват с лечебни цели. По много нежен начин масажорът от естествен минерал ви помага да отпуснете мускулите на лицето си, да раздвижите кръвта и течностите в тъканите. Подобреното кръвообращение подхранва кожата с повече хранителни вещества, които организмът си набавя чрез храната.

 

Масажът на лицето ви помага също да дренирате лимфата, да изравните тена си, да намалите бръчките, да увеличите притока на кръв в зоната и цялостно да подмладите кожата на лицето си. Също така помага на лечебните серуми или масла, които ползвате, да проникнат по-добре в кожата.

 

Като прилагате редовно самомасаж на лицето си, вие постигате красиво излъчване и спестявате немалко финансови средства, които иначе бихте похарчили в салоните за красота.

Всяка жена, сядайки пред тоалетната масичка, става художник и се потапя в света на изкуството. По-точно получава този шанс. – София Лорен

 

 

В допълнение вибрациите на различните минерали действат благотворно на различни ситуации в живота ви, според характерната за тях кристална решетка.

 

Естествена грижа за кожата с масажор от розов кварц

Масажор-крилце от розов кварц

 

Кога да използвате масажора за лице?

 

Може да използвате масажора 1-2 пъти седмично – а защо не и по-често? – като допълнение към други процедури за лице, които обикновено си правите. След ексфолиране на кожата или маска, масажът на лицето би бил добър завършек. Чудесен вариант е и всяка вечер след рутинните процедури.

 

Отделете си време специално за това – вашата вечерна спа-процедура като награда след изминалия ден. Проветрете стаята, в която спите, за да си осигурите достатъчно кислород по време на съня. След това намалете светлината, запалете свещи, пуснете си приятна, тиха музика.

 

Само 10 минути са достатъчни за цялата процедура, за да се освободите от натрупания стрес и да отпуснете мускулите на лицето. Направете си няколко дихателни упражнения като завършек на ритуала. Бързото заспиване и приятните сънища са гарантирани!

 

А сутрин масажът на лицето с естествен масажор е чудесно средство за нежно събуждане и тонизиране. С масаж и усмивка пред огледалото се заредете с вдъхновение и бъдете неотразими през целия ден!

Естествена грижа за лицето

Естествена красота с грижа от природатаЧрез лицето си вие демонстрирате на другите кои сте и как се чувствате. Изберете естествена грижа за вашето лице и си позволете свободата да покажете себе си.

Промоция до изчерване на количествата! Комплект Масажори: Ролков и гуа ша  от розов кварц за 49 лева!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.