mnenie

Ани: “Постоянно го хваля на приятелките си!”

Постоянно го хваля на приятелките си!


Дами, публикуваме разказа на Ани във връзка с нашата Фейсбук инициатива, която има за цел да събере вашите мнения за нефритените яйца:

Използвам яйцето от малко повече от месец. Имам междинен и малък размер, като не съм стигнала още до използването на малкото яйце. Нося междинното или вечерта, или през деня, но задължително не пропускам използването му.

Първата промяна, която забелязах, беше влажността. После… След около 3 седмици дойде време за цикъла ми и интересното беше, че нямах никаква болезненост нито преди настъпването му, нито докато траеше. Гърдите също не ме боляха, а никога не се е случвало това.

Макар че времето, в което използвам яйцето, е кратко, смело мога да твърдя, че самочувствието ми се повиши. Партньорът ми също се чувства по-привлечен от мен, а аз не съм му споделяла за придобивката си. Надявам се с течение на времето резултатите да се увеличават. Аз понеже обичам и енергийните практики, се чувствам заредена и усещам сексуалната си енергия.

Мисля, че всяка жена трябва да притежава йони яйце. Постоянно го хваля на приятелките си!

 

Благодарим на Ани за нейния разказ, пожелаваме й да усети още много от ползите на нефритените яйца и й подаряваме яйце голям размер, за да го ползва след раждането на първото си детенце!

Ако и вие искате да споделите вашата история анонимно или с истинското си име, не се притеснявайте – пишете ни e-mail или използвайте Фейсбук страницата ни! А ние може да публикуваме вашата история в нашия блог.

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.