отзиви за нефритени яйца

Ирена: “С всяка тренировка познавам по-добре тялото и усещанията си”

Познавам по-добре тялото и усещанията си

… Доста мислих, преди да си купя нефритено яйце. Изчетох много статии в нета и колкото повече прочитах, толкова се убеждавах, че то е точно за мен. Преди години ме оперираха от миома на матката, имам проблеми с овлажняването, понякога получавам оргазъм, имам болезненост в гърдите преди цикъл и никога не ми идва точно навреме.

Моят приятел беше категоричен, не искаше да си поръчвам. Но аз тайно си го купих…
Взех си най-голям размер. В началото ми беше странно, но с напредване на тренировките взех да се чувствам по различен начин. С всяка тренировка познавам по-добре тялото си и усещанията си. Чувствам матката и мускулите си по-здрави. Невероятно е, повярвайте ми!

Усещанията ми се промениха по време на секс, отпадна нуждата от лубрикант, все по-често и по-често достигам до оргазъм, без да се налага да заставам в определена поза или под определен ъгъл. Желанието ми значително нарасна, приятелят ми също усеща разлика, но не знае тайната.

Цикълът ми започна да се регулира и да идва все по-точно, а ПМС може да се каже, че вече нямам. Мисля да отида на гинеколог и да проверя дали миомата ми не е намаляла.

Не съм си мислила, че сексуалното желание и удовлетвореност може така да повлияе върху самочувствието ми. Но определено виждам разлика. Чувствам се страхотно …

Спокойно мога да препоръчам йони яйцата на всяка една жена, защото лично съм се убедила в техните полза и ефект.

Благодаря ви!

Ирена Симеонова, 35 г.

Прочетете и другите ваши разкази за йони яйца.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.