yajtsa-6472

Розов кварц за пробуждане вибрациите на любовта

 


Розов кварц за пробуждане вибрациите на любовта

 


При изработката на вагинални яйца се използват различни високо вибрационни полускъпоценни минерали. Кристалната минерализация в отделните камъни позволява те да изграждат специфична енергийна структура, която ефективно взаимодейства с тази на човека. Това засилва въздействието на вашето йони яйце. С избора на подходящ камък, вие може да насочите енергията си в исканата посока, за да достигнете до така важния душевен и физически баланс.

 

Моника Господинова

 

 


Розов кварц – това е най-важният полускъпоценен камък за любов към себе си и другите. За да ви обичат другите, е редно първо вие самите да заобичате себе си. За да можете ефективно да се грижите за другите, е необходимо да се погрижите на първо място за себе си.

 

Розовият кварц ви помага да не се впускате в прекалено раздаване, докато в един момент не ви остане капка сила. Той стимулира любовта към вас самите, за да има какво да дадете и на другите. Помага ви спокойно да приемете провалите и недостатъците, които толкова искате да изкорените, а след това уверено да продължите към целите си.

 

Упражненията с йони яйце от този минерал може да изчистят сърдечни блокажи, които сте натрупали от отхвърляне и неприемане на трудни за вас ситуации и хора. Като следствие от премахнатите блокажи, розовият кварц носи вътрешен мир. Успокоява и подобрява съня. Повишава доверието, както и личната реализация.

 

Нежно-розовият минерал помага и при емоционални разстройства, ярост, страх, обида, ревност. Много е подходящо да го използвате при емоционални травми и кризи.

 

Зодии: телец, везни и рак имат голям афинитет към този минерал, но независимо от зодията, вибрациите на розовия кварц влияят на всички с еднакъв интензитет.

 

Йони яйца от розов кварц и обсидиан

Йони яйца от розов кварц и обсидиан

 

Представяме ви статията на Моника Господинова за розовия кварц:

 

 

Тайната на розовия кварц


Този полускъпоценен камък се използва от дълбока древност, като се добива в Индия, Бразилия и Африка.  


Често розовият кварц бива наричан и „камъкът на сърцето“, защото има способността да активира чувство на любов, приемане, спокойствие. Той ви помага да отдавате и приемате любов в живота си, като стимулира желание за грижа към себе си.

 

Розов кварц е изключително подходящ камък за вас, ако искате да внесете баланс в емоциите си и да намалите чувството си за вина, което често води до проблеми с гениталиите.

 

Йони яйце от розов кварц

Йони яйце от розов кварц

 

Психологически проучвания доказват, че в основата на заболявания или проблеми, достигащи половата система на жените, са именно чувството за вина, себеотрицанието, самообвинението, ниското самочувствие. Те са първи индикатор, че нещо във вътрешния ви свят е изгубило баланс.

 

Според психолози и експерти, навременна реакция и обръщане към себе си може да предотврати по-сериозни проблеми при жените. Избирайки занимания в тази посока, вие сте съвсем естествено подкрепени от природата чрез енергийните качества на минерали като розов кварц.  


Когато избирате този полускъпоценен камък с бледо розов цвят и то във форма на яйце, го асоциирайте с любовта във всичките й форми, както и с нуждата да я допуснете в живота си. Независимо дали става дума за романтична връзка, брак, майчина любов, този камък заздравява женското начало и позволява да изградите хармонични партньорски отношения.

 


Прочетете информация и за другите видове камъни за изработка на йони яйца.

 

* * *


Повече за Моника:

 

“Занимавам се с моден дизайн и имам своя модна марка. Завършила съм НХА със специалност Живопис и съм магистър Детско-юношеска и училищна психология в СУ. Любовта ми към езотериката е от доста години и вярвам в естествената връзка между нея и психологията.

Работата ми в сферата на изкуството отново е подчинена в проучването на човешката психика и начина, по който тя реагира на фактори от външната среда. Механизмите на защита, емоционална интелигентност, себепознание – това са водещите теми, около които се върти моят труд. Дори работата ми в модата е свързана с подпомагане проявлението на женската енергия.”

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.