yajtsa-6472

Розов кварц за любов и пробуждане вибрациите на любовта

 

Вече сте запознати със спецификите и ползите от нефритеното яйце като форма и приложение, затова сега е момента, в който ще надникнем по дълбоко в значението на материала за изработката му.  
Характерното при направата на този вид вагинални яйца е възможността да бъдат използвани различни високо вибрационни полускъпоценни камъни и минерали. Различната кристална минерализация в отделните камъни, позволява  те да изграждат специфична енергийна структура, която ефективно взаимодейства с тази на човека. Това дава възможност да засили въздействието на вашето нефритено яйце. С избора на подходящ камък, вие може да насочите енергията си в исканата посока, за да достигнете до така важният душевен и физически баланс.  
Тайната на „розовият кварц“
Този полускъпоценен камък се използва от дълбока древност, като се добива в Индия, Бразилия и Африка.  
Често розовият кварц бива наричан и „камъкът на сърцето“, защото има способността да активира чувство на любов, приемане, спокойствие. Той ни помага да отдаваме и приемаме любов в живота си, като стимулира желание за грижа към себе си. Розов кварц е изключително подходящ камък за дамите, които искат да внесат баланс в емоциите си и да намалят чувството си за вина, което често води до проблеми с гениталиите. Психологически проучвания доказват, че в основата на заболявания или проблеми достигащи половата система при жените са именно чувството за вина, себеотрицанието, самообвинението, ниското самочувствие. Те са първи индикатор, че нещо във вътрешния ни свят е изгубило балансът си. Според психолози и експерти, навременна реакция и обръщане към себе си, може да предотврати по-сериозни проблеми при жените, а заниманията в тази посока са съвсем естествено подкрепени от природата, чрез енергийните качества на камъни като „Розов кварц“.  
Когато говорим за този полускъпоценен камък с бледо розов цвят и то във форма на яйце, трябва да го асоциираме с любовта във всичките и форми, както и с нуждата да я допуснем в живота си. Независимо дали става дума за романтична връзка, брак, майчина любов, този камък заздравява женското начало и позволява изграждане на хармонични партньорски отношения.

Прочетете информация и за другите видове камъни за упражнения.

Автор: Моника Господинова

 

Повече за Моника: “занимавам се с моден дизайн и имам своя модна марка. Завършила съм НХА специалност Живопис и съм магистър Детско-юношеска и училищна психология в СУ. Любовта ми към езотериката е от доста години и вярвам в естествената връзка между нея и психологията. Работата ми в сферата на изкуството отново е подчинена в проучването на човешката психика и начина, по който тя реагира на фактори от външната среда. Механизмите на защита, емоционална интелигентност, себепознание – това са водещите теми около, които се върти моя труд. Дори работата ми в модата е свързана с подпомагане проявление на женската енергия”.

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.