Йони яйца от розов кварц

Розов кварц за пробуждане вибрациите на любовта

Розов кварц за пробуждане вибрациите на любовта


При изработката на вагинални яйца се използват различни високо вибрационни полускъпоценни минерали. Кристалната минерализация в отделните камъни позволява те да изграждат специфична енергийна структура, която ефективно взаимодейства с тази на човека. Това засилва въздействието на вашето йони яйце. С избора на подходящ камък, вие може да насочите енергията си в исканата посока, за да достигнете до така важния душевен и физически баланс.

 

Моника Господинова

Розов кварц – това е най-важният полускъпоценен камък за любов към себе си и другите. За да ви обичат другите, е нужно първо вие самите да заобичате себе си. За да можете ефективно да се грижите за другите, е необходимо да се погрижите на първо място за себе си.

Розовият кварц ви помага да не се впускате в прекалено раздаване, докато в един момент не ви остане капка сила. Той стимулира любовта към вас самите, за да има какво да дадете и на другите. Помага ви спокойно да приемете провалите и недостатъците, които толкова искате да изкорените, а след това уверено да продължите към целите си.

Упражненията с йони яйце от този минерал може да изчистят сърдечни блокажи, които сте натрупали от отхвърляне и неприемане на трудни за вас ситуации и хора. Като следствие от премахнатите блокажи, розовият кварц носи вътрешен мир. Успокоява и подобрява съня. Повишава доверието, както и личната реализация.

Нежно-розовият минерал помага и при емоционални разстройства, ярост, страх, обида, ревност. Много е подходящо да го използвате при емоционални травми и кризи.

 Зодии: Телец, Везни и Рак имат голям афинитет към този минерал, но независимо от зодията, вибрациите на розовия кварц влияят на всички с еднакъв интензитет.

 

Йони яйце уникат от розов кварц

Йони яйце уникат от розов кварц

 

 

 

 Представяме ви статията на Моника Господинова за розовия кварц:

Тайната на Йони яйцето от розов кварц

Този полускъпоценен камък се използва от дълбока древност, като се добива в Индия, Бразилия и Африка.  

Често розовият кварц бива наричан и „камъкът на сърцето“, защото има способността да активира чувство на любов, приемане, спокойствие. Той ви помага да отдавате и приемате любов в живота си, като стимулира желание за грижа към себе си.

Розов кварц е изключително подходящ камък за вас, ако искате да внесете баланс в емоциите си и да намалите чувството си за вина, което често води до проблеми с гениталиите.

 

Йони яйце от розов кварц

Йони яйце от розов кварц

Психологически проучвания доказват, че в основата на заболявания или проблеми, достигащи половата система на жените, са именно чувството за вина, себеотрицанието, самообвинението, ниското самочувствие. Те са първи индикатор, че нещо във вътрешния ви свят е изгубило баланс.

Според психолози и експерти, навременна реакция и обръщане към себе си може да предотврати по-сериозни проблеми при жените. Избирайки занимания в тази посока, вие сте съвсем естествено подкрепени от природата чрез енергийните качества на минерали като розов кварц.  

Когато избирате този полускъпоценен камък с бледо розов цвят и то във форма на яйце, го асоциирайте с любовта във всичките й форми, както и с нуждата да я допуснете в живота си. Независимо дали става дума за романтична връзка, брак, майчина любов, този камък заздравява женското начало и позволява да изградите хармонични партньорски отношения.

Ако ти хареса статията и искаш да имаш Йони яйце от розов кварц, може да го поръчаш в нашия електронен магазин.

Бъдете здрави и в здравето бъдете Любов и Удоволствие!

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.