nefrit za qjce

Нефрит – най-женският минерал

Нефрит – най-женският минерал


Нефрит е първият полускъпоценен минерал, от който в древен Китай са направени първите йони яйца преди повече от 5000 години. Малко известен факт е, че дори древното китайско учение Дао нарича женския полов орган “нефритената врата”, а мъжкия – “нефритеният ствол”. Това е най-женският минерал – от всички други минерали, той е най-лечебен за женската полова система.

 

Подпомага сексуалното здраве

 

Нефритът подпомага дейността на бъбреците и надбъбречните жлези. Това е едно от най-важните му качества, защото – както много от вас вече прочетоха в статията “Защо упражненията с нефритени яйца са полезни не само за тялото ви?” – бъбреците са едни от 5-те жизненоважни органи и са главен източник на енергия. Здравето на бъбреците е свързано със здравето на техните кореспондиращи органи – гениталиите.

 

Йони яйце от нефрит може значително да облекчи неразположенията по време на менопауза, тъй като засилва производството на хормони и заздравява скелета. При често използване подмладява. Използва се и за изработка на масажори за лице – изчиства и заздравява кожата и прояснява тена.

 

Нефритът е много подходящ и за жени, които тепърва биха искали да имат рожба. От дълбока древност за него е известно, че е камък за плодовитост и раждане. Той помага за сърдечната чакра – засилва любовта и родителската грижа.

 

Показва пътя към себе си

 

Може да използвате полускъпоценният минерал нефрит, за да сънувате сънища с прозрения. Така би могъл да ви помогне да достигнете до важни отговори или насън да получите насоки за разрешаване на ситуация. Също така той ви дава кураж да покажете истинската си същност. По този начин можете по-лесно да бъдете себе си, да следвате собствения си път, без да се самозаблуждавате или да слагате маска пред другите.

 

Нефритът носи изцеление и стабилност на своя притежател. Не допуска никаква негативна енергия или отрицателни мисли да повлияят върху лицето, което го носи. По този начин предпазва от преразход на жизнена сила и помага за преодоляване на стреса.

 

Дава смелост, мъдрост, емоционален баланс, издръжливост, хармония и здраве. Лекува болки, пречиства всички органи от токсини. Неговата сила балансира и успокоява сърдечния ритъм и нервната система, предпазва от заболявания.

 

 

Йони яйце от нефрит

Йони яйце от нефрит – нефритено яйце

 

А сега прочетете и мнението на Моника Господинова за минерала нефрит


Камъкът на живота

 

Нефритът е минерал с огромно значение в нетрадиционната и древна медицина. Той е бил един от камъните, с които са се провеждали лечения и възстановителни практики. В Китай той е наричан „Камъкът на живота“ защото е асоцииран с важни човешки достойнства – мъдрост, милосърдие, честност и справедливост, както и мъжка сила.

 

Истината е, че този скъпоценен камък съдържа в себе си кристална мрежа, която не допуска никаква негативна енергия, но привлича и малкото позитивна в посока на притежателя. Този камък е първият, от който се изработват йони яйца, с които жените в древността са лекували проблеми в интимната зона. Причината е, че той балансира енергиите в тялото и активира възстановителните процеси.  


Балансът е път към здравето  

 

Много от физическите проблеми се появяват в следствие на натрупване на определена мисъл или емоция. Това натрупване задържа енергията и се появяват проблеми и болести в различни зони на тялото. Според учени и психолози всяка болест или неразположение имат психологически източник, който е свързан с конкретната област.

 

Функцията на вагиналното яйце от Нефрит е да освободи каналите, свързани с женската изначална енергия, като балансира потоците. Неговата кристална решетка се свързва с енергията на тялото и неутрализира негативните завихряния, което води до облекчение и спокойствие.  

 

Допусни го до себе си

 

Нефритът е предимно в зелената или млечна гама, а това са цветове на растежа. Яйце от нефрит помага за приемането на мъжката енергия и позволява на жената да се почувства спокойна и защитена при полов контакт. Ако изпитвате притеснение или трудност да бъдете интимни със своя партньор или изобщо при допускането на такъв в живота си, изборът на нефритено яйце е много добро решение.

 

Това е един от малкото камъни, които оставят своето трайно въздействие върху тялото, дори когато не са в негова близост. С негова помощ ще раздвижите енергийните потоци в тялото си, като премахнете блокажите, а това от своя страна ще улесни обмена на енергия с другия пол. Допускането на свободно циркулиращи енергии ще спомогне за изцеляването и ще доведе до мисловен баланс.

 

Бъди себе си, бъди в баланс с йони яйце от нефрит!

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.