nefrit za qjce

Тайната на баланса – Нефрит

Вече сте запознати със спецификите и ползите от вагиналните йони яйца като форма и приложение, затова сега е момента, в който ще надникнем по-дълбоко в значението на материала за изработката му.  

Нефритът е камък с огромно значение в нетрадиционната и древна медицина. Той е бил един от камъните, с които са се провеждали лечения и възстановителни практики. В Китай той е наричан „Камъкът на живота“ защото е асоцииран с важни човешки достойнства – мъдрост, милосърдие, честност и справедливост, както и мъжка сила. Истината е, че този скъпоценен камък съдържа в себе си кристална мрежа, която не допуска никаква негативна енергия, но привлича и малкото позитивна в посока на притежателя. Този камък е първият, от който се изработват йони яйца, с които жените в древността са лекували проблеми в интимната зона. Причината е, че той балансира енергиите в тялото и активира възстановителните процеси.  

Балансът е път към здравето  
Много от физическите проблеми се появяват в следствие на натрупване на определена мисъл или емоция. Това натрупване задържа енергията и се появяват проблеми и болести в различни зони на тялото. Според учени и психолози всяка болест или неразположение имат психологически източник, който е свързан с конкретната област. Функцията на вагиналното яйце от Нефрит е да освободи каналите свързани с женската изначална енергия, като балансира потоците. Неговата кристална решетка се свързва с енергията на тялото и неутрализира негативните завихряния, което води до облекчение и спокойствие.  
Нефритът е предимно в зелената или млечна гама, а това са цветове на растежа. Яйце от нефрит помага за приемането на мъжката енергия и позволява на жената да се почувства спокойна и защитена при полов контакт.  Ако изпитвате притеснение или трудност да бъдете интимни със своя партньор или изобщо при допускането на такъв в живота си, избора на нефритено яйце е много добро решение. Това е един от малкото камъни, които оставят своето трайно въздействие върху тялото дори, когато не са в негова близост. С негова помощ ще раздвижите енергийните потоци в тялото си, като премахнете блокажите, а това от своя страна ще улесни обмена на енергия с другия пол. Допускането на свободно циркулиращи енергии, ще спомогне за изцеляването и ще доведе до мисловен баланс. 

Автор: Моника Господинова

Прочетете и нашата статия за яйцата от розов кварц.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.