сухота при секс

Теди: “Всяка дама трябва да прави най-доброто за своите тяло и здраве!”

Здравейте! Казвам се Теди и Ви пиша във връзка с Фейсбук инициативата за събиране на мнения относно нефритените яйца.

Ще започна малко по-отдалеч моята история… Винаги съм имала ужасно болезнен мензис, болка в гърдите преди и по време на цикъла. 

Посещавала съм доста специалисти, решението беше да пия хормони. И така бях на хормонално лечение в продължение на две години, докато в един момент болката в гърдите ми беше толкова силна, че се наложи да прекратя хормоналната терапия.

След няколко месеца при рутинен гинекологичен преглед ми беше открита доста голяма киста на яйчника. След неуспешна терапия се наложи кистата да бъде отстранена оперативно. И така, подложих се на операцията, изстрадах ужасно много, но в името на здравето си търпях всичко.

От тогава се бяха минали около две години, като отново се появи киста, този път на другия яйчник. Пак терапия, отново неуспешна и последва операция. След операцията възстановителния ми период протече тежко. Не можех да сдържам урината си достатъчно и се налагаше да ходя до тоалетната доста често.

Докато моя добра приятелка не ми каза за чудото наречено нефритени яйца и ми подари такива в големия и в средния размер. Бях скептично настроена и се заинтересувах относно ползите от яйцата.

Започнах да нося яйцето всеки ден. Междувременно прочетох, че помага и при сухота по време на секс. А както разбирате при болезнените гърди, които имам, сексът не е от най-приятните ми преживявания…. или поне беше!

Защото мога смело да твърдя, че след като започнах за използвам яйцето, вече се чувствам много по-добре по време на секс, а също така и на цикъл, той е търпимо болезнен, както и болката в гърдите намаля. Изживяването по време на секс е доста по-добро, защото наистина имам ефект относно овлажняването.

Искам да изразя своята благодарност и да кажа на всички дами, че всеки един проблем е решим, стига да повярваш, че можеш да си помогнеш. Всяка дама трябва да уважава себе си и да прави най-доброто за своето тяло и здраве!
Не трябва да се чака проблемът да се появи, и чак тогава да търсим помощ. Затова аз се доверих на нефритеното яйце и съм страшно доволна. След няколко месеца ми предстои диагностична операция, с цел да се установи дали всичко е наред, и ако е така, ДАЙ БОЖЕ всичко да е наред, ще пристъпя към най-смислената стъпка в живота на всяка жена, а именно към забременяване и раждане :)
Желая на всички дами да бъдат здрави и да не спират да се грижат за своя интимен комфорт!

Поздрави!

Теодора

 

Вижте и другите ваши разкази за нефритените яйца. А ако имате желание, може и вие да ни споделите вашата история. Авторките на най-полезните и интересни публикувани, ще получат яйца по техен избор.

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.