13517802_10209076163517566_1673324059_o

Цвети: “Ако обичаш себе си и искаш да живееш по-добре, намираш отговори и подобрения!”

Здравейте, благодаря Ви за предложението да споделя за моя опит с яйцата!

Не знам дали мога да разкажа кой знае колко, но отдавна бях чела за нефритените яйца и ползата от практиката с тях. Търсих в България такова и преди да намеря, дълго време си практикувах само Кегел упражнения. И досега ги правя, разбира се, когато не съм вкъщи. Но след употребата на яйцето, силата и ползата дори само от упражненията на Кегел, са много по-големи!  

Имам малко нефритенo яйце с диаметър до 2 см. и височина до 2.5 см. Когато го взех, не знаех, че най-малкият размер е най-труден за използване, и в началото наистина си мислех, че не правя нещо както трябва, но всичко се подобрява с практика, както знаем. Така че дори и с малкия размер яйце, можете да постигнете чудеса за здравето си и творческия си потенциал – с редовна практика, разбира се! За практически “наръчник” използвах книгите на Мантак Чиа, издадени в България и статии в Интернет. В момента използвам яйчицето един път седмично. Практиката задължително включва и дихателни упражнения, както при йога, и пак като при йога, ползите и за тялото, и за духа ви са огромни! Успех!

Препоръчвала съм яйцето на приятелки, само че изглежда твърде много се шири едно нещо като “фалшив морал” или “фалшив срам”, което ограничава мирогледа на хората. Уви! Когато човек е достатъчно отворен и любознателен, сам стига до желанието и намерението да направи нещо за себе си, за да подобри качеството на живота си – секс, хормонален баланс, здраве като цяло. Ползваш яйцата, ако си любознателна и обичаш себе си. Трябва да имаш отворено будно съзнание, да не се подчиняваш на шаблони и рамките да не те задоволяват. Ако обичаш себе си и искаш да живееш по-добре, намираш отговори и подобрения! И ставаш по-пълноценен – и за другите, и за себе си! А ако не обичаш себе си, на практика не можеш да обичаш и други хора и страдаш от багажа си, товариш се… вместо да раздаваш любов и усмивки, и да се радваш на живота.

И всичко върви заедно – яйцето, танците, здравословното хранене.

Правя техника от йога, която върши страхотна работа в комбинация с яйцето, а също така и без. Казва се Sat-Nam breathing: сядате на пода, с възглавничка или без, на колене или в поза лотос, както ви е удобно. Важно е гърбът ви да е изправен. Вдигнете и съберете като за молитва ръцете над главата. Хубаво изпънати, с изпънати лакти. Дишате и издишате дълбоко през носа или поне се стараете да вдишвате и издишвате през носа! Като при вдишване произнасяте САТ, а при издишване произнасяте НАМ. Получава се горе-долу като СССАт -НААамм… По този начин все едно дишате през втора чакра и с диханието ви стягате и отпускате мускулите и pelvic floor, и движите яйцето, разбира се.

Няма да ви кажа на колко години съм, защото не обичам да говоря за възраст. Човек е на толкова, на колкото се чувства – това важи особено много за жените! А с яйцето ще запазите младостта си, свежите усещания, желанието и удоволствието много по-дълго! :-))

 

Благодаря на Цвети за разказа и споделеното упражнение и с много любов й подарявам тези яйчица:

nefrit i opal

Нефрит и опалит – среден и междинен размер

 

Ако искате и вие да ни разкажете вашите упражнения и преживявания с нефритено яйце, ни пишете. Ако публикуваме разказа ви, ще ви подарим яйце по ваш избор! Бъдете здрави!

Ако все още нямате йони яйце и желаете да имате, посетете нашия магазин.

Обичам ви,

Юлия

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.