Нефритеното яйце няма цена!

Весела : “Да обръщаме внимание на знаците, които нашите тела ни дават”

Да обръщаме внимание на знаците, които нашите тела ни дават!

Здравейте! Казвам се Весела. От фейсбук разбрах за инициативата относно нефритените яйца и реших да се включа и аз.

Все пак не ми струва нищо, а в същото време се надявам чрез моята история още дами да решат да се доверят на яйцата.

На 36 години съм и почти винаги съм имала проблеми с нередовния си и болезнен цикъл. Посещавала съм гинеколози ужасно много пъти, но решение на проблема не се намираше. Мненията на почти всички лекари бяха, че когато родя, болките от само себе си ще намалеят. Да, но това не се случи.
Имам прекрасна дъщеря, която е радостта на дните ми, но ужасяващите ежемесечни болки не намаляха. В течение на годините и споделяйки проблема си с много приятелки, съм изпробвала какви ли не начини да се справя с болката, но нищо не даде резултат.
Както разбирате, съм изключително добре настроена към изпробване на нови неща, с цел да изкореня болката, затова и не се поколебах да пробвам с нефритеното яйце. Никога, никога цикълът ми не е бил с нормална болезненост, всеки месец пия хапчета с шепи, за да успокоя болката. Страшно щастлива съм, че ми се отдава възможност да изкажа своите искрени почитания към това чудо – нефритеното яйце.

 

Започнах да нося яйцето в голям размер по малко всеки ден и само след третата седмица вече можех да го контролирам безпроблемно. Усещането ми за яйцето стана много по-голямо, в сравнение с усещането ми в самото начало.

Също така, не мога да говоря от професионална гледна точка, а само от гледната точка на жена, споделяла понякога опита си в леглото със своите приятелки. Случвало ми се е доста често да имам проблем с овлажняването по време на секс. Безкрайно учудена бях, когато проблемът с овлажняването като че ли просто се изпари.

Нямах представа, че яйцата помагат и в тази насока! Истински щастлива съм, че откакто използвам яйцето, количеството на хапчетата, до които прибягвам по време на цикъл, намаляха драстично. Болка все още има, но тя е търпима.

Изключително благодарна съм за постигнатия успех и искам да кажа на всички жени, че инвестицията в себе си е най-големият подарък, който могат да си подарят. Всички дрехи, парфюми и материални неща са преходни, можем и без тях, но нямаме ли здраве, нямаме нищо!
Затова всички жени трябва да обръщаме внимание на знаците, които нашите тела ни дават и да се замислим как бихме могли по най-добрия начин да си помогнем и да бъдем щастливи. Може и да живеем в 21 век, може медицината ни да е развита на доста високо ниво, но защо да прибягваме до нея, като просто можем да си подарим комфорт чрез едно наистина необикновено яйце! Препоръчвам с две ръце!
Желая на Вас и на всички Ваши клиентки здраве!
С уважение – Весела 

 

Вижте и другите ваши разкази за нефритените яйца. А ако имате желание, може и вие да ни споделите вашата история. Авторките на най-полезните и интересни публикувани ще получат яйце по техен избор.

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.