нефритени яйца

“Аз вече си имам нефритено яйце….”

или историята на Моника Петрова, която публикуваме, защото смятаме, че…

Всички жени трябва да изпитват щастие във всяка сфера от живота си!

“Здравейте,

Не знам дали на този адрес да изпратя историята си… но ще се радвам да е от полза на повече момичета.

Та как започнаха нещата? Ми от сърфиране в нета – тук изречение за яйце, там коментари за упражнения и реших и аз така за каузата да пробвам. Толкова ползи има изброени – ако човек започне да чете, че се зарибява.

Но честно: понякога ми се е случвало да не мога да “стискам” и малко урина да изтече по бельото ми. Ами не е честно! На 30 съм, не съм раждала – да не съм бебе, че да не мога да се контролирам. Човек може и трябва да контролира физиологичните си функции адекватно. И втората ми не много важна причина – аз никога не получавах оргазми по време на секс. Не е от мъжете, повярвайте! Дълги връзки, кратки забежки, различни техники, продължителност с часове – все тая. Харесвам секса, но се бях примирила, че няма да има хепи енд за мен.

Взех си едно яйце и реших да си го нося. В началото за малко, но се свиква лесно с него. Чат пат и съзнателни упражнения правя, докато е в мен. И си казвам: “Купила съм го – ще си го нося”. Желанието ми за секс се увеличи – факт. Не ми трябват лубриканти повече. Сега нещата са както трябва. Не че се хваля, ама мога да “стискам” колкото си искам. Край на бебешките изпълнения.

И на последно място, за да не отегчавам читателите – няма да повярвате – взех да получавам оргазми, даже без да искам и да се напрягам или да се концентрирам. Просто се случва. Една вечер лятото на морето забърсах едно момче за един път – без чувства, без да се познаваме, на 10-тата минута бях хепи.
Не го очаквах това.
Всеки си решава за себе си! Но следващия път вместо нови ботушки може да си направите мега готиния подарък за вас. Аз вече си имам нефритено яйце….
Хубав и усмихнат ден!”
 
 
 
Скъпи дами, ако и вие сте от доволните собственички на нефритени яйца и смятате, че и другите жени трябва да узнаят за тях – изпратете ни своя разказ – анонимно или с истинското си име, а ние бихме могли да го публикуваме при взаимно съгласие!
Ваша,
Джулс

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.