Йони яйце

Йони яйце – Ваш талисман

Йони яйце – Ваш талисман

Възможно ли е вашето Йони яйце да се превърне във ваш талисман? Да, определено е възможно!

 

Вие сте надарени с изключителната сила да въздействате на света около вас със своята собствена енергия. Това се случва посредством чувствата и емоциите, които преживявате. Може и да не сте забелязали тази ваша способност досега, но тя е напълно естествена за всеки един човек.

Благодарение на интензивното емоционално вибриране, човешката енергия се предава в заобикалящата го среда и определя неговото взаимодействие с нея. Някои наричат този процес „Силата на мисълта“, но до голяма степен тази сила се отключва от неосъзнатото – вашето подсъзнание. То съдържа огромен набор от емоционално познание, което се отключва при различни житейски ситуации.

Точно този огромен емоционален запас лежи в основата на вашите опит и спомени. Нищо друго не оставя такъв белег в паметта ви, както едно изживяване със силна емоционална интензивност, а този заряд от своя страна определя нагласата, реакциите, очакванията ви…

В миналото хората не са осъзнавали откъде точно идва силата на различните предмети, които са ползвали за талисмани, и са вярвали в техния божествен произход. Други са вярвали, че висши сили намират своето земно проявление чрез тези предмети. Каквото и да е било обяснението, всички са вярвали в тяхното положително въздействие над живота им. 

 

визуализации с талисман за положително въздействие

визуализации с талисман за положително въздействие

 

Силата на Талисмана

 

Да поговорим за енергията, с която зареждате своето Йони яйце по време на ежедневните си упражнения. В предишните статии отбелязахме какви предимства има всеки отделен полускъпоценен камък и каква би могла да бъде вашата нагласа при работа с него. Съобразявайки тази информация, бъдете сигурни, че действието на камъка не спира, щом Вие спрете да го ползвате.

Във всеки момент, в който си помислите за нещата, които искате да промените в живота си или да създадете, този малък камък ще започне да вибрира във ваша полза, дори да се намира в шкафа! Препоръчително е да спазвате всички детайли, описани в статията за грижа към Вашето йони яйце, за да може да си „партнирате“ максимално лесно и полезно. 

Не е необходимо да го държите в себе си, но може да бъде от полза понякога да го хващате в ръка и да намисляте своето желание. Така, правейки упражнения, се оставяйте изцяло на мисълта за тях и на усещанията, които изпитвате. Дръжте далеч от мисълта си тревогите и ежедневните грижи, за да заредите идеята за тези практики с положителна нагласа.

Този позитивен спомен ще помага всеки ден да се връщате с желание към заниманията си, а също и ще остави положителен отпечатък в кристалната структура на полускъпоценния камък.

 

 

Дами, в момента разполагаме с налични камъни, които могат да се използват като талисмани, но не са подходящи за вагинални тренировки, заради дребни несъвършенства. Те се прелагат на символична цена.

Йони и нефритени яйца за талисман

Яйца за талисман

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.