Йони яйце

Йони яйце – Ваш талисман

Възможно ли е нашето Йони яйце да се превърне в наш талисман? Да, определено е възможно!

Човек е надарен с изключителната сила да въздейства на света около него със своята енергия. Това се случва посредством чувствата и емоциите, които преживява. Благодарение на интензивното емоционално вибриране, човешката енергия се предава в заобикалящата го среда и определя неговото взаимодействие с нея. Някои наричат този процес „Силата на мисълта“, но до голяма степен тази сила се отключва от неосъзнатото – нашето подсъзнаниекоето съдържа огромен набор от емоционално познание, отключващо се при различни житейски ситуации. Точно този огромен емоционален запас лежи в основата на нашия опит и спомени. Нищо не остава белег в паметта ни, както едно изживяване със силна емоционална интензивност, а този заряд от своя страна определя нагласата, реакциите, очакванията…

В миналото хората не са осъзнавали от къде точно идва силата на различните предмети, които са ползвали за талисмани и са вярвали в техния божествен произход. Други са вярвали, че висши сили намират своето земно проявление чрез тях. Каквото и да е било обяснението, всички са вярвали в тяхното положително въздействие над живота им. 

Силата на Талисмана

Да поговорим за енергията, с която зареждате своето Йони яйце по време на ежедневните си упражнения. В предишните статии отбелязахме какви предимства има всеки отделен полускъпоценен камък и каква трябва да е вашата нагласа при работа с него. Съобразявайки тази информация, бъдете сигурни, че действието на камъка не спира щом Вие спрете да го ползвате. Във всеки момент, в който си помислите за нещата, които искате да промените в живота си или да създадете, този малък камък ще започне да вибрира във ваша полза, дори да се намира в шкафа! Препоръчително е да спазвате всички детайли описани в статията за грижа към Вашето йони яйце, за да може да си „партнирате“ максимално лесно и полезно. Не е необходимо да го държите в себе си, но може да бъде от полза понякога да го хващате в ръка и да намисляте своето желание. Така, правейки упражнения се оставяйте изцяло на мисълта за тях и усещанията, които изпитвате. Дръжте далеч от мисълта си тревогите и ежедневните грижи, за да заредите идеята за тези практики с положителна нагласа. Този позитивен спомен ще помага всеки ден да се връщате с желание към заниманията си, а също и ще остави положителен отпечатък в кристалната структура на полускъпоценният камък.

Дами, в момента разполагаме с налични камъни, които могат да се използват като талисмани, но не са подходящи за вагинални тренировки, заради дребни несъвършенства. Те се прелагат на символична цена.

Йони и нефритени яйца за талисман

Яйца за талисман

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.