нефритени яйца

Моята история с йони яйца

Моята история с йони яйца: началото

“Майка съм на две деца. След раждането на първото усещах, че нещо не е както преди. Уж беше хубав сексът, но нещо се беше променило. Правех през цялата бременност Кегел упражнения, за които научих в един курс, правех и след като родих.

Според гинеколога ми всичко си беше наред. Започнах да чета и се оказа, че по време на бременност тялото на жената се променя, но не само в насоките, в които сме свикнали да чуваме. Перинеумът се разтяга при бременност и раждане и се получават проблеми при секс, както и изпускане на урина.

 

Хубавата новина беше, че това е мускул и може да се тренира. След като многобройните Кегел упражнения не дадоха ефект при мен, започнах тренировки с йони яйце. Казах си, че няма да търся полза веднага и няма да мисля за нея.

Първо усетих повишено либидо, но не го отдадох на тренировките. Но след като усетих и доста по-добър контрол по време на секс, се убедих, че наистина времето прекарано с яйцата има положителен ефект върху мен и моето тяло.

 

Историята ми не свършва до тук. Четири години след първата ми дъщеря се появи и втората, като раждането протече доста по-лесно, а след  възстановяването нямах проблемите от първата бременност.

Не тренирам всеки ден, само 2-3 пъти седмично за добър тонус, но съм убедена в ползите и в това, че с упражнения си спестявам всичките проблеми, които имат жените, след като влязат в менопаузата.”

Разказът ми има продължение, виж какво още се е променило тук.

 

Изпратете ни и вашите положителни истории с йони яйца. Бихме могли да ги публикуваме в блога и да ви направим подарък.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.