jade eggs

Какво ми донесоха упражненията с нефритени яйца?

“Вие самата тренирате ли с яйца и какви ползи са ви донесли?”

Често чувам този въпрос по телефона, докато потвърждавам поръчките ви или отговарям на въпроси.

 Скъпи приятелки, девойки и жени, използвам нефритени яйца вече над 7 години. Първите ги закупих с доста усилия от Русия – комплект от три. Сравнявайки ги с яйцата, които сега продаваме (след дълго пресяване на доставчици) смело мога да кажа, че днешните са в пъти по-красиви и качествени, с много по-силна вибрация. Но да се върна на ползите:

Раждала съм естествено 3 пъти. Голям процент от жените, които са имали това удоволствие ще разберат за какво говоря. След раждането често се случва да не смееш да кихнеш или се разсмееш, защото лесно може да се напишкаш. Е, след първото раждане (бебе 3150) бързо реших този проблем (тогава си взех яйцата), а след второто и трето (по-големи бебета) почти го нямах. Второто и третото бебета ги родих с лекота, с усмивка, перинеума ми беше вече трениран. Когато си тренирал с яйца, не е проблем когато си бременна да направиш 200-300 свивания от кегел упражненията.

Часове след въпросните раждания бях на крака, забравила че съм родила и си бях насочила вниманието към дечицата си. Не вървях преведена, ходех до толетна нормално, напълно пълноценна майка, готова да се грижи за децата си, защото физически се чувствах добре.

Кой е Кегел и защо е важен за жените

Преди да използвам яйца, имах чести цистити и бактериални и гъбични инфекции, а сега нямам. Тук е важно да подчертая, че яйцата не са сами по себе си някакво вълшебно лекарство, но категорично увеличават кръвотока в зоната, а кръвта отмива всичко лошо и е предпоставка за здрава женска полова система.

Децата ми са заченати с лекота, не съм имала проблеми в тази насока

След раждането на второто ми дете започнах да изпитвам мултиоргазми. Това са последователни оргазми, като всеки следващ с по-голяма сила и продължителност. Дори това да беше единствената ползва от яйца – пак бих ги препоръчвала!

И съм категорична, че всяка една жена на този свят заслужава и може да изпита мултиоргазми!

 

Чувствам се заредена с енергия, следвам уверено пътя си и съм твърдо убедена, че покрепям жените да бъдат по-обичащи се и по-щастливи!


Бъдете любов!

Юлия

 

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.