вагинални яйца - ползи

Какво ми донесоха упражненията с нефритени яйца?

 Какво ми донесоха упражненията с нефритени яйца?

“Вие самата тренирате ли с вагинални яйца и какви ползи са Ви донесли?”

Често получавам този въпрос, докато потвърждавам поръчките ви или отговарям на запитвания онлайн и по телефона.

 Скъпи приятелки, девойки и жени, използвам нефритени яйца вече над 8 години.

Първите ги закупих с доста усилия от Русия – комплект от три. Като ги сравня с яйцата, които сега предлагаме, смело мога да кажа, че – след дълго пресяване на доставчици – днешните са в пъти по-красиви и качествени, и с много по-силна вибрация.

Но да се върна на ползите:

Преди да използвам йони яйца имах чести цистити, бактериални и гъбични инфекции, а сега те са само избледняващ спомен. Тук е важно да подчертая, че яйцата не са сами по себе си някакво вълшебно лекарство. Но те на практика увеличават кръвотока в зоната, а кръвта отмива всички токсини.

Също така масажирането по вътрешността на вагината увеличава овлажняването, което води до по-добър сексуален живот, а също така нормализира и хормоните. И всичко това е предпоставка за здрава женска полова система.

Относно забременяване – и трите ми деца са заченати с лекота, не съм имала проблеми в тази насока.

 

яйца за вагинални упражнения - ползи

Какви ползи ми донесоха нефритените яйца

 

Раждането и след това…

 Раждала съм естествено 3 пъти. Голям процент от жените, които са имали това удоволствие, ще разберат за какво говоря. Няма да се впускам в дълги обяснения. Само ще спомена колко специален период е износването на плода. А моментът на раждането е сякаш жената, заедно с детето, ражда отново и самата себе си, но вече с много по-важна и смислена житейска мисия. 

За някои от вас гореописаното може да звучи пресилено и “хвърковато” на фона на техните тежки бременности и трудни раждания. Но физиката и генетиката на всяка от нас са различни, както е различен и начинът ни на живот.

Това, че сте предразположени към заболявания на женската полова система и трудно забременяване, не означава, че имате присъда за цял живот. С много внимание и правилни грижи дори генетично заложените програми могат да бъдат поне до известна степен променени.

Най-честите женски здравословни проблеми и емоциите, свързани тях.

За съжаление, заради промяната в структурата и тъканите на женското тяло вследствие тежестта и големината на плода, вълшебните преживявания от бременността и раждането понякога биват бързо забравени и пренебрегнати. Радостните емоции се заменят с притеснения относно здравето и комфорта на майката.

След раждането често се случва да не смееш да кихнеш или да се разсмееш, защото лесно може да се напишкаш. Е, след първото ми раждане (бебе с тегло 3,150 кг.) бързо реших този проблем – тогава си взех вагиналните яйца. А след второто и третото (по-големи бебета) почти го нямах. Второто и третото бебета ги родих с лекота, с усмивка, перинеумът ми беше вече трениран. Ако една жена е тренирала с йони яйца, не е проблем, когато е бременна, да направи 200-300 свивания от кегел упражненията.

Часове след въпросните раждания бях на крака, без никакви неприятни усещания и последници, и цялото ми внимание бе насочено към дечицата ми. Не вървях приведена, ходех до тоалетна нормално, бях пълноценна майка, готова да се грижи за децата си, защото физически се чувствах добре.

 

Разберете Кой е Кегел и защо е важен за жените

 

Сексуален живот след раждането

 След раждането на второто ми дете започнах да изпитвам мултиоргазми. Това са последователни оргазми, като всеки следващ е с по-голяма сила и продължителност. Дори това да беше единствената полза от йони яйцата – пак бих ги препоръчала!

Не случайно хората казват: “Сексът е здраве”. Задоволената жена е щастлива жена, а щастливата жена е здрава, силна, красива и успешна. Не само партньорът, но най-напред самата жена е пряко отговорна за усещанията си по време на секс. А приятните усещания гарантират добро настроение и позитивно отношение към живота. 

Ако смятате, че щом досега не сте изпитвали мултиоргазми, значи няма шанс някога да ви се случи – замислете се… Дали това не е ограничаващо мислене, наложено или от обществото, или от поведенчески модели и преживявания още през детството ви?

 

ползи от вагинални яйца - мултиоргазъм

Множествен оргазъм – ползи от вагинални яйца

 

Категорично твърдя, че всяка една жена на този свят заслужава и може да изпита мултиоргазми!

Изберете ли да работите за себе си и в тази насока, животът ви ще започне да се променя положително. Ще имате повече енергия, все по-често ще бъдете в хармония със себе си, ще знаете какво наистина искате и какво е добро за вас, ще взимате повече правилни решения.

Обръщам внимание, че в тази статия дори и не намеквам за огромната сила на минералите, която дори и да не усещате или познавате, помага в различни сфери на живота.

Ако трябва да обобщя: от опит препоръчвам практиките с йони яйца, защото се чувствам по-добре и съм убедена, че покрепям жените да бъдат по-обичащи се, по-щастливи, по-здрави!

 Пожелавам ви повече нежност и любов в живота ви!

Юлия

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.