Йони яйце от черен нефрит

Разцъфти с танц Мандала, цветни есенции и нефритени яйца във Велико Търново

Приятелки, най-подходящият месец за изчистващи и зареждащи практики е март. Посрещаме пролетта и e време да почистим нашето физическо, емоционално и ментално тяло.
Допускате ли, че да си красива, здрава, щастлива такава каквото си е възможно състояние?

И вярвате ли, че то може да се постигне именно когато се съберем в кръг и обменим знания, умения, чувства и мисли?

Ако искате да кажете „да“ на енергията, лекотата, живот в потока на благоденствието, добре дошли сте на 25 март във Велико Търново. По време на това събитие ще работим с енергийните си центрове, ще трансформираме тялото си в съответствие с природните сили, заложени изначално в нас. Ще се свържем със стихиите и петте елемента.

Този ден, изпълнен с практики, усмивки и знание ще ви помогне да:
– осъзнаете в какъв етап се намирате във вашия живот
– разберете ясно от какво най-много имате нужда на ниво душа
– с какво е дошло време да се разделите окончателно
– как ви въздейства танцът Мандала
– се освободите от несъзнателни блокажи в тялото, които носите от детството с упражнението „Медуза“
– разберете за чудодейното влияние на австралийските цветните есенции и как те се съчетават с Мандала
– научите ползите от използване на нефритено яйце и защо то е инвестиция в женско здраве, сила и енергия
– да правите лесни упражнения с нефритено яйце
– да се движите с лекота, грация и радост

Какво е Мандала?

Това е древен храмов танц, с който някога жените са се свързвали със стихиите, произнасяли са намерения и така са създавали реалността, в която да живеят с лекота и хармония. Практиката е лечение за тялото и душата едновременно. Нашите мисли и чувства се свързват с тялото и със силите във Вселената. Намеренията произнасяме в сегашно време.

Основното движение е осмица или знакът за безкрайност. Движенията са достъпни и лесни за жени с нормална физическа подготовка. Накрая завършваме с плавни вълни, обмен и разтоварваща медитация.
Тази практика е истински дар за забързаната и претоварена съвременна жена. Допълнителен бонус след танца са комплименти от мъжете, които ще ви казват, че сияете и излъчвате хармония.

Какво представлява упражнението „Медуза“?

То е свързано с дишане, движения на таза, отпускане, гласови практики и медитация. „Медуза“ е интензивна и работи предимно с първи и втори енергийни центрове. Чувствали ли сте някога срам от интимните си органи? Той може да е подсъзнателно предаден от родителите, когато те дори не са използвали дори думи, за да ги назоват. Този срам ще ислезе наяве по време на практиката и ще се разделим с него.

Благодарение на енергията, която акумулираме, може да излеем подтиснат:

– гняв
– мъка
– радост
– недоволство
подтиснато удоволствие

След практиката ще имате много по-голямо желание да се радвате на живота, ще се чувствате по- леки, по-ведри, по-спокойни. Щом освободим блокажите в интимната област, ще отблокираме и потока на изобилието в живота. Те са като скачени съдове. Тялото се изчиства от токсините.

За цветните есенции:

Австралийските цветни есенции (Australian Bush Flower Essences) са вибрационни течности, които представляват извлеци от цветовете на дивите цветя на Австралия. Тези цветни есенции са вторите по разпространение в света след капките на д-р Бах. 69-те вида есенции имат много широко поле на въздействие – както върху емоционалното, така и спрямо духовното и физическото тяло. Освен при възрастни тези цветни чудеса могат да се прилагат преди и по време на бременност и раждане, спрямо бебета и малки деца, за пречистване на пространството, дори и при нашите приятели – животните. Австралийските цветни есенции са неизменна част от работата на много от известните натуропати в Европа. Те са си извоювали водещо място в комплексното лечение на сериозни заболявания като тиреоидит на Хашимото, стерилитет, проблеми с надбъбрека.

Есенциите въздействат на ума, тялото и духа, подпомагат функциите на жлезите с вътрешна секреция, освобождават блокирани емоции, възстановяват и предпазват аурата, подпомагат изчистването на тялото от вредни организми и тежки метали, отключват творческите способности, подобряват комуникацията, интуицията, балансират, хармонизират, спомагат да приемем себе си и да бъдем по-здрави, по-успешни и по-щастливи.

Съчетаването на танц Мандала с австралийските цветни есенции въздейства върху фините настройки на нашите тела и катализира чудодейни промени в психо-емоционалното и физическото ни състояние.

За нефритените яйца:

Нефритените яйца (или още йони яйца) са откритие на древните китайци. Жените, които ги използват имат по-здрава полова система, по-добър сексуален живот, по-силна жизнена енергия, чувстват се душевно балансирани.

Подпомагат организма си във възпроизвеждането на вагинална смазка, по-рядко боледуват от бактериални или гъбични инфекции, пролапс, инконтиненция. Подготвени са добре за бременност и по-лесно приминават през нея и възстановяването след раждане.

Прекрасно е по време на Мандала да използваме нефритено яйце. То помага стягането на влагалището да е по-осезаемо и ефективно. Освен това нефритът е мощно проявление на Майката Земя – отнема от нас негативите, болката и ни дава усещане за стабилност, баланс и приемане именно на материалното в живота. Танцът с яйце е подарък не само за здравето, но и за сетивата на жената.

Цена на събитието:
При ранно записване и заплащане до 15 март цена на събитието: 40 лв.
При плащане до 24 март: 50 лв.
В деня на събитието: 60 лв.
Възможност за участие само в танц Мандала: 30 лв.
Възможност за участие само в практиката “Медуза: 30 лв.

Начин на плащане:
С банков превод:
получател на превода: ЖАДЕЛ ЕООД
IBAN: BG80STSA93000022475490
BIC: STSABGSF
Основание: СЕМИНАР 25.03 + ИМЕ и ФАМИЛИЯ

Ако желаете фактура, ни пишете данните си на sales@jadeeggs.eu.

Програма:

11-12:00 часа – запознаване с танца Мандала, вълшебното въздействие на цветните есенции и използване на нефритени яйца (Безплатна част – вход свободен)

12:00 12:20 – почивка и възможност за (закупуване на яйце и есенции) въпроси относно яйцата и есенциите

12:20-13:20 – практика „Медуза“ за изразяване на гнева (в удобни дрехи)

13:20-13:30 – почивка и възможност за (закупуване на яйце и есенции) въпроси относно яйцата и есенциите

13:30-14:00 – упражнения с нефритени яйца (в удобни дрехи)

14:00-16:00 – танц Мандала + пеене на мантри (в поли или рокли)

Какво ви е необходимо: удобни дрехи и дълга пола или рокля, ПОСТЕЛКА, бижута за зареждане

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала:
– При напреднала фаза на рак
– При напреднала фаза на доброкачествени тумори
– При напреднала фаза на миома
– При операция или раждане чрез секцио през последните 6 месеца
– При остри вирусни или инфекциозни заболявания
– При остри ставни заболявания
– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания
– Ако имате диабет, внимавайте с нивата на кръвната си глюкоза

***
Динамичната практика “Медуза” не е подходяща за бременни.

За водещите:

Петя Коленцова е ученичка на Натали Вита, която е получила знанията си за танца Мандала от създателката му – Мая Курицина или както е по-популярна Мая Мандала. Сертифициран преподавател по Мандала и „Пробуждане на източника“, инициирана в Рейки първо и второ ниво от мастер Малгожата Борковска от Полша.
Завършила курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша.
Петя е дипломиран филолог, а силната си връзка със словото дължи на преподавателите си от Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
„Всеки има уникална дарба. Моята е да помагам на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.“, споделя Петя.
Петя ще отговаря на вашите въпроси на тел. 0885 645 794 или на petyakolentsova@gmail.com, ФБ: Petya Mandala Dance

Диди Бояджиева:

От няколко години Диди активно се занимава с изучаване и прилагане на австралийските цветни есенции. Завършила е сертификационния курс за приложението им в практиката с международно признат сертификат от Australian Bush Flower Essences.
Интересите ѝ в областта на нетрадиционните методи на лечение в съчетание с нестихващото желание да помага и предава знанията, които трупа по житейските пътеки, я тласкат да прилага активно терапията с австралийски цветни есенции като бърз и нежен метод за въздействие върху организма.
Притежава сертификати за първо и второ ниво на системата за енергийно лечение Рейки, инициирана от мастер Малгожата Борковска от Полша.
Диди и е на Ваше разположение на тел. 0899 05 15 15, dimitrina81@gmail.com и на Facebook страницата ѝ Цветни есенции.

Юлия Белева:

Юлия е собственик на jadeeggs.eu и през последните 3 години работи за популяризирането на нефритените яйца в България. Убедена от промяната, която е видяла върху самата себе си и приятелките си, желае да помогне с информация и на другите жени да бъдат по-здрави, по-красиви, по-радостни, по-обичащи и приемащи живота. Подържа блог, в който предлага всяка седмица нова информация свързана със женското здраве и силата на полускъпоценните камъни, както и интервюта със специалисти по тези теми.

Юлия може да намерите на тел. 0888 88 3595 и да и пишете на sales@jadeeggs.eu

Линк към събитието: Разцъфти с танц Мандала, цветни есенции и нефритени яйца във Велико Търново.

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.