Визуализация за доверие

Вярвам ти, защото вярвам в избора си

Лесно ли достигате до оргазъм? По време на интимен контакт с партньора си, изпитвате ли удоволствие и истинска близост?

Какво за вас е сексът – удоволствие или компромис, свързан с болка? 

Имате ли вагинална сухота?

Вече сме засягали темата за причините, които спомагат за липсата на оргазъм и вагинална сухота при сексуален контакт с партньора и знаете, че проблемът най-често се свързва със страха от загуба на контрол. Онзи изначален страх, който ви пречи да се отпуснете и да разкриете нежната си страна, богата на емоции. Уверени в своята уязвимост, вие избирате да се „стегнете“ и задържите контрола, опитвайки се да убедите себе си, че той е най-важен.

Някои от жените са с представата, че удоволствието от секса е само за мъжете, които в своята склонност към полигамия, го търсят навсякъде. Истината е,  че жената е в състояние да изпита не по-малко удоволствие от този акт и то точно, защото тя е създадена да бъде отдадена на един – своя любим.

Жената няма нужда от разнообразни връзки в живота си, а само от една, в която да се отдаде истински и цялостно. Тук се крие и разковничето към справянето със страховете – приемането на своя избор за партньор и допускането му. Защото, мили дами, тялото ви никога не би допуснало мъж, ако душата не го направи първа, а споделянето на удоволствие е висша форма на енергийна обмяна.

Това е визуализация, която ще бъде полезен помощник в освобождаването ви от страховете и приемането да отдадете контрола, също и приемането и допускането на любимия там, където може да споделите истинско щастие. Може да се практикува по време на упражнения с Йони яйце или с наличието на Йони яйце като талисман.

Практика с визуализация „Доверявам се“:

  1. Настанете се удобно в легнало положение с изпънати ръце и крака, свободно отпуснати до тялото. Затворете очи и си нормализирайте дишането, като направите няколко дълбоки вдишвания и издишвания.
  2. Представете си, че се намирате на закътана горска полянка, обградена от гори и хълмове, които навяват приятен аромат и спокойствие, сигурност. Усетете меката трева под босите си стъпала и изберете своето място. Представете си тънък енергиен сноп, който излиза от земята, влива се през стъпалата ви и се разлива по цялото тяло. Усетете неговата хладна струя, която ви обгръща цялата. Минава през бедрата, корема, гърдите, раменете, дланите и пръстите на ръцете. Изкачва се до върха на главата и после се връща към земята. Представете си тази енергийна вълна да преминава три пъти през вас.
  3. Вдишайте и издишайте дълбоко и си кажете „Всеки избор в живота ми е мой и е за мое добро. Имам доверие в решенията, които вземам и приемам другите да отразяват любовта, която изпитвам към себе си“.
  4. Отново вдишване и издишване… Отваряте очи.

Опитайте да усетите истински любовта и доверието към себе си и колкото може по-често си повтаряйте колко много се обичате. Това не е егоизъм, а нежност и приемане на самата себе си такава, каквато сте, защото животът е дар. Това, че сте се родила в това тяло, също е дар, и само така може да си позволите да отдавате и получавате нежност от и към другите.

 

Автор: Моника Господинова

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.