Хранене, йони яйца и енергия

Хранене при работа с Йони яйца

Чувствате ли се изтощени, с лоша концентрация ? Или сте станали по-раздразнителни?  Усещате ли се с ниска мотивация? Забелязвате ли намалено нивото си на енергия?

Хубавата новина е, че пролетта вече е тук и ни зарежда с нови сили и стимул за живот! Искаме да се движим повече, да се храним по-леко, за да влезем в максимално добра форма за лятото. Понеже всичко в живота е част от един пълен цикъл, сме ви подготвили няколко съвета, за това как да балансирате храненето си, докато практикувате упражнения с йони яйца

Всяка прясна храна, която поемаме съдържа витамини и минерали, които стимулират правилното функциониране на нашето тяло. Това, което не е широко известно обаче е, че храната е пряко свързана с нашите емоции и благодарение на нея, можем да започнем да „вибрираме“ истински на честотата на нашите желания. Най-важното нещо, което е хубаво да имаме предвид всеки път, когато се замислим за храненето си, са думите на учителя Петър Дънов: „Не трябва да ядем храна, която не харесваме, защото не успяваме да поемем полезните вещества от нея“. Също така той казва, че позитивната настройка с благодарност към храната е изключително важна, за да бъде тя максимално полезна за нас.  

Ето и няколко режима за хранене при работа по различни проблемни области:

  1. Допускане на любовта в живота си – Работа с Йони яйце от розов кварц. – Хранителното меню е хубаво да бъде богато на червени храни, които стимулират сърцето и първите два енергийни центъра (1-ва и 2-ра чакра) – Цвекло, червени чушки, лук, люти подправки, череши, вишни и малини.
  2. Приемане на себе си и другите, изграждане на доверие – Работа с йони яйце от Авантюрин. – Тук се препоръчват храни като грах, зелен боб, грозде. Всички плодове с оранжев и жълт цвят са прекрасни и зареждащи със щастие – праскови, портокали, манго, пъпеш, бели череши, банани, карфиол, картофи. Те ни помагат да се отворим към щастието, което ни дават другите, а ние приемаме правото си да го изпитваме.
  3. Освобождаване от страховете, справяне с лични травми – Работа с НефритАметист. – Препоръчително е да поемате зеленчуци и плодове, които да действат прочистващо и детоксикиращо. Такива са всички зелени храни – спанак, маруля, лапад, аспержи, броколи. Много подходяща е тиквата, ябълките, краставици, диня, авокадо. Добавете магданоз, копър и зелен лук.

Важно е, независимо кой режим изберете, да съумеете да запазите баланс на храненето и да не ядете само един определен вид храни твърде дълго. Консумирайте много ядки и прясно изцеден фреш. Така давате на организма си много сила, която ще улесни работата ви по себе си. Когато тялото не отделя излишно много енергия, за да се лекува, вие имате тази енергия за много и прекрасни неща в живота си!

Автор: Моника Господинова

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.