множествен оргазъм и Г точка

Казват, че няма грозни жени, а жени без енергия

…или отново за G-точката

Всички сме чували меркантилната шега, че G-точката на жената се намира на края на думата ‘шопинг’.

Вярвам, че шегата се е зародила след множество неуспешни опити за откриване на прословутата точка на върховно удоволствие във влагалището на жената.

Много мъже обявяват партньорките си за фригидни, защото не се овлажнявали по време на секс и не стенели като по филмите за възрастни. В случай, че форплеят на тези мъже се състои само в появяване в цялата им натурална прелест и насочване главата на партньорката към члена… напълно оправдавам пасивното поведение на дамите.

За съжаление и аз съм имала такива партньори.

В по-осъзнатите си години съм им споделяла, че начинът да не се озоват с пасивна ‘надуваема кукла’ в леглото е първо те да заровят лице между бедрата й, да открият точката на блаженство и да се раздават, докато устата им се изпълни с нейните сокове. С такъв старт нито ще им се наложи да плюнчат пръсти, нито да подтикват партньорката си към жезъла си.

Често много жени споделят, че не са изпитвали истински оргазъм или са изпитвали само клиторен.

Да си призная честно – и аз дълго време не знаех за съществуването на вагиналния оргазъм, но усещането е много по-дълбоко… Жената може освен стандартен оргазъм, да достигне и до множествен оргазъм, ако се познава по-добре и има доверие в партньора си.

В случай на силна емоционална и духовна връзка между партньорите, сексът е чувствен и продължителен, оргазмите са множествени и директно изстрелващи в космоса.

Имах партньор, който непрекъснато плюнчеше пръсти, за да овлажни вагината ми и ми повтаряше, че съм много суха, а аз му отговарях, че не ме е възбудил достатъчно и го отблъсквах, защото според него фактът, че ме е пожелал, беше достатъчно възбуждащ за мен и нямаше нужда от форплей.

Мда, гореописаната ситуация е реална.

Той се опитваше да ме убеди, че нещо не ми е наред, а аз знаех, че тялото ми просто отказва да го допусне, защото не го усещах. Нямахме нищо общо. Той беше залепнал за мен и аз реших да му дам шанс, защото вече не помнех кога за последно съм изпитвала оргазъм. Не продължи дълго, за щастие нямахме нищо да делим, дори общи приятели нямахме.

Въпреки това се зарових в нета и изчетох всичко за сухо влагалище (над христова възраст съм), отпуснат перинеум, Кегел упражнения за стягане на влагалищните мускули. Те ми бяха познати от преди, бях ги практикувала.

Новото за мен бяха йони яйцата.

Изчетох всичко за тях и си поръчах голям и среден размер.

В началото се стреснах колко са тежки и повече от месец ги бях забравила. Явно не им беше дошъл моментът.

Един ден извадих голямото от кесийката, измих го с интимния душгел и го поставих в себе си. Носех го всеки ден. В началото по час в легнало положение, после започнах да излизам с него.

След месец всичко се промени. Никога не ми е липсвало мъжко внимание, но сега беше различно. Бях тренирала влагалищните си мускули и акумулирах повече женска енергия, а точно тя привлича мъжете. Усещат я.

Казват, че няма грозни жени, а жени без енергия.

Повече за енергийната женска същност, която обича истински

Приятелките ми казваха, че сияя и подпитваха да не е някоя нова любов, за която още не съм им споделила, а мъжете се обръщаха след мен, без значение дали бях в джогинг екип и маратонки или с рокля и токчета.

Всичко се промени.

Станах по-уверена в себе си, по-осъзната в изборите си.

Повече се обичах и ценях. Разхубавих се, буквално разцъфнах. Дори стойката ми се промени. Не след дълго и средата.

Следващият мъж, който привлякох в живота си, беше класи над онзи компромис, който ме обвиняваше, че нещо не ми е наред. С новия просто си паснахме във всяко отношение.

Усещах сигурност с него, бях ценена и уважавана.

Сексът с този партньор, мили дами, нямаше нищо общо с нищо досега. В добрия смисъл. Разбрах какво е множествен оргазъм. Всъщност първо го изпитах.

Да, вярно е, че губиш представа за всичко и буквално се изстрелваш в космоса. Разпиляваш се и после се събираш, но вече си различна. Олекнала, ефирна, сияеща.

Вярвам, че причините да ми е толкова хубаво с този човек, са съвкупност от множество фактори, но умелата стимулация на G-точката е сред водещите. Аз открих своята G-точка с него. Всъщност той я откри и не беше накрая на шопинга.

Намира се на няколко сантиметра във вас, в горната част на влагалището, под пубисната кост.

Лесно може да се стимулира с пръсти, още по-добре от члена на вашия партньор. Позите, в които ние я открихме, са тези, в които можем да се целуваме. Мисионерска, която с него никога не ми е скучна, и позата, при която той е легнал по гръб, а аз съм върху него със стъпала на леглото, като в блажени моменти се отпускам назад.

Идеята е да се стимулира горната стена на влагалището.

Там се намира точката на блаженството.

Ако нямате партньор в момента, може да я потърсите сама. Добре е да сте възбудена и мокра, когато търсите своята вълшебна точка. Няма да ви уча как да се възбудите, а какво да търсите в себе си. G-точката се усеща като гъбеста подутина с размера на грахово зърно. Повярвайте ми – докоснете ли я, мигновено ще усетите.

Не претендирам да съм сексолог, а осъзната жена в развитие, която споделя опита си с вас.

Йони яйцата ми помогнаха да преоткрия себе си и да привлека качествен партньор в живота си.

G-точката беше бонус.

 

Автор: Маргарита Желева

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.