jade eggs

7 предимства на нефритеното яйце пред алтернативните начини за тренировка на перинеума

Често получваме въпроса: Има ли разлика между другите начини за трениране на тазовото дъно и нефритените яйца? Ето нашият отговор:
  1. Нефритените, както и другите яйца за трениране на перинеума (от авантюрин, опал, обсидиан, ахат, кварц), са абсолютно безвредни, защото са направени от естествени камъни. Нашите жаделки са хипоалергенни. Това означава, че естествените яйца за вагинални тренировки  не причиняват алергични реакции и са безопасни за женското тяло. Те са устойчиви на бактерии, мухъл и плесени, които могат да предизвикат здравословни проблеми.
  2. Нефритените яйца се поддържат лесно, защото повърхността им е гладка и е много фино полирана. Практически са вечни.
  3. Нефритеното яйце лесно достига приятна телесна температура преди ползване. Достатъчно е да го сложите под топла вода или да го разтриете между дланите си.
  4. При голям процент от жените Кегел упражненията не водят до търсения ефект. Причината е, че с тях се упражнява само част от перинеума или се изпълняват неправилно. Кегел упражненията не могат да помогнат при вагинална сухота, докато яйцата успешно овлажняват зоната, защото стимулират жлезистите клетки в лигавицата на влагалището.
  5. Алтернативните топки от пластмаса са твърде леки и големи. Жената трудно контролира техните движения. Те са по-скоро сексиграчки.
  6. Стоманените топки са твърде малки. Ако започнат да излизат, трудно се задържат. Стоманата не е подходяща за повечето жени, защото носи силна мъжка енергия.
  7. Вибриращите топки трепкат бързо и интензивно. Вниманието на жената се насочва към вибрациите, а не към тялото й. Продължителното им използване не е препоръчително, за разлика от това при нефритените яйца.

Нефритените яйца – оригиналният начин за женско здраве!

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.