Какво е истинска жена?

Да бъдеш истинска Жена

Да бъдеш истинска Жена

 

Какво е според вас да бъдете истинска Жена – да сте добра домакиня или пък да сте красива?

Чувствате ли се истинска жена или нещо не достига?

Копнеете ли да сте във вихъра на женствеността и всичко да ви се получава с лекота?

А какво ви спира?

Хормонален дисбаланс, вагинална сухота и болка при секс, пролапс на пикочния мехур, матката или родилния канал – проблеми, широко разпространени сред жените в менопауза, но също така често срещани и при по-млади жени. Това са едни от най-сериозните пречки за една жена да се чувства пълноценна и значима.

Те са като тежки камъни, които нараняват самочувствието на жената, независимо колко добре изглежда, колко е обичана, интелигентна, успяла…

 

Какво е да си истинска жена?

Какво те спира да бъдеш Жена?

За да се справите с тези проблеми, няма нужда да се подлагате на хирургична намеса или скъпи програми за лечение. В повечето случаи те не дават трайно решение на проблемите ви, а само временно “закърпват положението”.

Всъщност спасението ви е простичко: то се крие в мъдростта на природното лечение и зависи изцяло от самите вас. С минимални и дори приятни усилия бихте могли да елиминирате и избегнете вече споменатите проблеми. За много от вас това е нещо ново и може би звучи дори ексцентрично – упражнения с йони (вагинални) яйца.

В действителност практиките с йони яйца не са иновация или нова мода. Още от векове назад те са доказали благоприятния ефект върху жените и индиректно върху мъжете. Тези яйца се изработват от естествени минерали, чиито кристални решетки влияят благотворно на човешкия организъм.

А защо са с форма именно на яйце? Защото това е формата на човешката аура и защото чудесно прилягат в храма на женствеността.

За да се възползвате от безценните качества на йони яйцата, е необходимо да дадете съвсем малко от себе си на себе си, а ефектът във времето ще бъде неизмерим – устойчиво здраве, по-добро самочувствие, повече независимост и свобода да бъдете себе си, и като цяло по-добро качество на живот.

нефритени яйца

Йони яйца от нефрит – нефритени яйца

 

Как всъщност се използва йони яйцето?

По какъв начин то помага за по-добра смазка в интимната зона?

Как практиките с йони яйце постепенно заменят болката с приятни усещания по време на секс?

Програма за подсилване на женствеността и здравето на жената

 Ако за първи път използвате йони яйце, най-добре изберете нефритено, тъй като нефритът е най-лечебен за женската полова система. За да изберете подходящ размер, имайте предвид, че най-общо за раждали жени препоръчваме да започнат с голям размер, а за нераждали – със среден.

 

Как да избера размер? Виж повече ТУК

 

Поставете яйцето в своята вагина с тъпата част навътре, за да може връвчицата да остане отвън. Чрез вагиналните мускули изтласкайте яйцето нагоре, докато достигне маточната шийка.

През първата седмица носете яйцето по 1 час на ден. През втората – по 2 часа на ден, третата – по 3 часа на ден. По тази схема носете яйцето във вас по 5 часа на ден през 5-тата седмица и след това още 5 месеца по 5 часа на ден. Носенето на яйцето по гореописания начин ще направи вашия тазов пояс много силен.

Важно е, докато яйцето е във вас, от време на време да стягате вагиналните си мускули.

Когато изминат 5-те месеца, в които сте носили яйцето по 5 часа на ден и сте упражнявали стягания, преминете към по-малкия – междинен размер. Носете го по 5 часа на ден няколко месеца, докато усетите, че вече може да преминете към най-малкия размер.

И помнете: мускулът не знае що е възраст! Мускулите могат да бъдат изградени, подсилени и поддържани, независимо на колко години сте.

 

Жената може да е млада, независимо от възрастта

Здраве и младост за жената, независимо от възрастта

Защо мускулите на малкия таз са толкова важни?

 Мускулите на тазовия пояс започват от пъпа, минават между краката и се свързват с опашната кост. Чрез начина си на живот вие можете да им причините отпускане и изтъняване, а може и да ги направите по-плътни и силни.

 

Ако тазовите ви мускули са отпуснати, това може да ви причини много обезпокоителен и болезнен пролапс – на пикочния мехур, на матката или на влагалището. Някои жени прибягват до операция, за да решат този проблем, но това далеч не е решение.

 

Хирургичната намеса би могла да частично и само временно да облекчи неприятните усещания. Не се ли поддържа тонусът на мускулите, проблемът не след дълго се връща.

 

По-здравата мускулатура предотвратява пролапса. Може и да се изненадате, но болките в кръста също намаляват или дори изчезват. Инконтиненцията също се повлиява изключително положително – редовните упражнения с нефритени яйца я елиминират. Тук може би ще ви бъде интересно да обърнем внимание, че минералът нефрит е наричан още “кристала на бъбреците”.

 

Какви са ползите от упражненията с йони яйца?

 Много жени имат чудесни резултати от упражненията с вагинални яйца: справят се с инконтиненция и пролапс, регулират хормоните, облекчават своя ПМС и имат безболезнен цикъл, увеличават естествената вагинална секреция, получават по-чувствени изживявания по време на интимен акт.

 

Вие също може да постигнете такива резултати при редовни и упорити практики. С тези практики основната ви цел е да раздвижите кръвообращението в интимната зона и да подсилите мускулатурата в малкия таз. При здрава и силна мускулатура органите в малкия таз са здрави и стоят на мястото си, като успешно вършат функциите, за които са създадени.

 

Също така се увеличава притокът на кръв, което нормализира хормоните и стимулира образуването на вагинален секрет. Родилният канал става по-плътен, по-стегнат и по-добре овлажнен, а болката по време на секс е заменена от прекрасни усещания. Жените, които имат повече опит в упражненията, се радват дори и на мултиоргазми.

 

Виж тук: Защо удоволствието на жената е важно?

 

Съветваме жените да започнат упражнения с йони яйце от нефрит, тъй като този минерал е най-лечебен за женската полова система. Той подпомага функциите на бъбреците и надбъбречните жлези, а тези жлези са отговорни за синтеза на някои от най-важните хормони.

 

Как да включа упражненията с йони яйце в ежедневието си?

Когато упраженията с нефритени яйца са нови за вас, вероятно ви е трудно да ги включите в ежедневния си график, тъй като все още не са станали част от навиците ви. След като получите вашето йони яйце, отделете му 10-тина минути за грижа и се свържете с него. Може би най-удобно ще ви бъде да направите това вечер преди лягане.

 

Измийте яйцето, пречистете го енергийно и го подсушете. Разгледайте го, подръжте го в ръце. Може да си направите лек масаж на тялото с него, за да свикнете с допира му. Ако все още не сте готови да го поставите в себе си, приберете го в торбичката и го поставете близо до главата си. Нека да остане близо до вас, докато спите.

 

йони яйце - вагинално яйце

Йони яйце-уникат от аметист

 

На сутринта, щом станете от леглото, почистете отново яйцето, затоплете го. Подгответе тялото си, че нещо ново и добронамерено идва в храма на женствеността. Когато сте готови, поставете яйцето. След това продължете с ежедневния си тоалет.

Когато вече сте се приготвили да излезете от вкъщи, попитайте тялото си дали иска яйцето да остане или по-добре да го извадите. Ако се чувствате добре, може да излезете с яйцето. А ако предпочитате – извадете го, измийте го и го приберете в торбичката до следващия път.  

Вечерта преди лягане или пък на другата сутрин, когато отново поставите яйцето, опитайте да направите няколко стягания с вагиналните мускули. Всеки ден, постепенно увеличавайте броя стягания.

Следвайки указанията за упражнения с нефритени яйца, при ежедневни тренировки по 5 до 15 минути на ден, постепенно ще се адаптирате. В един момент практиките с яйцето ще станат приятна и задължителна част от ежедневието ви – просто няма да се чувствате добре, ако сте имали ден без упражнения с яйцето.

Имайте предвид, че не е препоръчително да поставите яйцето в себе си и да седнете за няколко часа пред комютъра. Добре е да се движите, докато то е във вас. Също е добре да сте с него, докато правите сутрешния си джогинг или физически упражнения вкъщи или във фитнеса.

 

може да спортувате с йони яйцете

Спортуване с йони яйце

 

Ако 5 часа на ден ви се струват много – помислете отново. Колко време отделяте, за да почистите дома си, за да пуснете пералня, да прострете и да сготвите, да се изкъпете, да полежите във ваната, да спортувате, да разходите кучето и/или децата, да отидете пеш на работа?

Със сигурност ще се сетите за много дейности в ежедневието, които не ви позволяват да седите на стол. Можете едновременно да ги извършвате и да тренирате с йони яйцето.

Също така е добре няколко пъти седмично да отделяте време само и единствено за практиките с яйцето. Това ще бъде време, отделено специално за вас и вашето спокойствие. 15-20 минути от целия ден не са нищо особено, но ще ви донесат неповторимо удовлетворение.

Всяка жена заслужава да бъде здрава, да получава радост и удоволствие в живота си. Повярвайте в себе си, погрижете се за себе си – това е истинската жена – сияе отвътре и дарява красота и любов навън. Така жените променят света и го правят все по-добър във всяко едно отношение!

 

Над статията работи: Анна Бончева

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.