Какво е истинска жена?

Да бъдеш истинска Жена

Да бъдеш истинска Жена

 

Какво е според вас да бъдете истинска Жена – да сте добра домакиня или пък да сте красива?

Чувствате ли се истинска жена или нещо не достига?

Копнеете ли да сте във вихъра на женствеността и всичко да ви се получава с лекота?

А какво ви спира?

Хормонален дисбаланс, вагинална сухота и болка при секс, пролапс на пикочния мехур, матката или родилния канал – проблеми, широко разпространени сред жените в менопауза, но също така често срещани и при по-млади жени. Това са едни от най-сериозните пречки за една жена да се чувства пълноценна и значима.

Те са като тежки камъни, които нараняват самочувствието на жената, независимо колко добре изглежда, колко е обичана, интелигентна, успяла…

 

Какво е да си истинска жена?

Какво те спира да бъдеш Жена?

За да се справите с тези проблеми, няма нужда да се подлагате на хирургична намеса или скъпи програми за лечение. В повечето случаи те не дават трайно решение на проблемите ви, а само временно “закърпват положението”.

Всъщност спасението ви е простичко: то се крие в мъдростта на природното лечение и зависи изцяло от самите вас. С минимални и дори приятни усилия бихте могли да елиминирате и избегнете вече споменатите проблеми. За много от вас това е нещо ново и може би звучи дори ексцентрично – упражнения с йони (вагинални) яйца.

В действителност практиките с йони яйца не са иновация или нова мода. Още от векове назад те са доказали благоприятния ефект върху жените и индиректно върху мъжете. Тези яйца се изработват от естествени минерали, чиито кристални решетки влияят благотворно на човешкия организъм.

А защо са с форма именно на яйце? Защото това е формата на човешката аура и защото чудесно прилягат в храма на женствеността.

За да се възползвате от безценните качества на йони яйцата, е необходимо да дадете съвсем малко от себе си на себе си, а ефектът във времето ще бъде неизмерим – устойчиво здраве, по-добро самочувствие, повече независимост и свобода да бъдете себе си, и като цяло по-добро качество на живот.

Как всъщност се използва йони яйцето?

По какъв начин то помага за по-добра смазка в интимната зона?

Как практиките с йони яйце постепенно заменят болката с приятни усещания по време на секс?

 Защо мускулите на малкия таз са толкова важни?

 Мускулите на тазовия пояс започват от пъпа, минават между краката и се свързват с опашната кост. Чрез начина си на живот вие можете да им причините отпускане и изтъняване, а може и да ги направите по-плътни и силни.

Ако тазовите ви мускули са отпуснати, това може да ви причини много обезпокоителен и болезнен пролапс – на пикочния мехур, на матката или на влагалището. Някои жени прибягват до операция, за да решат този проблем, но това далеч не е решение.

Хирургичната намеса би могла да частично и само временно да облекчи неприятните усещания. Не се ли поддържа тонусът на мускулите, проблемът не след дълго се връща.

По-здравата мускулатура предотвратява пролапса. Може и да се изненадате, но болките в кръста също намаляват или дори изчезват. Инконтиненцията също се повлиява изключително положително – редовните упражнения с яйца я елиминират.

Какви са ползите от упражненията с йони яйца?

 Много жени имат чудесни резултати от упражненията с вагинални яйца: справят се с инконтиненция и пролапс, регулират хормоните, облекчават своя ПМС и имат безболезнен цикъл, увеличават естествената вагинална секреция, получават по-чувствени изживявания по време на интимен акт.

Вие също може да постигнете такива резултати при редовни практики. С тези практики основната ви цел е да раздвижите кръвообращението в интимната зона и да подсилите мускулатурата в малкия таз. При здрава и силна мускулатура органите в малкия таз са здрави и стоят на мястото си, като успешно вършат функциите, за които са създадени.

Също така се увеличава притокът на кръв, което нормализира хормоните и стимулира образуването на вагинален секрет. Родилният канал става по-плътен, по-стегнат и по-добре овлажнен, а болката по време на секс е заменена от прекрасни усещания. Жените, които имат повече опит в упражненията, се радват дори и на мултиоргазми.

 

Виж тук: Защо удоволствието на жената е важно?

 

Как да включа упражненията с йони яйце в ежедневието си?

Когато упраженията с нефритени яйца са нови за вас, вероятно ви е трудно да ги включите в ежедневния си график, тъй като все още не са станали част от навиците ви. След като получите вашето йони яйце, отделете му 10-тина минути за грижа и се свържете с него. Може би най-удобно ще ви бъде да направите това вечер преди лягане. Или добавете работата с яйце след друг ваш здравословен навик.

Измийте яйцето, пречистете го енергийно и го подсушете. Разгледайте го, подръжте го в ръце. Може да си направите лек масаж на тялото с него, за да свикнете с допира му. Ако все още не сте готови да го поставите в себе си, приберете го в торбичката и го поставете близо до главата си. Нека да остане близо до вас, докато спите.

 

Йони яйце от аметист

Йони яйце от аметист

На сутринта, щом станете от леглото, почистете отново яйцето, затоплете го. Подгответе тялото си, че нещо ново и добронамерено идва в храма на женствеността. Когато сте готови, поставете яйцето. След това продължете с ежедневния си тоалет.

Когато вече сте се приготвили да излезете от вкъщи, попитайте тялото си дали иска яйцето да остане или по-добре да го извадите. Ако се чувствате добре, може да излезете с яйцето. А ако предпочитате – извадете го, измийте го и го приберете в торбичката до следващия път.  

Вечерта преди лягане или пък на другата сутрин, когато отново поставите яйцето, опитайте да направите няколко стягания с вагиналните мускули. Всеки ден, постепенно увеличавайте броя стягания.

Следвайки указанията за упражнения с йони яйца, при ежедневни тренировки по 5 до 15 минути на ден, постепенно ще се адаптирате. В един момент практиките с яйцето ще станат приятна и задължителна част от ежедневието ви – просто няма да се чувствате добре, ако сте имали ден без упражнения с яйцето.

Имайте предвид, че не е препоръчително да поставите яйцето в себе си и да седнете за няколко часа пред комютъра. Добре е да се движите, докато то е във вас. Също е добре да сте с него, докато правите сутрешния си джогинг или физически упражнения вкъщи или във фитнеса.

 

може да спортувате с йони яйцете

Спортуване с йони яйце

Ако 15 минути на ден ви се струват много – помислете отново. Колко време отделяте, за да почистите дома си, за да пуснете пералня, да прострете и да сготвите, да се изкъпете, да полежите във ваната, да спортувате, да разходите кучето и/или децата, да отидете пеш на работа?

Със сигурност ще се сетите за много дейности в ежедневието, които не ви позволяват да седите на стол. Можете едновременно да ги извършвате и да тренирате с йони яйцето.

Също така е добре няколко пъти седмично да отделяте време само и единствено за практиките с яйцето. Това ще бъде време, отделено специално за вас и вашето спокойствие. 5-15-20 минути от целия ден не са нищо особено, но ще ви донесат неповторимо удовлетворение.

Всяка жена заслужава да бъде здрава, да получава радост и удоволствие в живота си. Повярвайте в себе си, погрижете се за себе си – това е истинската жена – сияе отвътре и дарява красота и любов навън. Така жените променят света и го правят все по-добър във всяко едно отношение!

Над статията работи: Анна Бончева

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.