Йони Яйца от розов кварц за любов

Как да допуснем любовта да изпълни живота ни

Искате ли да бъдете обичани и обичащи?

Усещате ли, че любовта се изплъзва от вас, независимо колко много отдавате от себе си на другия?

Лесно ли прощавате?

По време на секс усещате ли истинска връзка с партньора си? 

Знаете ли, че любовта е изначално чувство, което психолозите поставят в графата „базови чувства“? Базовите чувства са също така страх, гняв, чувство за самосъхранение. Характерното за тях е, че интензивността им се свързва с закодиране на информация – както за преживяното така и за реакцията ни. Нашите действия провокирани от всяка от тези емоции се закодира като ключ за справяне в ситуации активиращи тези чувства. Още нещо, този „ключ“ не е предназначен само за нас, но и за нашите деца, внуци, пра внуци и т.н. Така, когато се изправим пред лицето на любовта и чувстваме страх от близост, от сериозни стъпки с любимия, потенциално изоставяне… това не винаги са наши истински чувства, а механизми на защита заложени при житейския опит на нашите предци. 

В следващите редове ще се запознаете с един прекрасен метод, който задължително практикувайте поне 3 пъти в седмицата. Отделете време само за него обградени с любимите си Йони яйца от розов кварц или планински кристал, които сте избрали само за талисман за себе си.

Практика с визуализация „Отворена към любовта“:

  1. Настанете се удобно в легнало положение с изпънати ръце и крака, свободно отпуснати до тялото. Затворете очи и си нормализирайте дишането като направите няколко дълбоки вдишвания и издишвания.
  2. Представете си, че се намирате на топло и уютно място, а пред вас има свещ. Запалете свещта. Усетете топлината на пламъка и, която се разлива по цялото Ви тяло. Най-топло и светло чувствайте в областта на гърдите си. В сърцето. Сега си представете своята майка, която държи същата като вашата свещ. Запалете и я, за да се възцари топлина и любов и в нейния живот. Представете си своята баба, както и нейната майка и баба (не е нужно да знаете как са изглеждали), просто си представете поколенията зад себе си като редица от жени, с които споделяте светлината и любовта. Нека свещите на всички тях се разгорят.
  3. Вдишайте и издишайте дълбоко и благодарете за това, че те са Ви дали живот и си кажете „Приемам любовта да изпълни живота и да осветли сърцето ми“. За тези от вас, които имат връзка – изпратете импулс на любов и светлина към вашия любим като си представите, че го облива топла златиста вълна.
  4. Отново вдишване и издишване… Отворете очи и се усмихнете.  

Тази техника има за цел да ви прочисти от натрупалите се от предците ви стереотипи и страхове от части предадени чрез личният пример на родителите ви. Също така и да ви помогне да се свържете с тях. Няма как да имате истинска и изпълваща любов в живота си ако не приемете с любов корените си и своята майка, затова въображаемо предаваме пламъка първо на нея. Независимо какви са родителите ни, всеки от тях има базова роля в нашата поява на този свят! Обичайте и ще бъдете обичани!

Автор: Моника Господинова

Любов и яйце от обсидиан

Любов и яйце от обсидиан

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.