love

Поли: Днес аз се чувствам щастлива жена!

Поли: Днес аз се чувствам щастлива жена!

Здравейте! И аз искам да споделя моите резултати от работата ми с йони яйце от розов кварц. Преди да започна сърцето ми беше затворено за любовта. Единственото, което изпитвах, беше силна болка и мъка. Освен това мразех себе си и ненавиждах тялото си. Не можех да се погледна в огледалото. Моето прекрасно йони яйце по един много нежен и бърз начин успя да промени всичко това само за няколко месеца.

 

След раждането

След раждането на второто ми дете преди около 5 години, получих пролапс на матката. От постоянното носене на тежката количка по стълбите. Моят лекуващ гинеколог ми обясни, че положението е тежко и трябва задължително да се направи операция.

Отказах, защото трябва да се пазя да не вдигам тежко, а за мен в онзи момент с две малки деца и нямаща на кого да разчитам, това беше невъзможно. Имаше и други неудобства, често не можех да стигна навреме до тоалетната.

Чувствах болка по време на полов акт или нищо не усещах. Имах много силен ПМС и силно болезнен цикъл.

Поръчах си йони яйце от розов кварц септември месец миналата година. В началото бях много ентусиазирана и правех първото упражнение редовно. Впоследствие започнах да правя маточно дишане по 30 – 40 пъти с яйцето в мен, съчетано с мантрата “Гуру рам дас”.

До Коледа вече нямаше изпускане на урина. Мускулите на влагалището ми са вече тренирани и еластични. Болката изчезна, удоволствието от секса се върна, дори се увеличи доста.

Това се случи в рамките на 3 месеца. Бях при друг гинеколог, мисля, че беше някъде ноември месец и когато му казах, че имам смъкване на матка, той се учуди. ПМС отшумя. Някои месеци имам напрегнати гърди и съм малко по-чувствителна и ми се хапва сладичко, а други не усещам кога ми е дошло. Но вече не е както беше преди и това за мен е страхотно. В началото на цикъла имам някакъв дискомфорт, но със сигурност болката, която преди ме приковаваше в леглото за 2-3 дни вече я няма.

 

Промяната в мен

 

Това, за което много съм благодарна на яйцето си, е обичта, която вече изпитвам към самата мен и моята йони. Огромната и постоянна любов, която изпитвам към мъжа си, децата си и целия ми свят.

Защото преди да започна да изпозвам йони яйцето си,  моето сърце беше затворено за всички и аз изпитвах само огромна болка и гняв. Всичко това се промени толкова бързо и неусетно. И съм сигурна, че това се дължи на комбинацията на Мандала, упражненията ми с прекрасното ми розово яйце и семейните констелации. Но днес аз се чувствам щастлива жена. И най-важното това усещане е силно и постоянно.

 

Когато една жена открие своята сила и женственост се превръща във вълшебница и започва да твори своя щастлив живот!

Поли

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.