как да избираме цветовете

Цветовете в живота ни

Цветовете, които са част от живота ни, резонират с различни енергийни вълни. Често, когато правим избор за новите си дрехи, аксесоари, обзавеждане, цвят на стените в дома ни, ние се основаваме на вътрешните си импулси. Те, макар и плод на субективни желания и стремежи, могат да се проявят в нужда да се обградим с определени нюанси.

Сигурно сте забелязали, че когато сме щастливи, се обличаме в свежи и светли – слънчеви цветове. Когато сме тъжни или извън кондиция, избираме тъмни пастелни тонове. Всеки цвят носи своя конкретен заряд и спомага за допълването на енергия, от която усещаме липса и много по-добре би било да ползваме осъзнато тази възможност. За целта ще приложим познанието в по-успешна работа върху себе си с помощта на Йони яйце.

В момента, в който изберете своето Йони яйце и се спрете на определен полускъпоценен камък, който усещате най-силно, прочетете за неговите свойства в предишните ни статии. Така ще разберете къде е най-голямата сила на вашия помощник и ще имате възможност да си помогнете допълнително, като добавите определен цвят към гардероба си.  
Модата е много повече от актуално облекло
Избирайки да се погрижите за своята женственост с Йони яйце от Нефрит, добавете колкото може повече зелен цвят в облеклото и около себе си. Това е цвят на растежа и се вписва идеално в оздравителните процеси, които интуитивно търсите. Ако се спрете на Авантюрин, тогава непременно внесете блясък към своя стайлинг. Това е камък мечтател, готов да внесе пъстрота в живота Ви и да спомогне за преоткриването на нови женствени висоти. Заложете на сребристи и златисти елементи, бижута и аксесоари. Не се страхувайте от мъничко брокат или перлен блясък в грима. Извадете най-женствената и свободно разкроена рокля от гардероба си, комбинирайте с нежен сребрист колан или друг аксесоар и усетете промяната в живота си.  
В случай, че се спрете на Аметист, заложете на лилавите нюанси от най-светлото до най-тъмното. При розовия кварц може да експериментирате с нюансите на розово, циклама, кармин и всички тонове на червеното.  
Йони яйце от Опал говори за щастието, което искате да поканите в живота си. Бързо добавете ярки цветове дори само като аксесоари към облеклото си. Жълто и оранжево, това са цветове на слънчевата енергия, които биха Ви зареждали във всеки миг. Избирайки Ахат, Вие признавате пред себе си нуждата от защита и сигурност. В този случай добавете няколко аксесоара в тъмните нюанси на синьо, зелено, охра. Това са цветове, които носят заряда на „заземяването“ – сигурността, която поставя нежна дистанция с околните, позволяваща изграждането на истински и стабилни взаимоотношения.

Ако изберете да работите с  Планински кристал, тогава заложете на тъмни тонове виолетово, черно или обратното – бели тоалети и аксесоари, без излишни цветни натрупвания. По този начин ще можете да концентрирате силите си в работа по себе си и прочистване на енергийното си тяло. 

Автор: Моника Господинова

 

Заяви сега своето нефритено яйце - лесно и без регистрация

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.